Cursuri Application Server

Cursuri Application Server

Aplicație locală Live Application Server (cunoscută și ca Server de aplicații sau Web Application Server) în România.

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
brmsdroolsBusiness Rule Management (BRMS) with Drools7 oreAcest curs este destinat arhitecților de întreprinderi, analiștilor și managerilor de afaceri și de sistem care doresc să aplice reguli de afaceri soluției lor. Cu Drools vă puteți scrie regulile de afaceri utilizând o limbă aproape naturală, reducând astfel decalajul dintre afaceri și IT.
droolsrlsadmDrools Rules Administration21 oreAcest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt de asemenea posibile dacă este convenit înainte de rezervare.
undertowUndertow: Embed a Web Server into Your Application7 oreUndertow este un server de web ușor redactat în Java Acesta este folosit de WilfFly JBoss intern și este popular ca un server web încorporat pentru aplicații bazate pe JVM În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze un server web Undertow ca server web autonom și încorporat Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Undertow și vor putea: Implementați și gestionați un server Undertow atât în ​​modul standalone, cât și în cel încorporat Încorporați Undertow în codul aplicației folosind API-urile embedded ale Undertow Integrați Undertow într-un server de aplicații Wildfly Configurați Undertow ca container de servlet încorporat pentru Boot Spring Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
infinInfinispan28 oreInfinispan este un software de stocare a cache-urilor și a software-ului de stocare a datelor NoSQL, dezvoltat de Red Hat .
resinResin: Setting Up a Java Application Server for Web Applications Spanning Hundreds of Servers14 oreResin este un server de aplicații Java rapid și de încredere pentru aplicații web care acoperă sute de servere Originar ca servlet și motor JSP, Resin susține astăzi profilul Web, CDI și EJB Rășina include un manager de tranzacții JTA de înaltă performanță, un furnizor JMS, clustering, pooling de conexiuni și o consolă de administrare Rășina este folosită de companii precum CNET, Motorola și Salesforcecom În acest curs, acoperim principalele aspecte legate de instalarea, configurarea, securizarea, optimizarea și gestionarea unui server de aplicații Resin Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere fermă a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Resin și vor avea practica necesară pentru implementarea și gestionarea propriului server de aplicații Resin Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
drools7intIntroduction to Drools 7 for Developers21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
drools7dslbaDrools 7 and DSL for Business Analysts21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
droolsdslbaDrools 6 and DSL for Business Analysts21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
drools6intIntroduction to Drools 6 for Developers21 oreAcest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 pentru dezvoltatori.Acest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe.
javaeejbossEnterprise Java Programming with Java EE and JBoss (EJB 3.0)28 oreAcest curs de 4 zile este destinat programatorilor care cunosc deja limbajul Java și doresc să exploateze tehnologia Enterprise Java Beans 2.0, conștient de implicațiile de securitate ale distribuției aplicațiilor. Acest curs are o mare componentă practică care include dezvoltarea unei aplicații de comerț electronic bazată pe Enterprise Java Beans. Cursul utilizează serverul de aplicații JBoss.
gfadmGlassFish Administration21 oreGestionarea de administrare GlassFish introduce participanții la secretele instalării, configurației, managementului, monitorizării serverului GlassFish Formarea este deschisă viitorilor administratori de servere GlassFish .
wfsadmWildFly Server Administration14 oreAcest curs este creat pentru administratori, dezvoltatori sau oricine este interesat în gestionarea aplicației WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server).

Acest curs rulează, de obicei, pe cea mai nouă versiune a Serverului de aplicații, dar poate fi adaptat (ca un curs privat) versiunilor mai vechi începând cu versiunea 5.1.
2794HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss)28 ore
atomjeeadmApache Tomcat and Java EE Administration21 orePredă participanților fundamentele administrării Apache Tomcat și a altor medii Java EE.

Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață prin practică, cu oportunități imediate de a aplica materialele pe care le învață despre problemele din lumea reală.
gfsjeeintAdministering GlassFish Server with Java EE applications introduction21 oreGlassFish este un server de aplicații open source. Acest curs de trei zile oferă o introducere în administrarea serverului GlassFish cu aplicații Java EE.
apachetomcatApache Tomcat Administration21 oreO prezentare generală și o explicație a modului în care Tomcat se referă la Java EE (J2EE) și se compară cu alte servere de aplicații Instalarea și configurarea Tomcat în ambele medii Windows și UNIXtype Implementați, sprijiniți și depanați aplicațiile de pe Tomcat Navigați în structura directorului Tomcat Fișierele de arhitectură și de configurare ale lui Tomcat: serverxml, contextxml,properties, etc Structura și configurația aplicațiilor web: webxml Secure Tomcat și aplicațiile care rulează pe acesta și Configurarea Tomcat pentru SSL Tuneți performanța lui Tomcat Explorarea diferitelor strategii de încărcare și de înaltă disponibilitate cu Tomcat .
openrestyOpenResty7 oreOpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-03-19 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-05-06 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-05-21 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-06-11 09:307000EUR / 8000EUR
Sfarsit de saptamana Application Server Cursuri, Seara Application Server Training, Application Server Camp, Application Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana Application Server Training, Seara Application Server Cursuri, Application Server Coaching, Application Server Instructor, Application Server Trainer, Application Server Cursuri, Application Server Clase, Application Server Pe pagina, Application Server curs privat, Application Server one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!