Cursuri JBoss

Cursuri JBoss

Cursuri de formare JBoss live, online sau la fața locului, conduse de instructor în România.

Machine Translated

JBoss Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Serverele web HTTP sunt aplicații software care livrează conținut web clienților prin protocolul HTTP. Acestea pot gestiona conținut static și dinamic, suportă diverse cadre și limbaje web și oferă diverse caracteristici și opțiuni pentru dezvoltarea și administrarea web. Nginx, Apache și JBoss sunt trei servere web populare și utilizate pe scară largă, fiecare cu propriile puncte forte și puncte slabe. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor de sistem și dezvoltatorilor web de nivel începător sau mediu care doresc să utilizeze serverele web HTTP pentru a găzdui și servi aplicații web folosind Nginx, Apache și JBoss. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalarea și configurarea serverelor web Nginx, Apache și JBoss pe Linux. Comparați și contrastați caracteristicile și performanțele diferitelor servere web. Utilizarea modulelor și a plugin-urilor pentru serverele web pentru a extinde funcționalitatea și securitatea serverelor web. Utilizarea instrumentelor și tehnicilor pentru serverele web pentru a monitoriza și depana problemele legate de serverele web. Utilizarea celor mai bune practici și recomandări pentru serverele web pentru a optimiza performanța și securitatea acestora.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme și managerilor care doresc să aplice regulile de afaceri pentru soluția lor. Cu Drools , vă puteți scrie regulile de afaceri folosind un limbaj aproape natural, reducând astfel decalajul dintre business și IT.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 dezvoltatorilor. Acest curs nu acoperă integrarea drools, performanță sau orice alte subiecte complexe.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de Business responsabili de scrierea de teste și reguli. Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure. Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri.
21 hours
Acest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt, de asemenea, posibile dacă ați convenit înainte de rezervare.
28 hours
Infinispan este un software de stocare a cache-urilor și a software-ului de stocare a datelor NoSQL, dezvoltat de Red Hat .
28 hours
Acest curs de 4 zile este destinat programatorilor care cunosc deja limbajul Java și doresc să exploateze tehnologia Enterprise Java Beans 2.0, conștient de implicațiile de securitate ale distribuției aplicațiilor. Acest curs are o mare componentă practică care include dezvoltarea unei aplicații de comerț electronic bazată pe Enterprise Java Beans. Cursul utilizează serverul de aplicații JBoss.
7 hours
Undertow este un server de web ușor redactat în Java Acesta este folosit de WilfFly JBoss intern și este popular ca un server web încorporat pentru aplicații bazate pe JVM În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze un server web Undertow ca server web autonom și încorporat Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Undertow și vor putea: Implementați și gestionați un server Undertow atât în ​​modul standalone, cât și în cel încorporat Încorporați Undertow în codul aplicației folosind API-urile embedded ale Undertow Integrați Undertow într-un server de aplicații Wildfly Configurați Undertow ca container de servlet încorporat pentru Boot Spring Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Acest curs este creat pentru Administratori, Dezvoltatori sau oricine este interesat de gestionarea WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server ). Acest curs rulează, de obicei, pe cea mai nouă versiune a Application Server , dar poate fi adaptat (ca un curs privat) la versiunile mai vechi începând de la versiunea 5.1.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana JBoss Cursuri, Seara JBoss Training, JBoss Camp, JBoss Cu instructor, Sfarsit de saptamana JBoss Training, Seara JBoss Cursuri, JBoss Coaching, JBoss Instructor, JBoss Trainer, JBoss Cursuri, JBoss Clase, JBoss Pe pagina, JBoss curs privat, JBoss one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions