Cursuri IBM Maximo

Cursuri IBM Maximo

Cursurile de instruire IBM Maximo live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați IBM Maximo pentru gestionarea activelor, precum și a operațiunilor de întreținere. Instruirea IBM Maximo este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

IBM Maximo Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
IBM Maximo este o soluție de gestionare a activelor (denumită și Computer Maintenance Management System (CMMS) pentru gestionarea activelor și operațiunile de întreținere. Acesta include caracteristici pentru gestionarea achizițiilor, inventariilor, locațiilor, birourilor de servicii și planificării lucrărilor. IBM Maximo a fost inițial dezvoltat de Project Software & Development (mai târziu MRO Software), apoi achiziționat de IBM și marcat ca IBM Maximo Asset. Această formare directă (online sau online) este destinată persoanelor tehnice care doresc să utilizeze IBM Maximo pentru a gestiona activele, munca și operațiunile avansate de întreținere în cadrul organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Organizați activele în ierarhii complexe. Planificarea rutinelor de întreținere complexe. Gestionarea achizițiilor, a inventariilor și a rutelor de livrare. gestionarea resurselor externe ale muncii. Monitorizează activitatea de întreținere folosind o abordare bazată pe condiții.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
IBM Maximo este o soluție EAM (Management of Enterprise Assets) (cunoscută și sub numele de Computer Maintenance Management System (CMMS)) pentru gestionarea activelor și operațiunile de întreținere. Acesta include caracteristici pentru gestionarea achizițiilor, inventariilor, locațiilor, birourilor de servicii și planificării lucrărilor. IBM Maximo a fost inițial dezvoltat de Project Software & Development (mai târziu MRO Software), apoi achiziționat de IBM și marcat ca IBM Maximo Asset. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să utilizeze IBM Maximo pentru a gestiona cerințele complexe de management al întreținerii într-o organizație intensivă a activelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalare şi configurare IBM Maximo. Înțelegeți activul Management ciclul de viață. Lucrați cu IBM Maximo baza de date pentru a căuta și a obține date. Utilizați IBM Maximo aplicații și module pentru a gestiona activele. Verificați și gestionați aspectele de întreținere ale activelor unei organizații.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Cursul poate fi adaptat pentru a include Add-ons, Industry Solutions și Mobile Solutions. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana IBM Maximo Cursuri, Seara IBM Maximo Training, IBM Maximo Camp, IBM Maximo Cu instructor, Sfarsit de saptamana IBM Maximo Training, Seara IBM Maximo Cursuri, IBM Maximo Coaching, IBM Maximo Instructor, IBM Maximo Trainer, IBM Maximo Cursuri, IBM Maximo Clase, IBM Maximo Pe pagina, IBM Maximo curs privat, IBM Maximo one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions