Cursuri HTML

Cursuri HTML

Cursurile de formare live HTML (Hypertext Markup Language) conduse de instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin discuții interactive și exersare practică cum să folosești HTML pentru a crea pagini web și aplicații web. Instruirea HTML este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

HTML Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
HTML5 este un limbaj de marcare care permite utilizatorilor să structureze și să construiască aplicații. JavaScriptul este un limbaj de programare bazat pe text care oferă instrumente pentru crearea de conținut web dinamic și interactiv. Și CSS4 oferă instrumente care sunt utilizate pentru a defini și îmbunătăți stilul unui site web sau al unei aplicații.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează programatorilor care doresc să folosească HTML5, JavaScript și CSS4 împreună pentru a crea o aplicație web.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Integrați și utilizați caracteristicile HTML5, JavaScript și CSS4 în dezvoltarea aplicațiilor. Utilizați CSS4 pentru a îmbunătăți atractivitatea și gradul de utilizare al aplicației. Utilizați JavaScript și HTML pentru a crea aplicații interactive moderne.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Participanții la curs vor învăța cum să creeze un site web în conformitate cu standardele și vor învăța despre secretele HTML / XHTML și CSS. Va fi capabil să pună o pagină pe server și să o adăugați în directorii și motoarele de căutare. Fiecare participant va primi, de asemenea, un manual ușor de utilizat pregătit de autorul cursului, ceea ce face mai ușor să se revizuiască și să se aplice practic cunoștințele dobândite.
35 hours
Programul de formare vă pregătește pentru un designer web profesional (cod de ocupare: 213202 pentru Standardele de calificare profesională) în ceea ce privește "HTML și CSS în web design" și include o problemă de programare folosind JavaScript și PHP limbă. Programul de mai jos presupune că participantul va fi capabil să proiecteze și să creeze site-uri web folosind HTML 4.0 și Cascading Style Sheets 2.0. În construirea unui site web, veți folosi etichetele HTML pentru a pune text, grafice, tabele și formulare interactive pe pagina web, precum și link-uri la alte pagini web și site-uri web. Folosind Cascading Style Sheets 2.0 veți efectua formatarea conținutului web în funcție de cerințele clienților. Absolvenții cursului pot căuta un loc de muncă în companiile de servicii implicate în proiectarea web sau să înceapă serviciile de consultanță (self-employed). Programul de formare acoperă problemele de creare a site-urilor web folosind HTML și CSS.
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
7 hours
Shiny este un pachet open source R care oferă un cadru web pentru construirea de aplicații web interactive folosind R În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine știința datelor și dezvoltarea web folosind Shiny, R și HTML Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Construiți aplicații web interactive cu R folosind Shiny Public Cercetătorii de date Dezvoltatori web statisticienii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Acest curs oferă o introducere la HTML5, CSS3, și JavaScript. Participanții vor învăța abilitățile de programare prin exerciții și crearea unei aplicații web de eșantion. Această formare directă (online sau on-site) este destinată programatorilor începători care doresc să învețe HTML5, CSS3, și JavaScript în scopul de a construi aplicații web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea mediului de dezvoltare. Înțelegeți logica de programare a scripturilor și utilizați-o pentru a controla fluxul unei aplicații. Utilizați Javascript împreună cu HTML pentru a crea o experiență interactivă pentru utilizatori. Utilizați CSS3 pentru a adăuga efecte vizuale în aplicație pentru a face mai atractiv și utilizabil. Conectați aplicația la o bază de date pentru stocarea și recuperarea datelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
This instructor-led, live training in România introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana HTML Cursuri, Seara HTML Training, HTML Camp, HTML Cu instructor, Sfarsit de saptamana HTML Training, Seara HTML Cursuri, HTML Coaching, HTML Instructor, HTML Trainer, HTML Cursuri, HTML Clase, HTML Pe pagina, HTML curs privat, HTML one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions