Cursuri Security Management

Cursuri Security Management

Cursurile locale de instruire în domeniul instruirii în domeniul securității demonstrează, printr-o discuție interactivă și o practică de managerială, modul de gestionare a securității Instruirea în domeniul managementului în domeniul securității este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Security Management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Un curs detaliat, practic, de 5 zile conceput pentru a furniza cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona securitatea informațiilor, asigurarea informațiilor sau procesele bazate pe riscul informațional Cursul CISMP este aliniat la cele mai recente cadre naționale de asigurare a informațiilor (IAMM), precum și ISO / IEC 27002 și 27001; codul de practică și standardul pentru securitatea informațiilor Acest curs este un curs CESG Certified Training (CCT) Cursul urmează cea mai recentă programare BCS și pregătește delegații pentru examenul BCS de două ore, care se află în după-amiaza ultimei zile a cursului Această calificare oferă delegațiilor cunoștințe detaliate ale conceptelor legate de securitatea informațiilor; (confidențialitate, integritate, disponibilitate, vulnerabilitate, amenințări, riscuri și contramăsuri), precum și o înțelegere a legislației și reglementărilor actuale care au impact asupra managementului securității informațiilor Titularii premiilor vor putea aplica principiile practice acoperite pe parcursul cursului, asigurând astfel că procesele normale de afaceri devin robuste și mai sigure .
28 hours
Sinoptic
Descriere:;

CISM® este cea mai prestigioasă și solicitantă calificare pentru managerii de securitate a informațiilor de pe glob. Această calificare vă oferă o platformă pentru a deveni parte a unei rețele de pari de elită, care au capacitatea de a învăța și de a relata constant oportunitățile / provocările în creștere în Management securității informațiilor.

Metodologia noastră de formare CISM oferă o acoperire în profunzime a conținutului din cele patru domenii CISM, cu un accent clar pe construirea conceptelor și rezolvarea întrebărilor la examenul CISM lansat de ISACA. Cursul este o pregătire intensă și pregătirea examenelor de bază pentru examinarea CISM® (Certified Information Security Security Manager) de la ISACA.

Am oferit peste 100 de evenimente de instruire CISM în Marea Britanie și Europa. Instructorii noștri încurajează toți delegații participanți să treacă prin ISACA lansat CISM QA&E (Întrebări, răspunsuri și explicații) ca pregătire pentru examen - veți primi acest GRATUIT ca parte a cursului nostru. QA&E este excepțională în a ajuta delegații să înțeleagă stilul ISACA al întrebărilor, abordarea rezolvării acestor întrebări și ajută la asimilarea rapidă a memoriei conceptelor CISM în timpul sesiunilor de clasă live.
Toți formatorii noștri au o experiență vastă în furnizarea instruirii CISM. Vă vom pregăti temeinic pentru examenul CISM. Dacă nu treceți prima dată, atunci alăturați-vă din nou gratuit pentru pregătirea examenelor.

Go al:

Scopul final este să treceți examinarea CISM pentru prima dată.

Obiective:

- Utilizați cunoștințele acumulate într-o manieră practică benefică pentru organizația dvs.
- Stabiliți și mențineți un cadru de guvernanță pentru securitatea informațiilor pentru a atinge obiectivele și obiectivele organizației dvs.
- Gestionează riscul de informații la un nivel acceptabil pentru a satisface cerințele de afaceri și de conformitate
- Stabilirea și menținerea arhitecturilor de securitate a informațiilor (oameni, proces, tehnologie)
- Integrați cerințele de securitate a informațiilor în contractele și activitățile terților / furnizorilor
- Planificați, stabiliți și gestionați capacitatea de a detecta, investiga, răspunde și recupera din incidentele de securitate a informațiilor pentru a reduce impactul asupra afacerii

Public țintă:

Profesioniști în domeniul securității cu 3-5 ani de experiență în prim-plan; Managerii de securitate a informațiilor sau cei cu responsabilități de management; Personalul de securitate a informațiilor, furnizorii de asigurări de securitate a informațiilor care necesită o înțelegere aprofundată a managementului securității informațiilor, inclusiv: CISO, CIO's, OSC, ofițeri de confidențialitate, manageri de risc, auditori de securitate și personal de conformitate, personal BCP / DR, manageri executivi și operaționali responsabili pentru funcții de asigurare.
28 hours
Sinoptic
Description:

CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting.

Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments.

Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world.

The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course.

Goal:

The ultimate goal is to pass your CISA examination first time.

Objectives:

- Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
- Provide audit services in accordance with IT audit standards
- Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
- Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
- Provide assurance on IT operations including service operations and third party
- Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.

Target Audience:

Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
28 hours
Sinoptic
Descriere:

Competențele de calificare în domeniul cybersecurity sunt foarte solicitate, deoarece amenințările continuă să afecteze întreprinderile din întreaga lume. O majoritate covârșitoare a profesioniștilor intervievați de ISACA recunoaște acest lucru și intenționează să lucreze într-o poziție care necesită cunoștințe privind securitatea informatică.
Pentru a completa acest decalaj, ISACA a dezvoltat certificatul Cybersecurity Fundamentals, care oferă educație și verificare a competențelor în acest domeniu.

Obiective:

Având în vedere că amenințările în materie de cibernetică continuă să crească, iar deficitul de profesioniști în domeniul securității echipate corespunzător în lume, programul de certificare Cybersecurity ISSNA este modalitatea perfectă de a instrui rapid angajații la nivel de intrare și de a se asigura că au abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a funcționa cu succes în Cyber arenă.

Public țintă:

Programul de certificare este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a obține cunoștințe fundamentale în domeniul securității informatice și a începe să vă construiți abilitățile și cunoștințele în acest domeniu crucial.
21 hours
Sinoptic
Instruirea se adresează tuturor administratorilor de sisteme de operare care intenționează să implementeze o infrastructură de chei publice bazată pe MS Windows Server 2012 R2 și intenționează să utilizeze certificate certificate de semnătură electronică.

Participanții la training vor învăța despre problemele de bază legate de implementarea infrastructurii cheie-cheie, precum și despre utilizarea celor mai recente soluții criptografice pentru securitatea sistemelor informatice.

Pe baza sistemului de operare al MS Windows Server 2012 R2, sunt discutate posibilitățile de utilizare a serviciilor de certificare pentru nevoile întreprinderii. În timpul instruirii într-un mediu virtual, este instalat un centru complet de certificare și sunt discutate cele mai importante probleme legate de administrarea și administrarea infrastructurii de chei publice în domeniul Active Directory.

Formarea include, de asemenea, cunoștințe teoretice și practice privind utilizarea semnăturilor electronice emise de centrele de certificare în Polonia, în conformitate cu "Legea privind semnătura electronică". Sunt discutate aspecte juridice, cerințe legale, precum și exemple de utilizare a certificatelor de semnătură electronică în Polonia.

Participanții la formare vor dobândi cunoștințele necesare pentru a crea corespondența electronică referitoare la comunicarea cu birourile administrației publice și utilizarea altor servicii care permit sau necesită utilizarea acestui tip de identificare a identității.
21 hours
Sinoptic
Acest curs vă va oferi abilitățile de a construi securitatea informațiilor în conformitate cu ISO 27005, care este dedicat managementului riscului de securitate a informațiilor bazat pe ISO 27001.
35 hours
Sinoptic
Această clasă îi va cufunda pe elevi într-un mediu interactiv, unde li se va arăta cum să scaneze, testeze, hack și securizeze propriile sisteme. Mediul intensiv în laborator oferă fiecărui student cunoștințe aprofundate și experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale. Studenții vor începe să înțeleagă cum funcționează apărările perimetrale și apoi să fie conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, nicio rețea reală nu este afectată. Studenții apoi învață cum intrusii escaladează privilegiile și ce pași pot fi făcuți pentru a asigura un sistem. Studenții vor învăța, de asemenea, detecție de intruziune, crearea de politici, inginerie socială, atacuri DDoS, revărsări tampon și crearea de virus. Când un student părăsește această clasă intensivă de 5 zile, va avea mâna pe înțelegere și experiență în hackingul etic.

Scopul instruirii etice privind hacking este:

- Stabilirea și guvernarea standardelor minime pentru acreditarea specialiștilor profesioniști în securitatea informațiilor în măsuri de hacking etic.
- Informează publicul că persoanele acreditate îndeplinesc sau depășesc standardele minime.
- Consolidarea hacking-ului etic ca o profesie unică și autoreglabilă.

Public:

Cursul este ideal pentru cei care lucrează în posturi precum, dar fără a se limita la:

- Ingineri de securitate
- Consultanți de securitate
- Managerii de securitate
- Director IT / Manageri
- Auditori de securitate
- Administratori de sisteme IT
- Administratori de rețea IT
- Arhitecți de rețea
- Dezvoltatori
7 hours
Sinoptic
DevOps este o abordare de dezvoltare software care aliniază dezvoltarea aplicațiilor cu operațiunile IT. Unele dintre instrumentele care au apărut pentru a sprijini DevOps includ: instrumente de automatizare, containerizare și platforme de orchestrare. Securitatea nu a ținut pasul cu aceste evoluții.

În acest curs live, condus de instructor, participanții vor învăța cum să formuleze strategia de securitate adecvată pentru a face față provocării de securitate DevOps .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
NB-IoT permite dispozitivelor IoT să funcționeze prin rețele de transport, precum GSM și „benzi de pază” între canalele LTE. NB-IoT are nevoie de doar 200 kHz de lățime de bandă și poate conecta eficient un număr mare de dispozitive finale (până la 50.000 pentru fiecare celulă de rețea NB-IoT ). Cerințele sale reduse de energie o fac ideală pentru utilizarea în gadgeturi IoT mici, necomplicate, precum parcare inteligentă, utilități și purtabile.

Majoritatea conexiunilor IoT de astăzi sunt industriale. Conexiunile IoT industriale (IIoT) necesită tehnologii Low Power Wide Area (LPWA) pentru a asigura conectivitate, acoperire și abilități de abonare pentru aplicațiile cu lățime de bandă redusă. Deși aceste cerințe ar putea fi îndeplinite de rețelele celulare existente, este posibil ca astfel de rețele să nu fie ideale. Tehnologia NB-IoT (Narrow Band IoT) oferă o soluție promițătoare.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla despre diferitele aspecte ale NB-IoT (cunoscut și sub denumirea de LTE Cat NB1), pe măsură ce dezvoltă și implementează o aplicație bazată pe NB-IoT .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Identificați diferitele componente ale NB-IoT și cum să se potrivească pentru a forma un ecosistem.
- Înțelegeți și explicați caracteristicile de securitate încorporate pe dispozitivele NB-IoT .
- Dezvoltați o aplicație simplă pentru a urmări dispozitivele NB-IoT .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
35 hours
Sinoptic
Această clasă va ajuta participanții la scanarea, testarea, hack-ul și securizarea propriilor sisteme Pentru a obține o cunoaștere aprofundată și o experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale Participanții vor cunoaște modul în care funcționează perimetrul și apoi vor fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, fără a afecta nicio rețea reală Participanții vor afla apoi cum intrușii escaladă privilegiile și ce măsuri pot lua pentru a asigura un sistem, detectarea intruziunilor, crearea de polițe, ingineria socială, atacurile DDoS, depășirea tamponurilor și crearea de virusuri .
14 hours
Sinoptic
Securitatea rețelei începe la nivel fizic. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla riscurile de securitate legate de sălile de servere de computere și cum pot consolida securitatea prin practici inteligente, planificare și implementarea tehnologiei.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează riscul de securitate al organizației lor, deoarece se referă la sălile serverului de calculator.
- Instalați sisteme de control și monitorizare pentru a restricționa accesul fizic la infrastructură.
- Proiectarea politicilor de acces pentru diferiți membri.
- Comunicați eficient politicile de securitate cu membrii echipei.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practică practică.

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming Security Management Courses

Sfarsit de saptamana Security Management Cursuri, Seara Security Management Training, Security Management Camp, Security Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Security Management Training, Seara Security Management Cursuri, Security Management Coaching, Security Management Instructor, Security Management Trainer, Security Management Cursuri, Security Management Clase, Security Management Pe pagina, Security Management curs privat, Security Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions