Cursuri Security Management

Cursuri Security Management

Cursurile de formare live în managementul securității, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și exersare practică cum să desfășoare managementul securității. Formarea în managementul securității este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Security Management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at IT professionals who wish to understand how to use the CipherTrust Solution suite. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the CipherTrust Solution and its basic functions.
 • Evaluate device architecture and usage schemes.
 • Manage CipherTrust product suite.
14 hours
Televiziune cu circuit închis (CCTV) este un sistem TV care utilizează camere video pentru a transmite semnale într-o rețea folosită în principal pentru supraveghere și monitorizare a securității.Această formare live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează managerilor de securitate care doresc să învețe abilități de gestionare și supraveghere CCTV de bază până la nivel mediu.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Familiarizați-vă cu tipurile de sisteme CCTV și cunoașteți beneficiile și caracteristicile acestora. Înțelegeți cerințele privind cablarea și instalarea sistemelor CCTV. Instalați, configurați și gestionați sisteme CCTV.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Managementul securității este identificarea activelor oricărei organizații și implementarea politicilor și procedurilor de protecție a activelor, inclusiv clădiri, sisteme și oameni.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor în securitate care doresc să învețe și să îmbunătățească cum să gestioneze amenințările de securitate și să efectueze evaluări ale riscurilor de securitate.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Gestionați sistemele de securitate și gestionați orice mediu ostil. Gestionați orice riscuri sau amenințări de securitate. Aflați cum să efectuați evaluări ale riscurilor de securitate.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Honeywell este o companie de sisteme de securitate pentru locuințe și comerciale care oferă instrumente și opțiuni pentru automatizarea controlului sistemului și configurarea unor soluții sofisticate de sistem de securitate care funcționează perfect.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează tehnicienilor de service, administratorilor de sistem sau oricui dorește să învețe instalarea, utilizarea și gestionarea corespunzătoare a sistemului de securitate Honeywell.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați conceptele sistemelor și componentelor de securitate Honeywell. Instalați și întrețineți corect un sistem de securitate Honeywell. Utilizați instrumentele de întreținere și suita de management Honeywell pentru a controla un sistem de securitate.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Open Authentication (OAuth) este un standard de tehnologie deschisă utilizat pentru autentificarea site-ului web. Descrie modul în care serverele și serviciile neînrudite pot permite în siguranță accesul autentificat la active fără a partaja acreditările.Această instruire live, condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor și oricărei persoane care dorește să învețe și să utilizeze OAuth pentru a oferi aplicațiilor acces delegat securizat.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați elementele fundamentale ale OAuth. Înțelegeți aplicațiile native și problemele lor unice de securitate atunci când utilizați OAuth. Aflați și înțelegeți extensiile comune ale protocoalelor OAuth. Integrați cu orice server de autorizare OAuth.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
A thorough, practical, 3 day course designed to provide the knowledge and skills required to manage information security, information assurance or information risk based processes. The CISMP course is aligned with the latest national information assurance frameworks (IAMM), as well as ISO/IEC 27002 & 27001; the code of practice and standard for information security. This course is a CESG Certified Training (CCT) course. The course follows the latest BCS syllabus and prepares delegates for the 2 hour multiple choice BCS examination. This qualification provides delegates with detailed knowledge of the concepts relating to information security; (confidentiality, integrity, availability, vulnerability, threats, risks and countermeasures), along with an understanding of current legislation and regulations which impact information security management. Award holders will be able to apply the practical principles covered throughout the course ensuring normal business processes become robust and more secure.
28 hours
Descriere:; CISM® este cea mai prestigioasă și solicitantă calificare pentru managerii de securitate a informațiilor de pe glob. Această calificare vă oferă o platformă pentru a deveni parte a unei rețele de pari de elită, care au capacitatea de a învăța și de a relata constant oportunitățile / provocările în creștere în Management securității informațiilor. Metodologia noastră de formare CISM oferă o acoperire în profunzime a conținutului din cele patru domenii CISM, cu un accent clar pe construirea conceptelor și rezolvarea întrebărilor la examenul CISM lansat de ISACA. Cursul este o pregătire intensă și pregătirea examenelor de bază pentru examinarea CISM® (Certified Information Security Security Manager) de la ISACA. Am oferit peste 100 de evenimente de instruire CISM în Marea Britanie și Europa. Instructorii noștri încurajează toți delegații participanți să treacă prin ISACA lansat CISM QA&E (Întrebări, răspunsuri și explicații) ca pregătire pentru examen - veți primi acest GRATUIT ca parte a cursului nostru. QA&E este excepțională în a ajuta delegații să înțeleagă stilul ISACA al întrebărilor, abordarea rezolvării acestor întrebări și ajută la asimilarea rapidă a memoriei conceptelor CISM în timpul sesiunilor de clasă live.
Toți formatorii noștri au o experiență vastă în furnizarea instruirii CISM. Vă vom pregăti temeinic pentru examenul CISM. Dacă nu treceți prima dată, atunci alăturați-vă din nou gratuit pentru pregătirea examenelor. Go al: Scopul final este să treceți examinarea CISM pentru prima dată. Obiective:
 • Utilizați cunoștințele acumulate într-o manieră practică benefică pentru organizația dvs.
 • Stabiliți și mențineți un cadru de guvernanță pentru securitatea informațiilor pentru a atinge obiectivele și obiectivele organizației dvs.
 • Gestionează riscul de informații la un nivel acceptabil pentru a satisface cerințele de afaceri și de conformitate
 • Stabilirea și menținerea arhitecturilor de securitate a informațiilor (oameni, proces, tehnologie)
 • Integrați cerințele de securitate a informațiilor în contractele și activitățile terților / furnizorilor
 • Planificați, stabiliți și gestionați capacitatea de a detecta, investiga, răspunde și recupera din incidentele de securitate a informațiilor pentru a reduce impactul asupra afacerii
Public țintă: Profesioniști în domeniul securității cu 3-5 ani de experiență în prim-plan; Managerii de securitate a informațiilor sau cei cu responsabilități de management; Personalul de securitate a informațiilor, furnizorii de asigurări de securitate a informațiilor care necesită o înțelegere aprofundată a managementului securității informațiilor, inclusiv: CISO, CIO's, OSC, ofițeri de confidențialitate, manageri de risc, auditori de securitate și personal de conformitate, personal BCP / DR, manageri executivi și operaționali responsabili pentru funcții de asigurare.
28 hours
Description: CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting. Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments. Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world. The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course. Goal: The ultimate goal is to pass your CISA examination first time. Objectives:
 • Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
 • Provide audit services in accordance with IT audit standards
 • Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
 • Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
 • Provide assurance on IT operations including service operations and third party
 • Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.
Target Audience: Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
28 hours
Description: Cybersecurity skills are in high demand, as threats continue to plague enterprises around the world. An overwhelming majority of professionals surveyed by ISACA recognise this and plan to work in a position that requires cybersecurity knowledge.
To fill this gap, ISACA has developed the Cybersecurity Fundamentals Certificate, which provides education and verification of skills in this area. Objectives: With cybersecurity threats continuing to rise and the shortage of appropriately-equipped security professionals growing worldwide, ISACA's Cybersecurity Fundamentals Certificate programme is the perfect way to quickly train entry-level employees and ensure they have the skills and knowledge they need to successfully operate in the Cyber arena. Target Audience: The certificate program is also one of the best ways to gain foundational knowledge in cybersecurity and begin to build your skills and knowledge in this crucial area.
21 hours
Instruirea se adresează tuturor administratorilor de sisteme de operare care intenționează să implementeze o infrastructură de chei publice bazată pe MS Windows Server 2012 R2 și intenționează să utilizeze certificate certificate de semnătură electronică. Participanții la training vor învăța despre problemele de bază legate de implementarea infrastructurii cheie-cheie, precum și despre utilizarea celor mai recente soluții criptografice pentru securitatea sistemelor informatice. Pe baza sistemului de operare al MS Windows Server 2012 R2, sunt discutate posibilitățile de utilizare a serviciilor de certificare pentru nevoile întreprinderii. În timpul instruirii într-un mediu virtual, este instalat un centru complet de certificare și sunt discutate cele mai importante probleme legate de administrarea și administrarea infrastructurii de chei publice în domeniul Active Directory. Formarea include, de asemenea, cunoștințe teoretice și practice privind utilizarea semnăturilor electronice emise de centrele de certificare în Polonia, în conformitate cu "Legea privind semnătura electronică". Sunt discutate aspecte juridice, cerințe legale, precum și exemple de utilizare a certificatelor de semnătură electronică în Polonia. Participanții la formare vor dobândi cunoștințele necesare pentru a crea corespondența electronică referitoare la comunicarea cu birourile administrației publice și utilizarea altor servicii care permit sau necesită utilizarea acestui tip de identificare a identității.
21 hours
Acest curs vă va oferi abilitățile de a construi securitatea informațiilor în conformitate cu ISO 27005, care este dedicat managementului riscului de securitate a informațiilor bazat pe ISO 27001.
7 hours
DevOps este o abordare de dezvoltare software care aliniază dezvoltarea aplicațiilor cu operațiunile IT. Unele dintre instrumentele care au apărut pentru a sprijini DevOps includ: instrumente de automatizare, containerizare și platforme de orchestrare. Securitatea nu a ținut pasul cu aceste evoluții. În acest curs live, condus de instructor, participanții vor învăța cum să formuleze strategia de securitate adecvată pentru a face față provocării de securitate DevOps . Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
NB-IoT permite dispozitivelor IoT să funcționeze prin rețele de transport, precum GSM și „benzi de pază” între canalele LTE. NB-IoT are nevoie de doar 200 kHz de lățime de bandă și poate conecta eficient un număr mare de dispozitive finale (până la 50.000 pentru fiecare celulă de rețea NB-IoT ). Cerințele sale reduse de energie o fac ideală pentru utilizarea în gadgeturi IoT mici, necomplicate, precum parcare inteligentă, utilități și purtabile. Majoritatea conexiunilor IoT de astăzi sunt industriale. Conexiunile IoT industriale (IIoT) necesită tehnologii Low Power Wide Area (LPWA) pentru a asigura conectivitate, acoperire și abilități de abonare pentru aplicațiile cu lățime de bandă redusă. Deși aceste cerințe ar putea fi îndeplinite de rețelele celulare existente, este posibil ca astfel de rețele să nu fie ideale. Tehnologia NB-IoT (Narrow Band IoT) oferă o soluție promițătoare. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla despre diferitele aspecte ale NB-IoT (cunoscut și sub denumirea de LTE Cat NB1), pe măsură ce dezvoltă și implementează o aplicație bazată pe NB-IoT . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Identificați diferitele componente ale NB-IoT și cum să se potrivească pentru a forma un ecosistem.
 • Înțelegeți și explicați caracteristicile de securitate încorporate pe dispozitivele NB-IoT .
 • Dezvoltați o aplicație simplă pentru a urmări dispozitivele NB-IoT .
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
35 hours
This class will help the attendees to scan, test, hack and secure their own systems. To gain an in-depth knowledge and practical experience with the current essential security systems. The attendees will get to know how perimeter defences work and then be led into scanning and attacking their own networks, no real network is harmed. The attendees then will learn how intruders escalate privileges and what steps can be taken to secure a system, Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS Attacks, Buffer Overflows and Virus Creation.
14 hours
Securitatea rețelei începe la nivel fizic. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla riscurile de securitate legate de sălile de servere de computere și cum pot consolida securitatea prin practici inteligente, planificare și implementarea tehnologiei. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Evaluează riscul de securitate al organizației lor, deoarece se referă la sălile serverului de calculator.
 • Instalați sisteme de control și monitorizare pentru a restricționa accesul fizic la infrastructură.
 • Proiectarea politicilor de acces pentru diferiți membri.
 • Comunicați eficient politicile de securitate cu membrii echipei.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practică practică.
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Managementul politicilor de securitate este procesul de evaluare, designificare și implementare a normelor și procedurilor la toate nivelurile organizației pentru a proteja activelor și resurselor IT.Această formație de instructor, întreprinderi în viață (online sau sur loc) este destinată la administratorii de IT, coordonatorii de securitate și gestionarele de conformitate care vor identifica, evalua și implementarea metodelor de gestionare a politicilor de securitate pentru organizația lor.Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea dezvolta, gestionarea și monitoriza politicilor de securitate pentru a proteja organizația lor' informațiile, rețea și activele fizice și software.Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
21 hours
Open Data este un concept care constă în punerea la dispoziția tuturor a datelor pentru a fi utilizate fără restricții. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se concentrează pe analiza riscurilor legate de Open Data, reducând în același timp vulnerabilitatea la dezastre sau pierderi de date. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea conceptelor și a beneficiilor Open Data. Identificați diferitele tipuri de date. Înțelegeți riscurile legate de datele deschise și cum să le reduceți. Învățați cum să gestionați riscurile Open Data și să creați un plan de urgență. Implementați strategii de atenuare a riscurilor legate de Open Data pentru a reduce riscul de dezastru.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Security Management Cursuri, Seara Security Management Training, Security Management Camp, Security Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Security Management Training, Seara Security Management Cursuri, Security Management Coaching, Security Management Instructor, Security Management Trainer, Security Management Cursuri, Security Management Clase, Security Management Pe pagina, Security Management curs privat, Security Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions