Cursuri Central Authentication Service (CAS)

Cursuri Central Authentication Service (CAS)

Programele de instruire centralizată (CAS), instruite în cadrul Centrului de Cercetare Centrală (CAS), demonstrează prin practica interactivă a CASS implementarea SSO (SingleSignOn Authentication) și implementarea și gestionarea unui server de autentificare Instruirea CAS este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Central Authentication Service Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
CAS, sau Serviciul de autentificare centrală, este un protocol open-source, la nivel de întreprindere, cu un singur semn de conectare pentru web. CAS oferă utilizatorilor acces la mai multe aplicații folosind o singură conectare și permite aplicațiilor web să autentifice utilizatorii fără să le ofere acces la parolele utilizatorului. CAS are o componentă server Java și diverse biblioteci client scrise în PHP , PL/ SQL , Java și multe altele.

În acest curs, discutăm despre arhitectura și caracteristicile CAS și practicăm instalarea și configurarea unui server CAS. Până la sfârșitul cursului, participanții vor înțelege implementarea CAS a SSO (Single-Sign-On Authentication), precum și practica necesară pentru implementarea și administrarea propriului server de autentificare.

Public

- Administratori de sistem

Formatul cursului

- Part de conferință, parte discuție, practică practică grea
Sfarsit de saptamana CAS Cursuri, Seara CAS Training, CAS Camp, Central Authentication Service (CAS) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Central Authentication Service (CAS) Training, Seara Central Authentication Service Cursuri, CAS Coaching, Central Authentication Service (CAS) Instructor, CAS (Central Authentication Service) Trainer, Central Authentication Service Cursuri, CAS (Central Authentication Service) Clase, CAS (Central Authentication Service) Pe pagina, Central Authentication Service (CAS) curs privat, CAS one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!