Cursuri Identity management

Cursuri Identity management

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de instructori de management al identității (ID Management sau IdM) demonstrează, prin practică interactivă, elementele fundamentale și subiectele avansate ale IdM. Instruirea de management al identității este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Managementul identității este cunoscut și sub numele de Identity and Access Management (IAM). NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Identity management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Identity and access management (IAM) is the process of ensuring that the right people and things have the right access to the right resources at the right time and for the right reasons. IAM involves authentication, authorization, and accountability of users, devices, applications, and data. IAM can help organizations improve their security, compliance, efficiency, and user experience. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner-level to intermediate-level IT professionals and security analysts who wish to use IAM to manage and secure their digital identities and resources. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use IAM concepts and terminology to describe and analyze different identity and access scenarios and challenges.
 • Use IAM tools and technologies to implement and manage identity and access solutions for various platforms and environments.
 • Use IAM standards and protocols to integrate and interoperate different identity and access systems and services.
 • Use IAM best practices and frameworks to design and evaluate identity and access policies and processes.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
If your organization have Linux systems which numbers rapidly increase you probably face the problem with managing user accounts. Every user has to have an account on multiple servers, where you have to prepare that account manually. With this course you will learn how to setup one point where you can store all of your accounts, and thanks to this you will simplify and increase productivity of management processes.
21 hours
Acesta este un training de 3 zile hands-on care acoperă LDAP și LDAP Open de la început.
14 hours
OpenDJ este un serviciu de directorie în conformitate cu LDAPv3 utilizat pentru stocarea și gestionarea identității. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze OpenDJ pentru a gestiona credențialele utilizatorilor organizației lor într-un mediu de producție. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați OpenDJ. Mențineți un server OpenDJ, inclusiv monitorizarea, rezolvarea problemelor și optimizarea performanței. Creați și gestionați mai multe baze de date OpenDJ. Copiați și migrați un server OpenDJ.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
FreeIPA este un sistem de gestionare a identității de sursă deschisă pentru Linux/UNIX. Acesta poate fi considerat ca versiunea Linux a Windows' Active Directory. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze FreeIPA pentru a centralizeze informațiile de autentificare, autorizare și cont pentru utilizatorii, grupurile și mașinile organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați FreeIPA. Gestionați Linux utilizatorii și clienții dintr-o singură locație centrală. Utilizați FreeIPA interfața CLI, Web UI și RPC pentru a configura și gestiona permisiunile. Permite autentificarea Single Sign On în toate sistemele, serviciile și aplicațiile. Integrarea FreeIPA cu Windows Active Directory. Copiați, replicați și migrați un server FreeIPA.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Active Directory (AD) este un serviciu de directorie pentru rețelele de domenii Windows. Active Directory este utilizat pentru a organiza utilizatorii și computerele unei organizații. Această instruire directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze Microsoft Active Directory pentru a gestiona și a asigura accesul la date. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați și configurați Active Directory. Creați un domeniu și definiți drepturile de acces ale utilizatorilor și dispozitivelor. Gestionarea utilizatorilor și a mașinilor prin intermediul politicilor de grup. Controlul accesului la serverele de fișiere. Înființați un serviciu de certificare și gestionați certificatele. Implementarea și gestionarea serviciilor, cum ar fi criptarea, certificatele și autentificarea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
389 Directory Server (anterior Fedora Directory Server) este un server cu sursă deschisă Linux bazat pe LDAP pentru stocarea identității, a grupurilor și a datelor organizaționale. De asemenea, este cunoscut sub numele de 389 DS, 389 DS și 389 DS. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată sysadminilor care doresc să utilizeze 389 Directory Server pentru a configura și a gestiona autentificarea și autorizarea bazată pe LDAP. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalare şi configurare 389 Directory Server. Înțelegeți caracteristicile și arhitectura lui 389 Directory Server. Aflați cum să configurați serverul directoriei folosind consola web și CLI. Instalați și monitorizați replicarea pentru disponibilitate ridicată și echilibrare a sarcinii. Gestionați LDAP autentificarea folosind SSSD pentru performanță mai rapidă. Integraţi 389 Directory Server cu Microsoft Active Directory.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
CAS, sau Serviciul de autentificare centrală, este un protocol open-source, la nivel de întreprindere, cu un singur semn de conectare pentru web. CAS oferă utilizatorilor acces la mai multe aplicații folosind o singură conectare și permite aplicațiilor web să autentifice utilizatorii fără să le ofere acces la parolele utilizatorului. CAS are o componentă server Java și diverse biblioteci client scrise în PHP , PL/ SQL , Java și multe altele. În acest curs, discutăm despre arhitectura și caracteristicile CAS și practicăm instalarea și configurarea unui server CAS. Până la sfârșitul cursului, participanții vor înțelege implementarea CAS a SSO (Single-Sign-On Authentication), precum și practica necesară pentru implementarea și administrarea propriului server de autentificare. Public
 • Administratori de sistem
Formatul cursului
 • Part de conferință, parte discuție, practică practică grea
14 hours
Okta este o platformă de management al accesului pentru gestionarea și asigurarea resurselor de aplicații din cloud la sol. Folosind Okta, utilizatorii pot integra controlul identității în aplicații, servicii web și dispozitive. Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează administratorilor de sistem care doresc să utilizeze Okta pentru identitate și de gestionare a accesului. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Configurați, integrați și gestionați Okta.
 • Integrați Okta într-o aplicație existentă.
 • Implementați securitatea cu autentificare multi-factor.
Formatul cursului
 • Interactive prelegere și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Indy este un proiect Hyperledger pentru crearea de sisteme de identitate descentralizate. Acesta include instrumente, biblioteci și componente reutilizabile pentru crearea identităților digitale înrădăcinate în tehnologiile Blockchain sau alte registre distribuite. în acest instructor-condus, în direct de formare, participanții vor învăța să creeze un Indy bazate pe sistemul de identitate descentralizat. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • crearea și gestionarea identităților descentralizate, autosuverane folosind registre distribuite.
 • activați interoperabilitatea identităților digitale între domenii, aplicații și silozuri.
 • înțelege conceptele-cheie, ar fi schimbul controlat de utilizator, revocarea, identificatorii descentralizați (DIDs), agenții în afara registrului, minimizarea datelor etc.
 • folos Indy la spre Enable identitate proprietar la spre independent contract lor personal date și relații.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
14 hours
OpenAM este o platformă de server de identitate open source și de gestionare a accesului care oferă servicii federative și unice de înregistrare (SSO). De asemenea, oferă API-uri (Java, C și RESTful) care permit dezvoltatorilor să acceseze și să integreze serviciile de autentificare, autorizare și identitate în aplicațiile web. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze OpenAM pentru a gestiona controlul identității și accesului pentru aplicațiile web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați mediul de server necesar pentru a începe configurarea controlurilor de autentificare și acces folosind OpenAM. Implementarea single sign-on (SSO), autentificarea multi-factor (MFA) și caracteristicile de auto-serviciu ale utilizatorilor pentru aplicațiile web. Utilizarea serviciilor federale (OAuth 2.0, OpenID, SAML v2.0, etc.) să extindă gestionarea identității în condiții de siguranță în diferite sisteme sau aplicații. Access și de a gestiona serviciile de autentificare, autorizare și identitate prin intermediul APIs REST.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Identity management Cursuri, Seara Identity management Training, Identity management Camp, Identity management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Identity management Training, Seara Identity management Cursuri, Identity management Coaching, Identity management Instructor, Identity management Trainer, Identity management Cursuri, Identity management Clase, Identity management Pe pagina, Identity management curs privat, Identity management one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions