Cursuri JBoss

Cursuri JBoss

Cursuri locale de instruire live JBoss în România.

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
brmsdroolsBusiness Rule Management (BRMS) with Drools7 oreAcest curs este destinat arhitecților de întreprinderi, analiștilor și managerilor de afaceri și de sistem care doresc să aplice reguli de afaceri soluției lor. Cu Drools vă puteți scrie regulile de afaceri utilizând o limbă aproape naturală, reducând astfel decalajul dintre afaceri și IT.
javaeejbossEnterprise Java Programming with Java EE and JBoss (EJB 3.0)28 oreAcest curs de 4 zile este destinat programatorilor care cunosc deja limbajul Java și doresc să exploateze tehnologia Enterprise Java Beans 2.0, conștient de implicațiile de securitate ale distribuției aplicațiilor. Acest curs are o mare componentă practică care include dezvoltarea unei aplicații de comerț electronic bazată pe Enterprise Java Beans. Cursul utilizează serverul de aplicații JBoss.
2794HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss)28 ore
wfsadmWildFly Server Administration14 oreAcest curs este creat pentru administratori, dezvoltatori sau oricine este interesat în gestionarea aplicației WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server).

Acest curs rulează, de obicei, pe cea mai nouă versiune a Serverului de aplicații, dar poate fi adaptat (ca un curs privat) versiunilor mai vechi începând cu versiunea 5.1.
drools6intIntroduction to Drools 6 for Developers21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 pentru dezvoltatori.Acest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe.
droolsrlsadmDrools Rules Administration21 oreAcest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt de asemenea posibile dacă este convenit înainte de rezervare.
droolsdslbaDrools 6 and DSL for Business Analysts21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
drools7dslbaDrools 7 and DSL for Business Analysts21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
drools7intIntroduction to Drools 7 for Developers21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
infinInfinispan28 oreInfinispan este un software de stocare a cache-urilor și a software-ului de stocare a datelor NoSQL, dezvoltat de Red Hat .
undertowUndertow: Embed a Web Server into Your Application7 oreUndertow este un server de web ușor redactat în Java Acesta este folosit de WilfFly JBoss intern și este popular ca un server web încorporat pentru aplicații bazate pe JVM În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze un server web Undertow ca server web autonom și încorporat Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Undertow și vor putea: Implementați și gestionați un server Undertow atât în ​​modul standalone, cât și în cel încorporat Încorporați Undertow în codul aplicației folosind API-urile embedded ale Undertow Integrați Undertow într-un server de aplicații Wildfly Configurați Undertow ca container de servlet încorporat pentru Boot Spring Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Introduction to Drools 6 for Developers - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMie, 2019-03-13 09:305250EUR / 6050EUR
Introduction to Drools 6 for Developers - Constanta, Str. Mircea cel BatranLun, 2019-03-18 09:305250EUR / 6050EUR
Introduction to Drools 6 for Developers - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-03-26 09:305250EUR / 6050EUR
Introduction to Drools 6 for Developers - Brasov, Strada Calea BucurestiMie, 2019-03-27 09:305250EUR / 6050EUR
Introduction to Drools 6 for Developers - Bucuresti, Centru NordMie, 2019-04-03 09:305250EUR / 6050EUR
Sfarsit de saptamana JBoss Cursuri, Seara JBoss Training, JBoss Camp, JBoss Cu instructor, Sfarsit de saptamana JBoss Training, Seara JBoss Cursuri, JBoss Coaching, JBoss Instructor, JBoss Trainer, JBoss Cursuri, JBoss Clase, JBoss Pe pagina, JBoss curs privat, JBoss one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!