Cursuri Information System Security

Cursuri Information System Security

Local instructor-led live Information System Security training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Information System Security Subcategories

Information System Security Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Un CISSP este un profesionist de asigurare a informațiilor care definește arhitectura, designul, managementul și / sau controalele care asigură securitatea mediului de afaceri. Lărgimea vastă a cunoștințelor și experiența pe care o necesită pentru a trece examenul reprezintă ceea ce determină separarea CISSP. Certificatul de cunoștințe demonstrează un nivel de competență recunoscut la nivel global, furnizat de CBC® (ISC) 2®, care acoperă subiectele critice din domeniul securității, inclusiv cloud computing, securitatea mobilă, securitatea dezvoltării aplicațiilor, gestionarea riscurilor și multe altele.

Acest curs vă ajută să examinați cele 10 domenii ale practicilor de securitate a informațiilor. De asemenea, servește ca un instrument puternic de învățare pentru mastering concepte și subiecte legate de toate aspectele securității sistemelor informatice.

Obiective:

- Revizuirea principalelor subiecte ale CISSP CBK (Corpul Comun al Cunoașterii).
- Să se pregătească pentru o examinare CISSP
35 hours
Sinoptic
Prezentare generală:

Securitatea sistemelor informaționale certificate Certificarea profesională este recunoscută drept o calificare cheie pentru dezvoltarea unei cariere senior în managementul securității informațiilor, audit și guvernanță IT. Găzduit de peste 30.000 de profesioniști calificați din întreaga lume, calificarea profesională a securității sistemelor informaționale certificate arată cunoștințe dovedite și este cheia unui potențial de câștig mai mare în roluri care includ CISO, CSO și manager de securitate senior.

Vei învăța să:

- Utilizați cunoștințele acumulate într-o manieră practică benefică pentru organizația dvs.
- Protejați-vă activele organizaționale folosind tehnici de control acces și consolidați confidențialitatea și controlul integrității din lumea criptografiei
- Protejați-vă arhitectura și designul rețelei
- Atingeți obiectivele organizaționale, cum ar fi legislația și conformitatea, asigurarea informațiilor, securitatea și guvernarea datelor
- Îmbunătățirea livrării securizate a serviciilor IT prin operațiuni de securitate, arhitectură și principii de proiectare
- Implementați rezistența în afaceri prin Planul de continuitate a Business
- Veți obține o înțelegere completă a celor 8 domenii, așa cum este prescris de (ISC) 2®.

Main Go al:

- Pentru a trece examenul CISSP prima dată.

Public țintă:

Acest training este destinat persoanelor care se pregătesc pentru examenul de certificare CISSP.
35 hours
Sinoptic
Un curs detaliat, practic, de 5 zile conceput pentru a furniza cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona securitatea informațiilor, asigurarea informațiilor sau procesele bazate pe riscul informațional Cursul CISMP este aliniat la cele mai recente cadre naționale de asigurare a informațiilor (IAMM), precum și ISO / IEC 27002 și 27001; codul de practică și standardul pentru securitatea informațiilor Acest curs este un curs CESG Certified Training (CCT) Cursul urmează cea mai recentă programare BCS și pregătește delegații pentru examenul BCS de două ore, care se află în după-amiaza ultimei zile a cursului Această calificare oferă delegațiilor cunoștințe detaliate ale conceptelor legate de securitatea informațiilor; (confidențialitate, integritate, disponibilitate, vulnerabilitate, amenințări, riscuri și contramăsuri), precum și o înțelegere a legislației și reglementărilor actuale care au impact asupra managementului securității informațiilor Titularii premiilor vor putea aplica principiile practice acoperite pe parcursul cursului, asigurând astfel că procesele normale de afaceri devin robuste și mai sigure .
28 hours
Sinoptic
Description:

CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting.

Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments.

Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world.

The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course.

Goal:

The ultimate goal is to pass your CISA examination first time.

