Cursuri ISTQB

Cursuri ISTQB

Instructorii locali, instruiți de ISTQB (International Software Testing Board Qualifications Board), demonstrează prin practică interactivă practica cum să se pregătească pentru examenul ISTQB. Instruirea ISTQB este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ISTQB Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Acest curs introduce ISTQB CTAL - TM.
28 hours
Sinoptic
ISTQB CFTL 70% teorie + practică 30% ISTQB (Comitetul Internațional de Testare a Calității Software-ului) este o asociație nonprofit legal înregistrată în Belgia CTFL (Certified Level Foundation Tester) este prima certificare pe care un candidat o poate prelua de la ISTQB .
7 hours
Sinoptic
ISTQB CTFL - 70% teorie + 30% practică
14 hours
Sinoptic
Acesta este cursul de pregătire pentru examenul de extindere a testelor Agile de ISTQB . Prețul examenului nu este inclus în prețul cursului.
Sfarsit de saptamana ISTQB Cursuri, Seara ISTQB Training, ISTQB Camp, ISTQB Cu instructor, Sfarsit de saptamana ISTQB Training, Seara ISTQB Cursuri, ISTQB Coaching, ISTQB Instructor, ISTQB Trainer, ISTQB Cursuri, ISTQB Clase, ISTQB Pe pagina, ISTQB curs privat, ISTQB one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!