Cursuri Lua

Cursuri Lua

Cursurile de formare Lua live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează prin discuții și exersare practică cum să începeți programarea în Lua și să folosiți versatilitatea Lua pentru a dezvolta aplicații de soluții, de la aplicații de sistem la jocuri. Antrenamentul Lua este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Lua Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Torch este o bibliotecă de învățare a mașinilor open source și un cadru de calcul științific bazat pe Lua programare Lua . Oferă un mediu de dezvoltare pentru numerică, învățare automată și viziune pe calculator, cu un accent deosebit pe învățarea profundă și rețelele revoluționare. Este unul dintre cele mai rapide și mai flexibile cadre pentru mașini și Deep Learning și este utilizat de companii precum Facebook , Go ogle, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel și multe altele. În această instruire live, condusă de instructor, acoperim principiile Torch , caracteristicile sale unice și modul în care poate fi aplicat în aplicațiile din lumea reală. Parcurgem numeroase exerciții practice, demonstrând și practicând conceptele învățate. Până la sfârșitul cursului, participanții vor înțelege în detaliu caracteristicile și capacitățile care stau la baza lui Torch , precum și rolul și contribuția acesteia în spațiul AI în comparație cu alte cadre și biblioteci. Participanții vor fi, de asemenea, primiți practica necesară pentru a implementa Torch în propriile proiecte.
  Formatul cursului
  • Prezentare generală a mașinilor și Deep Learning
  • Exerciții de codificare și integrare în clasă
  • Întrebările de test presărate pe parcursul verificării înțelegerii
  7 hours
  OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
  • Turn an nginx web server into a web application server
  • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
  • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
  • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
  Audience
  • Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  14 hours
  Lua este un limbaj de scripting ușor de utilizat, folosit ca un plugin de extensie / extensie încorporat în diferite produse. De exemplu, este limbajul de scripting încorporat al aplicațiilor de rețea precum nmap și wireshark și poate fi găsit și ca limbaj de scripting în World of Warcraft, Orbiter și alte jocuri. Lua poate fi folosit și ca limbă autonomă. Este un limbaj de programare ușor și multi-paradigmă și, prin urmare, cursul predă diferite concepte pe care studenții le vor găsi utile și în alte domenii ale ingineriei software. Acest curs acoperă construcțiile de programare de bază din Lua și conține o mulțime de exerciții de programare, astfel încât noii veniți să poată dobândi cunoștințe de limbaj, începând de la zero. După finalizarea cursului studenții vor fi capabili să scrie mijloc de sine stătătoare de dimensiuni Lua programe si produse software de script în cazul în care Lua este limbajul încorporat.
  14 hours
  Acesta este un curs avansat pe Lua , unde deja sunt asumate cunoștințele de bază ale limbajului de programare. Prin urmare, acest curs oferă participantului o înțelegere mai profundă a Lua și „de ce” în spatele Lua folosite. Aceste subiecte avansate sunt demonstrate prin numeroase exemple și exerciții în clasă.
  21 hours
  Lua este un limbaj de scripting ușor de folosit, folosit ca un plugin de extensie / extensie încorporat în diferite produse De exemplu, este limbajul de scripting încorporat al aplicațiilor de rețea, cum ar fi nmap și wireshark, și poate fi, de asemenea, găsit ca o limbă de scripting în World of Warcraft, Orbiter și alte jocuri Lua poate fi folosit și ca limbă independentă Este un limbaj de programare ușor și multiparadigmatic și, prin urmare, cursul predă diferite concepte pe care studenții le vor găsi utile și în alte domenii ale ingineriei software Acest curs acoperă tot ce trebuie să știe despre Lua Ne construim din constructurile de programare de bază, învățăm despre tehnici avansate și în final vorbim despre încorporarea lui Lua în alte limbi de programare și despre încorporarea altor limbi de programare în Lua Cursul conține o mulțime de exerciții de programare, astfel încât noii veniți să poată dobândi cunoștințe de limbaj, începând de la zero .

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Lua Cursuri, Seara Lua Training, Lua Camp, Lua Cu instructor, Sfarsit de saptamana Lua Training, Seara Lua Cursuri, Lua Coaching, Lua Instructor, Lua Trainer, Lua Cursuri, Lua Clase, Lua Pe pagina, Lua curs privat, Lua one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions