Cursuri Lua

Cursuri Lua

Local, instructor-led live Lua training courses demonstrate through discussion and hands-on practice how to get started programming in Lua and use Lua's versatility to develop solutions applications ranging from systems applications to games.

Lua training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Lua trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
Torch este o bibliotecă de învățare cu sursă deschisă și un cadru de calcul științific bazat pe limbajul de programare Lua Acesta oferă un mediu de dezvoltare pentru numerică, învățare automată și viziune pe calculator, cu un accent deosebit pe învățarea profundă și pe plasele convoluționale Acesta este unul dintre cele mai rapide și mai flexibile cadre pentru Învățarea Machine și Deep și este folosit de companii precum Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel și mulți alții În acest curs vom acoperi principiile Tortei, caracteristicile sale unice și modul în care acestea pot fi aplicate în aplicațiile din lumea reală Noi trecem prin numeroase exerciții de manevră pe tot parcursul vieții, demonstrând și practicând conceptele învățate Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere aprofundată a trăsăturilor și capabilităților de bază ale lui Torch, precum și rolul și contribuția acestuia în spațiul AI, comparativ cu alte cadre și biblioteci Participanții vor fi primit și practica necesară pentru a pune în aplicare Torch în propriile lor proiecte Public Dezvoltatorii de software și programatorii care doresc să permită învățarea prin masă și învățare profundă în cadrul aplicațiilor lor Formatul cursului Prezentare generală a utilajului și învățarea profundă Exerciții de codificare și integrare a inscripțiilor Testați întrebările stropite de-a lungul drumului pentru a verifica înțelegerea .
14 hours
Overview
Lua este un limbaj de scripting ușor de folosit, folosit ca un plugin de extensie / extensie încorporat în diferite produse. De exemplu, este limbajul de scripting încorporat al aplicațiilor de rețea, cum ar fi nmap și wireshark, și poate fi, de asemenea, găsit ca o limbă de scripting în World of Warcraft, Orbiter și alte jocuri.

Lua poate fi folosit și ca limbă independentă. Este un limbaj de programare ușor și multi-paradigmă și, prin urmare, cursul predă diferite concepte pe care studenții le vor găsi utile și în alte domenii ale ingineriei software.

Acest curs acoperă construcțiile de programare de bază din Lua și conține o mulțime de exerciții de programare, astfel încât noii veniți să poată dobândi cunoștințe de limbaj, începând de la zero.

După finalizarea cursului, studenții vor putea să scrie programe separate și programe software de scripturi de dimensiuni medii, în cazul în care Lua este limba încorporată.
14 hours
Overview
Acesta este un curs avansat la Lua, unde cunoștințele de bază ale limbajului de programare sunt deja asumate. Prin urmare, acest curs îi dă participantului o înțelegere mai profundă despre interioarele lui Lua și despre "de ce" în spatele idiomelor folosite de Lua.

Aceste subiecte avansate sunt demonstrate prin numeroase exemple și exerciții în clasă.
21 hours
Overview
Lua este un limbaj de scripting ușor de folosit, folosit ca un plugin de extensie / extensie încorporat în diferite produse De exemplu, este limbajul de scripting încorporat al aplicațiilor de rețea, cum ar fi nmap și wireshark, și poate fi, de asemenea, găsit ca o limbă de scripting în World of Warcraft, Orbiter și alte jocuri Lua poate fi folosit și ca limbă independentă Este un limbaj de programare ușor și multiparadigmatic și, prin urmare, cursul predă diferite concepte pe care studenții le vor găsi utile și în alte domenii ale ingineriei software Acest curs acoperă tot ce trebuie să știe despre Lua Ne construim din constructurile de programare de bază, învățăm despre tehnici avansate și în final vorbim despre încorporarea lui Lua în alte limbi de programare și despre încorporarea altor limbi de programare în Lua Cursul conține o mulțime de exerciții de programare, astfel încât noii veniți să poată dobândi cunoștințe de limbaj, începând de la zero .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Lua Cursuri, Seara Lua Training, Lua Camp, Lua Cu instructor, Sfarsit de saptamana Lua Training, Seara Lua Cursuri, Lua Coaching, Lua Instructor, Lua Trainer, Lua Cursuri, Lua Clase, Lua Pe pagina, Lua curs privat, Lua one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!