Cursuri Open Source Intelligence (OSINT)

Cursuri Open Source Intelligence (OSINT)

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de un instructor, în timp real, de Open Source Intelligence (OSINT) demonstrează, prin exersare interactivă, fundamentele și subiectele avansate ale OSINT. Instruirea Open Source Intelligence (OSINT) este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Open Source Intelligence (OSINT) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Open Source Intelligence (OSINT) se referă la orice informații care pot fi colectate în mod legal din surse publice gratuite despre un individ sau organizație. OSINT se referă, de asemenea, la procesul de colectare a acestor date, de analizare a acestora și de utilizare a acestora în scopuri de informații. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată persoanelor care doresc să efectueze cercetări asupra terților, protejând-se de asemenea. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați instrumente avansate pentru a efectua OSINT. Utilizați tehnici avansate pentru a colecta date disponibile publicului relevante pentru o anchetă. Analizați cu eficiență cantități mari de date. Dezvoltarea rapoartelor de informare asupra descoperirilor. Elevați instrumente AI pentru recunoașterea facială și analiza sentimentelor. Mapează o strategie pentru a defini obiectivul și direcționează eforturile către cele mai relevante și executabile date.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Acest curs de introducere a informațiilor open source (OSINT) le va oferi delegaților abilități pentru a deveni mai eficienți și mai eficienți în găsirea acelor elemente cheie de informații pe Internet și pe World Wide Web. Cursul este extrem de practic, permițând delegaților timpul să exploreze și să înțeleagă unele dintre sutele de instrumente și site-uri web disponibile.
Următorul nivel cu utilizarea în profunzime a instrumentelor avansate, care sunt esențiale pentru investigațiile ascunse pe internet și colectarea informațiilor. Cursul este extrem de practic, permițând delegaților timpul să exploreze și să înțeleagă instrumentele și resursele acoperite. "

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Open Source Intelligence (OSINT) Cursuri, Seara Open Source Intelligence (OSINT) Training, Open Source Intelligence (OSINT) Camp, Open Source Intelligence (OSINT) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Open Source Intelligence (OSINT) Training, Seara Open Source Intelligence (OSINT) Cursuri, Open Source Intelligence (OSINT) Coaching, Open Source Intelligence (OSINT) Instructor, Open Source Intelligence (OSINT) Trainer, Open Source Intelligence (OSINT) Cursuri, Open Source Intelligence (OSINT) Clase, Open Source Intelligence (OSINT) Pe pagina, Open Source Intelligence (OSINT) curs privat, Open Source Intelligence (OSINT) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions