Cursuri Laravel

Cursuri Laravel

Locale, instructor-condus Live Laravel cursuri de formare a demonstra prin intermediul hands-on interactive practică modul de utilizare a Laravel PHP cadru pentru a dezvolta aplicatii web.

Trainingul Laravel este disponibil sub formă de "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Instruirea live la fața locului poate fi realizată la nivel local la sediul clientului din România sau în centrele de training Corporate NobleProg din România. Instruirea live la distanță se desfășoară prin interactivitatea unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Laravel este un cadru de dezvoltare web Web-based MVC (model-view-controller) bazat pe PHP . Laravel includ un sistem de ambalare modular cu un manager de dependență dedicat, diferite modalități de accesare a bazelor de date relaționale, utilități care ajută la desfășurarea și întreținerea aplicațiilor și zahăr sintactic. Laravel a fost numit „ PHP Framework for Web Artisans”

Acest antrenament live, condus de instructor, introduce elementele fundamentale ale Laravel și parcurge participanții prin crearea unei aplicații web bazate pe Laravel .

Formatul cursului

- Prezentare generală a caracteristicilor și capacităților Laravel , împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații web.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Laravel Cursuri, Seara Laravel Training, Laravel Camp, Laravel Cu instructor, Sfarsit de saptamana Laravel Training, Seara Laravel Cursuri, Laravel Coaching, Laravel Instructor, Laravel Trainer, Laravel Cursuri, Laravel Clase, Laravel Pe pagina, Laravel curs privat, Laravel one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!