Cursuri Cyber Security

Cursuri Cyber Security

.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Cyber Security Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Un CISSP este un profesionist de asigurare a informațiilor care definește arhitectura, designul, managementul și / sau controalele care asigură securitatea mediului de afaceri. Lărgimea vastă a cunoștințelor și experiența pe care o necesită pentru a trece examenul reprezintă ceea ce determină separarea CISSP. Certificatul de cunoștințe demonstrează un nivel de competență recunoscut la nivel global, furnizat de CBC® (ISC) 2®, care acoperă subiectele critice din domeniul securității, inclusiv cloud computing, securitatea mobilă, securitatea dezvoltării aplicațiilor, gestionarea riscurilor și multe altele.

Acest curs vă ajută să examinați cele 10 domenii ale practicilor de securitate a informațiilor. De asemenea, servește ca un instrument puternic de învățare pentru mastering concepte și subiecte legate de toate aspectele securității sistemelor informatice.

Obiective:

- Revizuirea principalelor subiecte ale CISSP CBK (Corpul Comun al Cunoașterii).
- Să se pregătească pentru o examinare CISSP
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at engineers who wish to safeguard connected vehicles from cyber attacks.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement cybersecurity in automotive systems.
- Choose the most suitable technologies, tools, and approaches.
7 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă elementele de bază ale PKI, elementele de bază ale criptării, Sistemul de fișiere de criptare utilizat în prezent de Windows 7 și Windows 8, crearea unui PKI folosind o varietate de software și analizând instrumente care pot exploata defecte în implementarea unui PKI .
21 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă conceptele și principiile de codare sigure cu Java prin metodologia de testare Open Web Application Security Project ( OWASP ). Proiectul Open Web Security Security este o comunitate online care creează articole, metodologii, documentații, instrumente și tehnologii disponibile gratuit, în domeniul securității aplicațiilor web.
7 hours
Sinoptic
Acest curs oferă liderilor și managerilor o imagine de ansamblu asupra problemelor și activităților asociate cu securitatea cibernetică.

Liderii vor primi informații în diferite teme care își vor construi cunoștințele și vor perfecționa procesul decizional în ceea ce privește amenințarea cibersecurității.
14 hours
Sinoptic
This course explore the technical skills to implement, monitor and administer IT infrastructure using information security policies and procedures. And how to protecting the confidentiality, integrity and availability of data.
14 hours
Sinoptic
Acest curs explorează modul în care se construiește o arhitectură care se potrivește cerințelor afacerii, atenuează riscurile și se conformează politicilor de securitate relevante și cum să echilibreze riscul informațional cu costul contramăsurilor.
14 hours
Sinoptic
Cursul RESILIA începe cu scopul, termenii cheie, distincția dintre rezistență și securitate și beneficiile implementării rezistenței cibernetice. Introduce gestionarea riscurilor și activitățile cheie necesare pentru a aborda riscurile și oportunitățile. În plus, explică relevanța standardelor comune de management și a cadrelor de bune practici pentru a atinge rezistența cibernetică. Ulterior, identifică procesele de rezistență cibernetică, obiectivele de control asociate, interacțiunile și activitățile care ar trebui să fie aliniate cu activitățile ITSM corespunzătoare. În partea finală a cursului, descrie segregarea îndatoririlor și a controalelor duale legate de rolurile și responsabilitățile cibernetice.
7 hours
Sinoptic
- După acest seminar de o zi, participanții vor putea demonstra cunoștințe și înțelegere despre Cloud Computing .
14 hours
Sinoptic
Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza
35 hours
Sinoptic
Obiective:

Pentru a pregăti elevul pentru examenul de hacking etic și contra-măsuri. La trecerea acestei examinări, vi se va acorda certificarea Certificat de etică hacker

Public țintă:

Acest curs va beneficia în mod semnificativ ofițerii de securitate, auditorii, profesioniștii de securitate, administratorii site-ului și oricine este preocupat de integritatea infrastructurii de rețea.
7 hours
Sinoptic
This is a one day Introduction to ISO27001
14 hours
Sinoptic
Acest curs de două zile este conceput pentru cei cu anumite responsabilități de protecție a datelor într-un an
organizație sau care, din alte motive, doresc să realizeze și să demonstreze o gamă largă
înțelegerea legii, inclusiv a Regulamentului general al UE Data Protection ( GDPR ) și
proiectul de lege al Data Protection din Marea Britanie și aplicația lor practică. Se recunoaște că cei cu
responsabilitatea generală pentru protecția datelor în cadrul unei organizații va trebui să elaboreze detaliat
intelegerea legii "
7 hours
Sinoptic
Acest curs discută despre modul de gestionare a unei echipe de răspuns la incidente, cum acționează primul respondent, având în vedere frecvența și complexitatea atacurilor cibernetice actuale, răspunsul la incident este o funcție critică pentru organizații. Răspunsul la incident este ultima linie de apărare, detectarea și răspunsul eficient la incidente necesită procese puternice de gestionare, iar gestionarea unei echipe de răspuns la incidente necesită abilități și cunoștințe speciale
14 hours
Sinoptic
This course is designed to help the attendee to build organizational resilience against a range of threats so that organizations can respond effectively to incidents, maintain the availability of business operations and safeguard its interests.
14 hours
Sinoptic
Securitatea rețelei începe la nivel fizic. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla riscurile de securitate legate de sălile de servere de computere și cum pot consolida securitatea prin practici inteligente, planificare și implementarea tehnologiei.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează riscul de securitate al organizației lor, deoarece se referă la sălile serverului de calculator.
- Instalați sisteme de control și monitorizare pentru a restricționa accesul fizic la infrastructură.
- Proiectarea politicilor de acces pentru diferiți membri.
- Comunicați eficient politicile de securitate cu membrii echipei.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practică practică.

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
BeyondCorp este un cadru de securitate open source Zero Trust, care permite angajaților să lucreze în siguranță din orice locație, fără a fi nevoie de un VPN tradițional.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să înființeze un sistem de securitate zero, pe măsură ce înființează și implementează BeyondCorop într-un mediu live-lab.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează modelul de securitate existent al organizației.
- Mutați controalele de acces din perimetru către dispozitive și utilizatori individuali.
- Implementați aplicații folosind un flux de lucru de autentificare și autorizare centrat pe utilizator și dispozitiv.
- Înțelegeți, planificați și implementați o rețea Zero Trust în cadrul organizației lor.

Public

- Ingineri de rețea
- Profesioniști în domeniul securității cibernetice
- Arhitecți de sistem
- Managerii IT

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă conceptele de bază de securitate și securitate IT, cu accent pe apărarea împotriva atacurilor de rețea. Participanții vor înțelege protocoalele de securitate esențiale și conceptele de securitate ale serviciilor web. Se vor face referiri la atacuri recente împotriva criptosistemelor și a unor vulnerabilități recente
7 hours
Sinoptic
HIPAA (Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate din 1996) este o legislație în Statele Unite care prevede dispoziții privind confidențialitatea și securitatea datelor pentru manipularea și stocarea informațiilor medicale Aceste linii directoare sunt un standard bun de urmat în dezvoltarea aplicațiilor de sănătate, indiferent de teritoriu Aplicațiile compatibile HIPAA sunt recunoscute și mai sigure la nivel global În acest training instruit (la distanță), participanții vor învăța fundamentele HIPAA în timp ce parcurg o serie de exerciții livelab livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale HIPAA Dezvoltați aplicații de sănătate care sunt compatibile cu HIPAA Utilizați instrumentele de dezvoltator pentru conformitatea cu HIPAA Public Dezvoltatori Manageri de produse Protecția datelor cu caracter personal Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date Unul dintre obstacolele majore în desfășurarea soluțiilor IoT este securitatea Deoarece tehnologiile IoT implică o gamă largă de dispozitive, proiectarea securității IoT este esențială pentru desfășurarea cu succes a IoT În această instruire instruită, participanții vor înțelege arhitecturile IoT și vor învăța diferitele soluții de securitate IoT aplicabile organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea arhitecturilor IoT Înțelegerea amenințărilor și soluțiilor de securitate IoT emergente Implementarea tehnologiilor pentru securitatea IoT în organizația lor Public Profesioniști IT Dezvoltatori Ingineri Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
35 hours
Sinoptic
Această clasă va ajuta participanții la scanarea, testarea, hack-ul și securizarea propriilor sisteme Pentru a obține o cunoaștere aprofundată și o experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale Participanții vor cunoaște modul în care funcționează perimetrul și apoi vor fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, fără a afecta nicio rețea reală Participanții vor afla apoi cum intrușii escaladă privilegiile și ce măsuri pot lua pentru a asigura un sistem, detectarea intruziunilor, crearea de polițe, ingineria socială, atacurile DDoS, depășirea tamponurilor și crearea de virusuri .
7 hours
Sinoptic
NetNORAD este un sistem creat de Facebook pentru rezolvarea problemelor de rețea prin sondare end-to-end, independent de sondarea dispozitivului.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor afla cum NetNORAD și testarea activă a căilor îi pot ajuta să își îmbunătățească metodele de depanare a rețelei.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți cum funcționează NetNORAD
- Aflați principiile de proiectare din spatele NetNORAD
- Utilizați instrumente NetNORAD open-source cu propriul cod pentru a implementa un sistem de detectare a erorilor

Public

- Ingineri de rețea
- Dezvoltatori
- Ingineri de sistem

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Sinoptic
NB-IoT permite dispozitivelor IoT să funcționeze prin rețele de transport, precum GSM și „benzi de pază” între canalele LTE. NB-IoT are nevoie de doar 200 kHz de lățime de bandă și poate conecta eficient un număr mare de dispozitive finale (până la 50.000 pentru fiecare celulă de rețea NB-IoT ). Cerințele sale reduse de energie o fac ideală pentru utilizarea în gadgeturi IoT mici, necomplicate, precum parcare inteligentă, utilități și purtabile.

Majoritatea conexiunilor IoT de astăzi sunt industriale. Conexiunile IoT industriale (IIoT) necesită tehnologii Low Power Wide Area (LPWA) pentru a asigura conectivitate, acoperire și abilități de abonare pentru aplicațiile cu lățime de bandă redusă. Deși aceste cerințe ar putea fi îndeplinite de rețelele celulare existente, este posibil ca astfel de rețele să nu fie ideale. Tehnologia NB-IoT (Narrow Band IoT) oferă o soluție promițătoare.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla despre diferitele aspecte ale NB-IoT (cunoscut și sub denumirea de LTE Cat NB1), pe măsură ce dezvoltă și implementează o aplicație bazată pe NB-IoT .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Identificați diferitele componente ale NB-IoT și cum să se potrivească pentru a forma un ecosistem.
- Înțelegeți și explicați caracteristicile de securitate încorporate pe dispozitivele NB-IoT .
- Dezvoltați o aplicație simplă pentru a urmări dispozitivele NB-IoT .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă considerația securității și confidențialității în arhitectură și modul de proiectare a securității în perioada de proiectare, cursul acoperă, de asemenea, multe controale tehnice care vor fi proiectate în arhitectură.
14 hours
Sinoptic
Cursul de pregătire profesională în industria cardurilor de plată oferă o calificare individuală
pentru practicienii din industrie care doresc să-și demonstreze expertiza profesională și
intelegerea standardului de securitate a datelor PCI (PCI DSS).
21 hours
Sinoptic
Audiance

All staff who need a working knowledge of Compliance and the Management of Risk

Format of the course

A combination of:

- Facilitated Discussions
- Slide Presentations
- Case Studies
- Examples

Course Objectives

By the end of this course, delegates will be able to:

- Understand the major facets of Compliance and the national and international efforts being made to manage the risk related to it
- Define the ways in which a company and its staff might set up a Compliance Risk Management Framework
- Detail the roles of Compliance Officer and Money Laundering Reporting Officer and how they should be integrated into a business
- Understand some other “hot spots” in Financial Crime – especially as they relate to International Business, Offshore Centres and High-Net-Worth Clients
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România is aimed at engineers in telecommunication companies who wish to set up an end-to-end digital identity management system.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, evaluate and adopt different approaches to managing usernames and passwords.
- Setup a single login system that works across all applications used in a telecom environment.
- Use identity technology to get a clear understanding of their customers and their needs.
- Implement an authentication system that works across different platforms (laptop, mobile, etc.).
28 hours
Sinoptic
The training takes the form of a workshop supplemented with substantive knowledge. Classes are based on the official CISA certificate framework. During the workshop, case studies will be discussed in discussing specific issues. Classes will be conducted in English (on request in Polish) based on the ISACA handbook in English.
An exam voucher of US $ 760 is included in the training. (ISACA Member: US $575).

CISA Exam Material Scope:

- Information System Auditing Process (21%)
- Governance and Management of IT (17%)
- Information Systems Acquisition, Development and implementation (12%)
- Information Systems Operation and Business Resilience (23%)
- Protection of Information Assets (27%)

Duration of the exam: 4 hours
Type: multiple choice test
Volume: 200 questions

List of the requirements that you must meet in order to be able to claim the CISA qualification:

- Pass the CISA exam. The CISA passing score is a mark of 450 or higher on the exam.
- Abide by the ISACA Code of Professional Ethics
- Promise to obey the CISA Continuing Professional Education Policy
- Gain at least 5 years of professional information systems auditing, control or security work experience.
- Comply with Information Systems Auditing Standards

If you’ve passed the exam and believe that you meet those requirements, then you can begin the application for certification: [here](https://www.isaca.org/credentialing/cisa/get-cisa-certified)
There is a fee of $50 for this application, and it can be paid: [on this link](http://www.isaca.org/cisapay)

There’s also a yearly fee that you must pay to maintain this certification after you’ve been granted it. The fee is $40 per annum for ISACA members, and $75 for non-members.
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at security engineers and system administrators who wish to integrate more security into their Ubuntu Linux distribution and protect their system from threats.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Ubuntu operating system.
- Reinforce the physical security of Ubuntu Linux distribution.
- Embed encrypted server features to protect the administration system.
- Secure device interactions within the Ubuntu System.
- Recognize general security threats to Ubuntu environment and execute the proper solutions.

Upcoming Cybersecurity Courses

Sfarsit de saptamana Cybersecurity Cursuri, Seara Cybersecurity Training, Cybersecurity Camp, Cyber Security Cu instructor, Sfarsit de saptamana Cyber Security Training, Seara Cyber Security Cursuri, Cybersecurity Coaching, Cyber Security Instructor, Cybersecurity Trainer, Cyber Security Cursuri, Cybersecurity Clase, Cybersecurity Pe pagina, Cyber Security curs privat, Cybersecurity one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions