Cursuri Application Server

Cursuri Application Server

Cursurile de instruire online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează, prin practici practice interactive, cum să implementezi și să gestionezi un server de aplicații.

Cursurile de formare pentru Application Server sunt disponibile ca "cursuri de formare online live" sau "cursuri de formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

Serverul de aplicații este cunoscut și sub numele de App Server, sau Web Application Server.

NobleProg - Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Application Server Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Oracle Weblogic este un server de aplicații utilizat pentru a dezvolta și implementa aplicații. Acesta acționează ca nivel intermediar între nivelul client și bazele de date back-end. WebLogic oferă o platformă pentru implementarea Java aplicațiilor și deleagă procesarea către serviciul necesar. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor și dezvoltatorilor IT care doresc să utilizeze WebLogic pentru a dezvolta, implementa și gestiona aplicații. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalați și configurați Oracle WebLogic Server. Implementarea aplicațiilor în WebLogic. Gestionarea și securizarea serverului WebLogic. Rezolvarea problemelor legate de WebLogic Server.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
IBM WebSphere Application Server (WAS) is a platform to develop, deploy, and optimize applications for any environment. It provides the necessary tools to accelerate application development and increase developer productivity. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to use WebSphere Application Server to deploy and manage applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure IBM WebSphere Application Server.
 • Develop, deploy, and manage applications using IBM WebSphere.
 • Configure and manage WAS profiles.
 • Troubleshoot WebSphere Application Server issues.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
 • Turn an nginx web server into a web application server
 • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
 • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
 • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
Audience
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Resin este un server de aplicații Java rapid și de încredere pentru aplicații web care acoperă sute de servere Originar ca servlet și motor JSP, Resin susține astăzi profilul Web, CDI și EJB Rășina include un manager de tranzacții JTA de înaltă performanță, un furnizor JMS, clustering, pooling de conexiuni și o consolă de administrare Rășina este folosită de companii precum CNET, Motorola și Salesforcecom În acest curs, acoperim principalele aspecte legate de instalarea, configurarea, securizarea, optimizarea și gestionarea unui server de aplicații Resin Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere fermă a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Resin și vor avea practica necesară pentru implementarea și gestionarea propriului server de aplicații Resin Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
21 hours
Programul de instruire Administrație GlassFish introduce participanții la secretele instalării, configurației, managementului, monitorizării serverului GlassFish . Formarea este deschisă viitorilor administratori de servere GlassFish .
21 hours
GlassFish este un server de aplicații open source. Acest curs de trei zile oferă o introducere în administrarea serverului GlassFish cu aplicații Java EE.
21 hours
O prezentare generală și o explicație a modului în care Tomcat se referă la Java EE (J2EE) și se compară cu alte servere de aplicații Instalarea și configurarea Tomcat în ambele medii Windows și UNIXtype Implementați, sprijiniți și depanați aplicațiile de pe Tomcat Navigați în structura directorului Tomcat Fișierele de arhitectură și de configurare ale lui Tomcat: serverxml, contextxml,properties, etc Structura și configurația aplicațiilor web: webxml Secure Tomcat și aplicațiile care rulează pe acesta și Configurarea Tomcat pentru SSL Tuneți performanța lui Tomcat Explorarea diferitelor strategii de încărcare și de înaltă disponibilitate cu Tomcat .
21 hours
Predă participanților fundamentele administrării Apache Tomcat și a altor medii Java EE. Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață prin a face, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață despre problemele din lumea reală.
28 hours
Serverele web HTTP sunt aplicații software care livrează conținut web clienților prin protocolul HTTP. Acestea pot gestiona conținut static și dinamic, suportă diverse cadre și limbaje web și oferă diverse caracteristici și opțiuni pentru dezvoltarea și administrarea web. Nginx, Apache și JBoss sunt trei servere web populare și utilizate pe scară largă, fiecare cu propriile puncte forte și puncte slabe. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor de sistem și dezvoltatorilor web de nivel începător sau mediu care doresc să utilizeze serverele web HTTP pentru a găzdui și servi aplicații web folosind Nginx, Apache și JBoss. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalarea și configurarea serverelor web Nginx, Apache și JBoss pe Linux. Comparați și contrastați caracteristicile și performanțele diferitelor servere web. Utilizarea modulelor și a plugin-urilor pentru serverele web pentru a extinde funcționalitatea și securitatea serverelor web. Utilizarea instrumentelor și tehnicilor pentru serverele web pentru a monitoriza și depana problemele legate de serverele web. Utilizarea celor mai bune practici și recomandări pentru serverele web pentru a optimiza performanța și securitatea acestora.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme și managerilor care doresc să aplice regulile de afaceri pentru soluția lor. Cu Drools , vă puteți scrie regulile de afaceri folosind un limbaj aproape natural, reducând astfel decalajul dintre business și IT.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 dezvoltatorilor. Acest curs nu acoperă integrarea drools, performanță sau orice alte subiecte complexe.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de Business responsabili de scrierea de teste și reguli. Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure. Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri.
21 hours
Acest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt, de asemenea, posibile dacă ați convenit înainte de rezervare.
28 hours
Infinispan este un software de stocare a cache-urilor și a software-ului de stocare a datelor NoSQL, dezvoltat de Red Hat .
28 hours
Acest curs de 4 zile este destinat programatorilor care cunosc deja limbajul Java și doresc să exploateze tehnologia Enterprise Java Beans 2.0, conștient de implicațiile de securitate ale distribuției aplicațiilor. Acest curs are o mare componentă practică care include dezvoltarea unei aplicații de comerț electronic bazată pe Enterprise Java Beans. Cursul utilizează serverul de aplicații JBoss.
7 hours
Undertow este un server de web ușor redactat în Java Acesta este folosit de WilfFly JBoss intern și este popular ca un server web încorporat pentru aplicații bazate pe JVM În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze un server web Undertow ca server web autonom și încorporat Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Undertow și vor putea: Implementați și gestionați un server Undertow atât în ​​modul standalone, cât și în cel încorporat Încorporați Undertow în codul aplicației folosind API-urile embedded ale Undertow Integrați Undertow într-un server de aplicații Wildfly Configurați Undertow ca container de servlet încorporat pentru Boot Spring Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Acest curs este creat pentru Administratori, Dezvoltatori sau oricine este interesat de gestionarea WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server ). Acest curs rulează, de obicei, pe cea mai nouă versiune a Application Server , dar poate fi adaptat (ca un curs privat) la versiunile mai vechi începând de la versiunea 5.1.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Application Server Cursuri, Seara Application Server Training, Application Server Camp, Application Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana Application Server Training, Seara Application Server Cursuri, Application Server Coaching, Application Server Instructor, Application Server Trainer, Application Server Cursuri, Application Server Clase, Application Server Pe pagina, Application Server curs privat, Application Server one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions