Cursuri Lua

Cursuri Lua

Cursurile locale de instruire live Lua demonstrează, prin discuții și practici practice, cum să începeți programarea în Lua și să utilizați versatilitatea lui Lua pentru a dezvolta aplicații de soluții variind de la aplicații de sisteme la jocuri Instruirea Lua este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Sinoptic
Torch este o bibliotecă de învățare Open Source Machine și un cadru științific de calcul bazat pe limbajul de programare lua. Acesta oferă un mediu de dezvoltare pentru numerics, învățarea automată și viziunea calculatorului, cu un accent deosebit pe învățare profundă și plase convoluționale. Acesta este unul dintre cele mai rapide și mai flexibile cadre pentru Machine și Deep Learning și este utilizat de către companii, ar fi Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel, și multe altele.

în acest instructor-condus, de formare live, vom acoperi principiile de Torch, caracteristicile sale unice, și modul în care aceasta poate fi aplicată în aplicații din lumea reală. Trecem prin numeroase exerciții hands-on pe tot parcursul, demonstrând și practicând conceptele învățate.

până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere aprofundată a Torch & #39; s caracteristici și capabilități de bază, precum și rolul și contribuția sa în spațiul AI în comparație cu alte cadre și biblioteci. Participanții vor fi primit, de asemenea, practica necesară pentru a pune în aplicare Torch în propriile proiecte.

format al cursului

- privire de ansamblu a Machine și profundă Learning
- in-class de codificare și de integrare exerciții
- test întrebări presărat-a lungul drumului pentru a verifica înțelegerea
14 hours
Sinoptic
Lua este un limbaj de scripting ușor de folosit, folosit ca un plugin de extensie / extensie încorporat în diferite produse. De exemplu, este limbajul de scripting încorporat al aplicațiilor de rețea, cum ar fi nmap și wireshark, și poate fi, de asemenea, găsit ca o limbă de scripting în World of Warcraft, Orbiter și alte jocuri.

Lua poate fi folosit și ca limbă independentă. Este un limbaj de programare ușor și multi-paradigmă și, prin urmare, cursul predă diferite concepte pe care studenții le vor găsi utile și în alte domenii ale ingineriei software.

Acest curs acoperă construcțiile de programare de bază din Lua și conține o mulțime de exerciții de programare, astfel încât noii veniți să poată dobândi cunoștințe de limbaj, începând de la zero.

După finalizarea cursului, studenții vor putea să scrie programe separate și programe software de scripturi de dimensiuni medii, în cazul în care Lua este limba încorporată.
14 hours
Sinoptic
Acesta este un curs avansat la Lua, unde cunoștințele de bază ale limbajului de programare sunt deja asumate. Prin urmare, acest curs îi dă participantului o înțelegere mai profundă despre interioarele lui Lua și despre "de ce" în spatele idiomelor folosite de Lua.

Aceste subiecte avansate sunt demonstrate prin numeroase exemple și exerciții în clasă.
21 hours
Sinoptic
Lua este un limbaj de scripting ușor de folosit, folosit ca un plugin de extensie / extensie încorporat în diferite produse De exemplu, este limbajul de scripting încorporat al aplicațiilor de rețea, cum ar fi nmap și wireshark, și poate fi, de asemenea, găsit ca o limbă de scripting în World of Warcraft, Orbiter și alte jocuri Lua poate fi folosit și ca limbă independentă Este un limbaj de programare ușor și multiparadigmatic și, prin urmare, cursul predă diferite concepte pe care studenții le vor găsi utile și în alte domenii ale ingineriei software Acest curs acoperă tot ce trebuie să știe despre Lua Ne construim din constructurile de programare de bază, învățăm despre tehnici avansate și în final vorbim despre încorporarea lui Lua în alte limbi de programare și despre încorporarea altor limbi de programare în Lua Cursul conține o mulțime de exerciții de programare, astfel încât noii veniți să poată dobândi cunoștințe de limbaj, începând de la zero .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Lua Cursuri, Seara Lua Training, Lua Camp, Lua Cu instructor, Sfarsit de saptamana Lua Training, Seara Lua Cursuri, Lua Coaching, Lua Instructor, Lua Trainer, Lua Cursuri, Lua Clase, Lua Pe pagina, Lua curs privat, Lua one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!