Objectives:

- Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
- Provide audit services in accordance with IT audit standards
- Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
- Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
- Provide assurance on IT operations including service operations and third party
- Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.

Target Audience:

Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
21 hours
Sinoptic
Instruirea se adresează tuturor administratorilor de sisteme de operare care intenționează să implementeze o infrastructură de chei publice bazată pe MS Windows Server 2012 R2 și intenționează să utilizeze certificate certificate de semnătură electronică.

Participanții la training vor învăța despre problemele de bază legate de implementarea infrastructurii cheie-cheie, precum și despre utilizarea celor mai recente soluții criptografice pentru securitatea sistemelor informatice.

Pe baza sistemului de operare al MS Windows Server 2012 R2, sunt discutate posibilitățile de utilizare a serviciilor de certificare pentru nevoile întreprinderii. În timpul instruirii într-un mediu virtual, este instalat un centru complet de certificare și sunt discutate cele mai importante probleme legate de administrarea și administrarea infrastructurii de chei publice în domeniul Active Directory.

Formarea include, de asemenea, cunoștințe teoretice și practice privind utilizarea semnăturilor electronice emise de centrele de certificare în Polonia, în conformitate cu "Legea privind semnătura electronică". Sunt discutate aspecte juridice, cerințe legale, precum și exemple de utilizare a certificatelor de semnătură electronică în Polonia.

Participanții la formare vor dobândi cunoștințele necesare pentru a crea corespondența electronică referitoare la comunicarea cu birourile administrației publice și utilizarea altor servicii care permit sau necesită utilizarea acestui tip de identificare a identității.
35 hours
Sinoptic
Descriere: Acest curs este versiunea noncertifcation a cursului " CISA Certified Information Systems Auditor " CISA® este cea mai populară și cea mai populară certificare pentru profesioniștii care lucrează în domeniul auditului IS și al consultanței privind riscurile IT Obiective: Utilizați cunoștințele acumulate pentru a beneficia de organizația dvs Furnizați servicii de audit în conformitate cu standardele de audit IT Asigurați-vă asigurarea conducerii și a structurii și proceselor organizaționale Asigurați-vă asigurarea cu privire la achiziția / dezvoltarea, testarea și implementarea activelor IT Asigurați-vă asigurarea privind operațiunile IT, inclusiv operațiunile de service și terțe părți Asigurați-vă asigurarea politicilor, standardelor, procedurilor și controalelor de securitate ale organizației pentru a vă asigura confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor Public țintă: Finanțe / profesioniști CPA, profesioniști IT, auditori interni și externi, securitatea informațiilor și profesioniști în domeniul consultanței în materie de risc .
35 hours
Sinoptic
Stilul cursului:

Acesta este un curs condus de instructor și reprezintă versiunea non-certificare a [cursului](/cc/cismp) " [CISMP - Certificat în principiile Management securității informațiilor](/cc/cismp) "

Descriere:;

Cursul vă va oferi cunoștințele și înțelegerea principalelor principii necesare pentru a fi un membru eficient al unei echipe de securitate a informațiilor cu responsabilități de securitate, ca parte a rolului dvs. de zi cu zi. De asemenea, va pregăti persoanele care se gândesc să se mute în securitatea informațiilor sau în funcțiile conexe.

Obiective:

Pentru a oferi studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a demonstra următoarele:

- Cunoașterea conceptelor referitoare la managementul securității informațiilor (confidențialitate, disponibilitate, vulnerabilitate, amenințări, riscuri și contramăsuri etc.)
- Înțelegerea legislației și reglementărilor actuale care au impact asupra managementului securității informațiilor în Regatul Unit; Conștientizarea standardelor și cadrelor naționale și internaționale actuale, a cadrelor și a organizațiilor care facilitează gestionarea securității informațiilor;
- Înțelegerea mediului de afaceri și a mediului în care gestionarea securității informațiilor trebuie să funcționeze;
- Cunoașterea clasificării, funcționării și eficacității controalelor de diferite tipuri și caracteristici.
21 hours
Sinoptic
Acest curs vă va oferi abilitățile de a construi securitatea informațiilor în conformitate cu ISO 27005, care este dedicat managementului riscului de securitate a informațiilor bazat pe ISO 27001.
35 hours
Sinoptic
Această clasă va ajuta participanții la scanarea, testarea, hack-ul și securizarea propriilor sisteme Pentru a obține o cunoaștere aprofundată și o experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale Participanții vor cunoaște modul în care funcționează perimetrul și apoi vor fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, fără a afecta nicio rețea reală Participanții vor afla apoi cum intrușii escaladă privilegiile și ce măsuri pot lua pentru a asigura un sistem, detectarea intruziunilor, crearea de polițe, ingineria socială, atacurile DDoS, depășirea tamponurilor și crearea de virusuri .
7 hours
Sinoptic
This is a one day Introduction to ISO27001
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România is aimed at engineers in telecommunication companies who wish to set up an end-to-end digital identity management system.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, evaluate and adopt different approaches to managing usernames and passwords.
- Setup a single login system that works across all applications used in a telecom environment.
- Use identity technology to get a clear understanding of their customers and their needs.
- Implement an authentication system that works across different platforms (laptop, mobile, etc.).
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at security engineers who wish to use IBM Qradar SIEM to address pressing security use cases.

By the end of this training, participants will be able to:

- Gain visibility into enterprise data across on-premise and cloud environments.
- Automate security intelligence to hunt threats and to contain risks.
- Detect, identify, and prioritize threats.
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at engineers who wish to learn the methods and tools needed to protect their organization's information systems against attack.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand information security at both the computer level, as well as the communications level.
- Prevent physical and digital access to private information systems.
- Prevent the modification of information that is stored, being processed, or being transmitted.
- Protect against denial of service to authorized users.
- Take the necessary measures to detect, document, and counter security threats.
- Ensure that organizational information is kept confidential.
28 hours
Sinoptic
The training takes the form of a workshop supplemented with substantive knowledge. Classes are based on the official CISA certificate framework. During the workshop, case studies will be discussed in discussing specific issues. Classes will be conducted in English (on request in Polish) based on the ISACA handbook in English.
An exam voucher of US $ 760 is included in the training. (ISACA Member: US $575).

CISA Exam Material Scope:

- Information System Auditing Process (21%)
- Governance and Management of IT (17%)
- Information Systems Acquisition, Development and implementation (12%)
- Information Systems Operation and Business Resilience (23%)
- Protection of Information Assets (27%)

Duration of the exam: 4 hours
Type: multiple choice test
Volume: 200 questions

List of the requirements that you must meet in order to be able to claim the CISA qualification:

- Pass the CISA exam. The CISA passing score is a mark of 450 or higher on the exam.
- Abide by the ISACA Code of Professional Ethics
- Promise to obey the CISA Continuing Professional Education Policy
- Gain at least 5 years of professional information systems auditing, control or security work experience.
- Comply with Information Systems Auditing Standards

If you’ve passed the exam and believe that you meet those requirements, then you can begin the application for certification: [here](https://www.isaca.org/credentialing/cisa/get-cisa-certified)
There is a fee of $50 for this application, and it can be paid: [on this link](http://www.isaca.org/cisapay)

There’s also a yearly fee that you must pay to maintain this certification after you’ve been granted it. The fee is $40 per annum for ISACA members, and $75 for non-members.

Upcoming Information System Security Courses

Sfarsit de saptamana Information System Security Cursuri, Seara Information System Security Training, Information System Security Camp, Information System Security Cu instructor, Sfarsit de saptamana Information System Security Training, Seara Information System Security Cursuri, Information System Security Coaching, Information System Security Instructor, Information System Security Trainer, Information System Security Cursuri, Information System Security Clase, Information System Security Pe pagina, Information System Security curs privat, Information System Security one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions