Cursuri Corporate Compliance

Cursuri Corporate Compliance

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire în domeniul conformității corporative, conduse de instructori, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele fundamentale și subiectele avansate ale conformității corporative. Instruirea Corporate Compliance este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Corporate Compliance Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Audiance All staff who need a working knowledge of Compliance and the Management of Risk Format of the course A combination of:
 • Facilitated Discussions
 • Slide Presentations
 • Case Studies
 • Examples
Course Objectives By the end of this course, delegates will be able to:
 • Understand the major facets of Compliance and the national and international efforts being made to manage the risk related to it
 • Define the ways in which a company and its staff might set up a Compliance Risk Management Framework
 • Detail the roles of Compliance Officer and Money Laundering Reporting Officer and how they should be integrated into a business
 • Understand some other “hot spots” in Financial Crime – especially as they relate to International Business, Offshore Centres and High-Net-Worth Clients
21 hours
Descrierea lui: Basel III este un standard global de reglementare privind adecvarea capitalului bancar, testarea stresului și riscul de lichiditate a pieței. După ce Comitetul de la Basel privind supravegherea bancară a convenit inițial în 2010–11, modificările Acordului au extins punerea în aplicare până la 31 martie 2019. Basel III consolidează cerințele de capital bancar prin creșterea lichidității băncilor și scăderea livrării băncilor. Basel III diferă de Basel I & II întrucât necesită diferite niveluri de rezerve pentru diferite forme de depozite și alte tipuri de împrumuturi, astfel încât nu le suprapună atât de mult încât funcționează alături de Basel I și Basel II. Acest peisaj complex și în continuă schimbare poate fi greu de menținut, cursul și formarea noastră vă vor ajuta să gestionați posibilele schimbări și impactul lor asupra instituției dvs. Suntem acreditați cu și un partener de formare la Institutul de Certificare din Basel și, prin urmare, calitatea și adecvarea formării și materialelor noastre sunt garantate pentru a fi actualizate și eficiente. Obiectivele sunt:
  Pregătirea pentru examenul profesional Basel certificat. Definiți strategii și tehnici practice pentru definirea, măsurarea, analiza, îmbunătățirea și controlul riscurilor operaționale în cadrul unei organizații bancare.
Publicul țintă:
  Membrii consiliului cu responsabilități de risc CRO-uri și capete de risc Management Membrii echipei de risc Management Conformitate, personal de asistență juridică și IT Analistii de credite si credite Managerii portofoliului Agenţia de rating
În ansamblu:
  Introducere la normele de la Basel și amendamente la Acordul de la Basel (III) Regulamentul privind riscurile de piață, de credit, de contraparte și de lichiditate Testele de stres pentru diferite măsuri de risc, inclusiv modul de formulare și livrare a testelor de stres Efectele posibile ale Baselului III asupra industriei bancare internaționale, inclusiv demonstrațiile aplicării sale practice Nevoia noilor standarde de la Basel Standardele Basel III Obiectivele standardelor Basel III Călărași – Timeline
28 hours
Descriere: Acest eveniment de patru zile (pregătire CGEIT) este pregătirea finală pentru timpul de examen și este conceput pentru a vă asigura că treceți examenul CGEIT provocator la prima încercare Calificarea CGEIT este un simbol recunoscut la nivel internațional de excelență în domeniul guvernării IT acordat de ISACA Acesta este conceput pentru profesioniștii responsabili cu gestionarea administrării IT sau cu responsabilități semnificative de consultanță sau de asigurare pentru guvernanța IT Atingerea statutului CGEIT vă va oferi o recunoaștere mai largă pe piață, precum și o influență crescută la nivel executiv Obiective: Acest seminar a fost conceput pentru a pregăti delegați pentru examenul CGEIT, permițându-le să-și completeze cunoștințele și înțelegerea existente, astfel încât să fie mai bine pregătiți să treacă examenul, așa cum este definit de ISACA Public țintă: Cursul nostru de formare este destinat profesioniștilor din domeniul IT și de afaceri, cu o experiență semnificativă în domeniul guvernanței IT, care efectuează examenul CGEIT .
21 hours
Course goal: To ensure that an individual has the core understanding of GRC processes and capabilities, and the skills to integrate governance, performance management, risk management, internal control, and compliance activities. Overview:
 • GRC Basic terms and definitions
 • Principles of GRC
 • Core components, practices and activities
 • Relationship of GRC to other disciplines

 
7 hours
HIPAA (Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate din 1996) este o legislație din Statele Unite care prevede dispoziții privind confidențialitatea și securitatea datelor pentru prelucrarea și stocarea informațiilor medicale. Aceste orientări sunt un standard bun de urmat în dezvoltarea aplicațiilor de sănătate, indiferent de teritoriu. Aplicațiile compatibile cu HIPAA sunt recunoscute și mai de încredere la nivel global. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (remote), participanții vor învăța fundamentele HIPAA pe măsură ce trec printr-o serie de exerciții de laborator live. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți bazele HIPAA Dezvoltarea aplicațiilor de sănătate care sunt conforme cu HIPAA Utilizați instrumentele de dezvoltare pentru conformitatea cu HIPAA
Audienţă
  Dezvoltatori Manageri de produse Funcționarii de confidențialitate a datelor
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele.
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
În Japonia, serviciile de plată sunt reglementate de două părți separate de legislație:
  Legea vânzărilor de instalații Legea serviciilor de plată
Această formare directă (online sau on-site) este destinată profesioniștilor care doresc să creeze, să implementeze și să pună în aplicare un program de conformitate în cadrul unei organizații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți regulile stabilite de autoritățile guvernamentale pentru furnizorii de servicii de plată. Crearea politicilor și procedurilor interne necesare pentru a satisface reglementările guvernamentale. Implementarea unui program de conformitate care respectă legile relevante. Se asigură că toate procesele și procedurile corporative respectă programul de conformitate. Defindeți reputația afacerii în timp ce o protejați de acțiuni.
Formatul cursului
  Lecții interactive, discuții și exerciții.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
HiTrust (Health Information Trust) este o organizație compusă din reprezentanți din industria sănătății. HiTrust CSF (Cadrul comun de securitate) este un set de standarde care ajută organizațiile să îndeplinească cerințele de conformitate și reglementări de securitate. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și administratorilor care doresc să producă software și produse care sunt compatibile cu HiTRUST. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele-cheie ale HiTrust CSF (cadru comun de securitate). Identificați domeniile de control administrativ și de securitate ale HITRUST CSF. Aflați despre diferitele tipuri de evaluări și scoruri HiTrust. Înțelegeți procesul de certificare și cerințele pentru conformitatea cu HiTrust. Cunoaște cele mai bune practici și sfaturi pentru adoptarea abordării HiTrust.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Corporate Compliance Cursuri, Seara Corporate Compliance Training, Corporate Compliance Camp, Corporate Compliance Cu instructor, Sfarsit de saptamana Corporate Compliance Training, Seara Corporate Compliance Cursuri, Corporate Compliance Coaching, Corporate Compliance Instructor, Corporate Compliance Trainer, Corporate Compliance Cursuri, Corporate Compliance Clase, Corporate Compliance Pe pagina, Corporate Compliance curs privat, Corporate Compliance one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions