Cursuri Oracle WebLogic

Cursuri Oracle WebLogic

Cursurile de instruire Oracle WebLogic live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați WebLogic pentru a dezvolta, implementa și gestiona aplicații. Instruirea Oracle WebLogic este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. . Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Oracle WebLogic Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Oracle Weblogic este un server de aplicații utilizat pentru a dezvolta și implementa aplicații. Acesta acționează ca nivel intermediar între nivelul client și bazele de date back-end. WebLogic oferă o platformă pentru implementarea Java aplicațiilor și deleagă procesarea către serviciul necesar. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor și dezvoltatorilor IT care doresc să utilizeze WebLogic pentru a dezvolta, implementa și gestiona aplicații. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalați și configurați Oracle WebLogic Server. Implementarea aplicațiilor în WebLogic. Gestionarea și securizarea serverului WebLogic. Rezolvarea problemelor legate de WebLogic Server.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Oracle WebLogic Cursuri, Seara Oracle WebLogic Training, Oracle WebLogic Camp, Oracle WebLogic Cu instructor, Sfarsit de saptamana Oracle WebLogic Training, Seara Oracle WebLogic Cursuri, Oracle WebLogic Coaching, Oracle WebLogic Instructor, Oracle WebLogic Trainer, Oracle WebLogic Cursuri, Oracle WebLogic Clase, Oracle WebLogic Pe pagina, Oracle WebLogic curs privat, Oracle WebLogic one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions