Cursuri LibreOffice

Cursuri LibreOffice

Online sau la fața locului, cursurile de formare în direct LibreOffice conduse de un instructor demonstrează, prin exersare interactivă, cum să utilizați LibreOffice și întreaga sa suită de software pentru a crea documente, diagrame, prezentări de diapozitive și foi de calcul, utilizând funcționalități similare găsite în Microsoft Office. Instruirea LibreOffice este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. LibreOffice este cunoscut anterior ca OpenOffice și StarOffice. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

LibreOffice Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at IT teams who wish to learn the writer and calc features of LibreOffice. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn the Writer and Calc features or LibreOffice.
 • Create and edit various types of documents, such as letters, reports, essays, and more with LibreOffice.
 • Create and manage spreadsheets for performing calculations, organizing data, and creating charts with LibreOffice.
21 hours
LibreOffice (cunoscută înainte ca OpenOffice și StarOffice) este un set gratuit și deschis de aplicații de productivitate cu desktop. LibreOffice oferă instrumente bogate de funcționare și o interfață prietene de utilizator pentru a îmbunătăți creativitatea și productivitatea în organizații.Această formare de instructor, întâlnire live (online sau sur loc) este destinată la echipele IT care dori să installeze, să migreze și să folosească LibreOffice caracteristici și aplicații în organizațiile lor.Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Instalează aplicaţiile LibreOffice pentru ajutorul echipelor să fie mai productive. Creați un plan de migrare pentru a muta documente de întreprinderi din MS Office la LibreOffice. Învăţăm LibreOffice componente pentru procesarea textului, construirea tabelului de calculare, crearea prezentații și trage graficii vectori. Dezvoltarea macrourilor și extensiunilor pentru îmbunătățirea utilizarea și productivitatei.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
14 hours
LibreOffice Calc este componenta spreadsheet a LibreOffice suite software. Este o platformă și o alternativă liberă la Microsoft Excel, care oferă caracteristicile complete pentru analiză avansată. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să utilizeze LibreOffice Calc pentru a efectua mai multe forme de analiză a datelor (de la bază la avansată), utilizând funcții similare găsite în Excel și alte programe de difuzare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați LibreOffice suite pe orice sistem de operare. Înțelegeți toate caracteristicile și funcțiile disponibile în LibreOffice Calc. Aflați cum să curățați, să validați, să manipulați și să vizualizați datele în Calc. Aplicați diferitele funcții și instrumente în Calc pentru a efectua analiza complexă a datelor. Obțineți câteva sfaturi și înțelegeri cu privire la efectuarea analizei avansate a datelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana LibreOffice Cursuri, Seara LibreOffice Training, LibreOffice Camp, LibreOffice Cu instructor, Sfarsit de saptamana LibreOffice Training, Seara LibreOffice Cursuri, LibreOffice Coaching, LibreOffice Instructor, LibreOffice Trainer, LibreOffice Cursuri, LibreOffice Clase, LibreOffice Pe pagina, LibreOffice curs privat, LibreOffice one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions