Cursuri Cyber Security

Cursuri Cyber Security

.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Un CISSP este un profesionist de asigurare a informațiilor care definește arhitectura, designul, managementul și / sau controalele care asigură securitatea mediului de afaceri. Lărgimea vastă a cunoștințelor și experiența pe care o necesită pentru a trece examenul reprezintă ceea ce determină separarea CISSP. Certificatul de cunoștințe demonstrează un nivel de competență recunoscut la nivel global, furnizat de CBC® (ISC) 2®, care acoperă subiectele critice din domeniul securității, inclusiv cloud computing, securitatea mobilă, securitatea dezvoltării aplicațiilor, gestionarea riscurilor și multe altele.

Acest curs vă ajută să examinați cele 10 domenii ale practicilor de securitate a informațiilor. De asemenea, servește ca un instrument puternic de învățare pentru mastering concepte și subiecte legate de toate aspectele securității sistemelor informatice.

Obiective:

- Revizuirea principalelor subiecte ale CISSP CBK (Corpul Comun al Cunoașterii).
- Să se pregătească pentru o examinare CISSP
14 hours
Sinoptic
BeyondCorp este un cadru de securitate open source Zero Trust, care permite angajaților să lucreze în siguranță din orice locație, fără a fi nevoie de un VPN tradițional.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să înființeze un sistem de securitate zero, pe măsură ce înființează și implementează BeyondCorop într-un mediu live-lab.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează modelul de securitate existent al organizației.
- Mutați controalele de acces din perimetru către dispozitive și utilizatori individuali.
- Implementați aplicații folosind un flux de lucru de autentificare și autorizare centrat pe utilizator și dispozitiv.
- Înțelegeți, planificați și implementați o rețea Zero Trust în cadrul organizației lor.

Public

- Ingineri de rețea
- Profesioniști în domeniul securității cibernetice
- Arhitecți de sistem
- Managerii IT

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza
35 hours
Sinoptic
Obiective:

Pentru a pregăti elevul pentru examenul de hacking etic și contra-măsuri. La trecerea acestei examinări, vi se va acorda certificarea Certificat de etică hacker

Public țintă:

Acest curs va beneficia în mod semnificativ ofițerii de securitate, auditorii, profesioniștii de securitate, administratorii site-ului și oricine este preocupat de integritatea infrastructurii de rețea.
21 hours
Sinoptic
Automotive refers to the securing of automotive electronic systems, communication networks, control algorithms, software, users, and underlying data from malicious attacks, damage, unauthorized access, or manipulation.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers who wish to safeguard connected vehicles from cyber attacks.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement cybersecurity in automotive systems.
- Choose the most suitable technologies, tools, and approaches.

Format of the course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Sinoptic
Aceasta este o introducere într-o zi a ISO27001
7 hours
Sinoptic
Acest curs discută despre modul de gestionare a unei echipe de răspuns la incidente, cum acționează primul respondent, având în vedere frecvența și complexitatea atacurilor cibernetice actuale, răspunsul la incident este o funcție critică pentru organizații. Răspunsul la incident este ultima linie de apărare, detectarea și răspunsul eficient la incidente necesită procese puternice de gestionare, iar gestionarea unei echipe de răspuns la incidente necesită abilități și cunoștințe speciale
14 hours
Sinoptic
This course is designed to help the attendee to build organizational resilience against a range of threats so that organizations can respond effectively to incidents, maintain the availability of business operations and safeguard its interests.
14 hours
Sinoptic
Securitatea rețelei începe la nivel fizic. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla riscurile de securitate legate de sălile de servere de computere și cum pot consolida securitatea prin practici inteligente, planificare și implementarea tehnologiei.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează riscul de securitate al organizației lor, deoarece se referă la sălile serverului de calculator.
- Instalați sisteme de control și monitorizare pentru a restricționa accesul fizic la infrastructură.
- Proiectarea politicilor de acces pentru diferiți membri.
- Comunicați eficient politicile de securitate cu membrii echipei.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practică practică.

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă conceptele de bază de securitate și securitate IT, cu accent pe apărarea împotriva atacurilor de rețea. Participanții vor înțelege protocoalele de securitate esențiale și conceptele de securitate ale serviciilor web. Se vor face referiri la atacuri recente împotriva criptosistemelor și a unor vulnerabilități recente
7 hours
Sinoptic
HIPAA (Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate din 1996) este o legislație în Statele Unite care prevede dispoziții privind confidențialitatea și securitatea datelor pentru manipularea și stocarea informațiilor medicale Aceste linii directoare sunt un standard bun de urmat în dezvoltarea aplicațiilor de sănătate, indiferent de teritoriu Aplicațiile compatibile HIPAA sunt recunoscute și mai sigure la nivel global În acest training instruit (la distanță), participanții vor învăța fundamentele HIPAA în timp ce parcurg o serie de exerciții livelab livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale HIPAA Dezvoltați aplicații de sănătate care sunt compatibile cu HIPAA Utilizați instrumentele de dezvoltator pentru conformitatea cu HIPAA Public Dezvoltatori Manageri de produse Protecția datelor cu caracter personal Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date Unul dintre obstacolele majore în desfășurarea soluțiilor IoT este securitatea Deoarece tehnologiile IoT implică o gamă largă de dispozitive, proiectarea securității IoT este esențială pentru desfășurarea cu succes a IoT În această instruire instruită, participanții vor înțelege arhitecturile IoT și vor învăța diferitele soluții de securitate IoT aplicabile organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea arhitecturilor IoT Înțelegerea amenințărilor și soluțiilor de securitate IoT emergente Implementarea tehnologiilor pentru securitatea IoT în organizația lor Public Profesioniști IT Dezvoltatori Ingineri Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
35 hours
Sinoptic
Această clasă va ajuta participanții la scanarea, testarea, hack-ul și securizarea propriilor sisteme Pentru a obține o cunoaștere aprofundată și o experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale Participanții vor cunoaște modul în care funcționează perimetrul și apoi vor fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, fără a afecta nicio rețea reală Participanții vor afla apoi cum intrușii escaladă privilegiile și ce măsuri pot lua pentru a asigura un sistem, detectarea intruziunilor, crearea de polițe, ingineria socială, atacurile DDoS, depășirea tamponurilor și crearea de virusuri .
7 hours
Sinoptic
NetNORAD este un sistem creat de Facebook pentru rezolvarea problemelor de rețea prin sondare end-to-end, independent de sondarea dispozitivului.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor afla cum NetNORAD și testarea activă a căilor îi pot ajuta să își îmbunătățească metodele de depanare a rețelei.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți cum funcționează NetNORAD
- Aflați principiile de proiectare din spatele NetNORAD
- Utilizați instrumente NetNORAD open-source cu propriul cod pentru a implementa un sistem de detectare a erorilor

Public

- Ingineri de rețea
- Dezvoltatori
- Ingineri de sistem

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Sinoptic
NB-IoT permite dispozitivelor IoT să funcționeze prin rețele de transport, precum GSM și „benzi de pază” între canalele LTE. NB-IoT are nevoie de doar 200 kHz de lățime de bandă și poate conecta eficient un număr mare de dispozitive finale (până la 50.000 pentru fiecare celulă de rețea NB-IoT ). Cerințele sale reduse de energie o fac ideală pentru utilizarea în gadgeturi IoT mici, necomplicate, precum parcare inteligentă, utilități și purtabile.

Majoritatea conexiunilor IoT de astăzi sunt industriale. Conexiunile IoT industriale (IIoT) necesită tehnologii Low Power Wide Area (LPWA) pentru a asigura conectivitate, acoperire și abilități de abonare pentru aplicațiile cu lățime de bandă redusă. Deși aceste cerințe ar putea fi îndeplinite de rețelele celulare existente, este posibil ca astfel de rețele să nu fie ideale. Tehnologia NB-IoT (Narrow Band IoT) oferă o soluție promițătoare.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla despre diferitele aspecte ale NB-IoT (cunoscut și sub denumirea de LTE Cat NB1), pe măsură ce dezvoltă și implementează o aplicație bazată pe NB-IoT .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Identificați diferitele componente ale NB-IoT și cum să se potrivească pentru a forma un ecosistem.
- Înțelegeți și explicați caracteristicile de securitate încorporate pe dispozitivele NB-IoT .
- Dezvoltați o aplicație simplă pentru a urmări dispozitivele NB-IoT .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
35 hours
Sinoptic
Descriere: Această clasă va scufunda studenții într-un mediu interactiv în care vor fi arătați cum să scaneze, să testeze, să-și hack și să-și securizeze propriile sisteme Mediul intensiv de laborator oferă fiecărui elev cunoștințe aprofundate și experiență practică cu sistemele esențiale de securitate esențiale Elevii vor începe prin înțelegerea modului în care funcționează perimetrul de apărare și apoi vor fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, fără a afecta nicio rețea reală Elevii învață apoi modul în care intrușii escaladă privilegiile și ce măsuri pot fi luate pentru a asigura un sistem Elevii vor învăța, de asemenea, despre detectarea intruziunilor, crearea de politici, ingineria socială, atacurile DDoS, depășirea tamponurilor și crearea de virusuri Public țintă: Acest curs va aduce beneficii semnificative ofițerilor de securitate, auditorilor, profesioniștilor din domeniul securității, administratorilor site-urilor și tuturor celor care sunt preocupați de integritatea infrastructurii rețelei .
35 hours
Sinoptic
Publicul țintă ar fi administratorii de server de rețea, administratorii de firewall, analiștii în domeniul securității informațiilor, administratorii de sistem și profesioniștii în domeniul evaluării riscurilor .
14 hours
Sinoptic
Indy este un proiect Hyperledger pentru crearea de sisteme de identitate descentralizate. Acesta include instrumente, biblioteci și componente reutilizabile pentru crearea identităților digitale înrădăcinate în tehnologiile Blockchain sau alte registre distribuite.

în acest instructor-condus, în direct de formare, participanții vor învăța să creeze un Indy bazate pe sistemul de identitate descentralizat.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- crearea și gestionarea identităților descentralizate, autosuverane folosind registre distribuite.
- activați interoperabilitatea identităților digitale între domenii, aplicații și silozuri.
- înțelege conceptele-cheie, ar fi schimbul controlat de utilizator, revocarea, identificatorii descentralizați (DIDs), agenții în afara registrului, minimizarea datelor etc.
- folos Indy la spre Enable identitate proprietar la spre independent contract lor personal date și relații.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
7 hours
Sinoptic
Apache Shiro este un puternic cadru de securitate Java care efectuează autentificarea, autorizarea, criptografia și gestionarea sesiunilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o aplicație web cu Apache Shiro Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați API-ul Shiro pentru a asigura diverse tipuri de aplicații, inclusiv mobile, web și întreprinderi Activați autentificările din diferite surse de date, inclusiv LDAP, JDBC, Active Directory etc Public Dezvoltatori Ingineri de securitate Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
- După acest seminar de o zi, participanții vor putea demonstra cunoștințe și înțelegere despre Cloud Computing .
14 hours
Sinoptic
Cursul RESILIA începe cu scopul, termenii cheie, distincția dintre rezistență și securitate și beneficiile implementării rezistenței cibernetice. Introduce gestionarea riscurilor și activitățile cheie necesare pentru a aborda riscurile și oportunitățile. În plus, explică relevanța standardelor comune de management și a cadrelor de bune practici pentru a atinge rezistența cibernetică. Ulterior, identifică procesele de rezistență cibernetică, obiectivele de control asociate, interacțiunile și activitățile care ar trebui să fie aliniate cu activitățile ITSM corespunzătoare. În partea finală a cursului, descrie segregarea îndatoririlor și a controalelor duale legate de rolurile și responsabilitățile cibernetice.
14 hours
Sinoptic
Testarea securității aplicațiilor interactive (IAST) este o formă de testare a securității aplicațiilor care combină Testarea securității aplicațiilor statice (SAST) și Testarea securității dinamice a aplicațiilor (DAST) sau tehnicile RASP (Runtime Application Selfprotection) IAST este capabil să raporteze liniile specifice de cod responsabil pentru un exploatare de securitate și reluarea comportamentelor care duc și urmează un astfel de exploatare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o aplicație prin instruirea agenților de runtime și a inductorilor de atac pentru a simula comportamentul aplicațiilor în timpul unui atac Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Simulați atacurile împotriva aplicațiilor și validați capacitățile lor de detectare și protecție Utilizați RASP și DAST pentru a obține vizibilitatea codului în calea de date luată de o aplicație în diferite scenarii de rulare Fixați repede și corect codul aplicației responsabil pentru vulnerabilitățile detectate Prioritizați constatările de vulnerabilitate din scanările dinamice Utilizați alerte RASP în timp real pentru a proteja aplicațiile din producție împotriva atacurilor Reduceți riscurile de vulnerabilitate a aplicațiilor, menținând țintele programelor de producție Stabiliți o strategie integrată pentru detectarea și protecția generală a vulnerabilităților Public Ingineri DevOps Ingineri de securitate Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Cursul este destinat celor care necesită inteligență sau dovezi de pe Dark Web. Acestea vor fi, de obicei, cele care lucrează în guvern sau în aplicarea legii, deși pot fi și în sectorul privat.
7 hours
Sinoptic
Acest curs de introducere a informațiilor open source (OSINT) le va oferi delegaților abilități pentru a deveni mai eficienți și mai eficienți în găsirea acelor elemente cheie de informații pe Internet și pe World Wide Web. Cursul este extrem de practic, permițând delegaților timpul să exploreze și să înțeleagă unele dintre sutele de instrumente și site-uri web disponibile.
Următorul nivel cu utilizarea în profunzime a instrumentelor avansate, care sunt esențiale pentru investigațiile ascunse pe internet și colectarea informațiilor. Cursul este extrem de practic, permițând delegaților timpul să exploreze și să înțeleagă instrumentele și resursele acoperite. "
14 hours
Sinoptic
Această clasă îi va ajuta pe participanți să scaneze, să testeze, să pirateze în siguranță propriile sisteme, să cunoască în profunzime și experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale. participanții știu cum funcționează apărările perimetrale și apoi pot fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, nu este afectată nicio rețea reală, participanții vor afla atunci cum intrusii escaladează privilegiile și ce pași pot fi făcuți pentru a asigura un sistem, detectarea intruziunilor, crearea de politici , Inginerie socială, atacuri DDoS, revărsări tampon și creare de viruși.
21 hours
Sinoptic
In this course, you will learn the principles and techniques for digital forensics investigation and the spectrum of available computer forensics tools. You will learn about core forensics procedures to ensure court admissibility of evidence, as well as the legal and ethical implications.

You will learn how to perform a forensic investigation on both Unix/Linux and Windows systems with different file systems. with many advanced topics like wireless, network, web, DB and Mobile crimes investigation
14 hours
Sinoptic
Digital Forensics and Investigations este un curs cuprinzător de nivel de intrare pentru a preda conceptele teoretice de bază ale criminalisticii digitale, precum și latura practică a criminalisticii digitale, adică modul de efectuare a investigațiilor medico-digitale.

Acest curs este conceput pentru o gamă largă de oameni, cum ar fi oamenii legii, investigatorii infracțiunilor, managerii din organizații mai mari, personalul tehnic din organizații mai mari și orice altcineva interesat de un cadru general al criminalisticii digitale.
7 hours
Sinoptic
Acest curs va introduce principiile științifice și tehnicile practice care sunt utilizate în scenele de crimă, în plus pentru a acoperi elementele de bază ale Bio metrice criminalistice și ce este legat de abordările în peisajul tehnologic.
Sfarsit de saptamana Cybersecurity Cursuri, Seara Cybersecurity Training, Cybersecurity Camp, Cyber Security Cu instructor, Sfarsit de saptamana Cyber Security Training, Seara Cyber Security Cursuri, Cybersecurity Coaching, Cyber Security Instructor, Cybersecurity Trainer, Cyber Security Cursuri, Cybersecurity Clase, Cybersecurity Pe pagina, Cyber Security curs privat, Cybersecurity one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!