Cursuri Magento

Cursuri Magento

Cursurile de instruire live Magento, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna principiile și temele avansate ale platformei Magento eCommerce Instruirea Magento este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Magento este cel mai popular CMS (Content Management System) din lume pentru comerțul electronic Este folosit de unele dintre cele mai mari branduri, printre care Samsung, Levono și Nike, și este extrem de popular cu companiile de comerț electronic mici și mijlocii În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța despre trăsăturile, punctele forte, punctele slabe și strategiile lui Mageto pentru implementarea Magento în cadrul unei organizații Studii de caz sunt, de asemenea, furnizate pentru a ilustra implementările reușite și nereușite ale Magento în lumea reală Pe lângă observarea trecutului, discutăm despre tendințele viitoare în adoptarea Magento pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege cum să: Gestionați vânzările, inventarul și clienții utilizând backend-ul Magento Configurați și gestionați interfața pentru o experiență personalizată cu adevărat personalizată Integrați sistemele existente cu o soluție Magento eCommerce Integrați sistemele existente cu parteneri care utilizează ei înșiși Magento Public Managerii care investighează soluțiile de comerț electronic Inginerii care au în vedere implementarea Magento în organizațiile lor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și demonstrații vii Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Magento Commerce este platforma de lider pentru inovarea în comerțul deschis cu peste 50 de miliarde de dolari în volumul de mărfuri brute tranzacționate anual pe platformă Public Acest curs este potrivit pentru inginerii și dezvoltatorii care doresc să implementeze și să utilizeze Magento 21 ca platformă de comerț electronic După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: să înțeleagă structura și mecanismele de implementare ale Magenta realizați sarcinile și configurația mediului de instalare / producție / arhitecturii evaluați calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea să implementeze o producție avansată, cum ar fi căutarea elastică, mai multe site-uri web și logare personalizați webserver-ul Magento la cerințele lor specifice .
7 hours
Sinoptic
Magento este o platformă de comerț electronic ecomerce puternică și flexibilă În acest curs, participanții vor învăța cum să proceseze o comandă de cumpărare și să efectueze expedieri Public Reprezentantii de vanzari Agenți de procesare a vânzărilor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Magento este un puternic și flexibil Open-Source platforma de e-commerce cu arhitectura modulara. Scris în limbajul PHP împotriva Zend Framework, permite utilizatorilor să implementeze e-commerce site-uri web, în conformitate cu nevoile lor de afaceri prin utilizarea multe out-of-the-box șabloane și plug-in-uri.

în acest instructor-condus, participanții în direct de formare va învăța să adăugați categorii și stoca produse, procesul de o comandă de cumpărare și de a face livrări, a alerga promotii de produse, gestiona clienții și permisiunile, rula mai multe site-uri web și magazine, și mai mult.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor:

- au o înțelegere cuprinzătoare, expert nivel de utilizator de utilizare Magento și funcționalitate.
- fi capabil de a rula independent și de a gestiona mai multe site-uri și magazine bazate pe nevoile de afaceri.
- să poată eficientiza activitatea de afaceri prin simplificarea și minimizarea eforturilor zilnice de administrare și întreținere.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Magento Cursuri, Seara Magento Training, Magento Camp, Magento Cu instructor, Sfarsit de saptamana Magento Training, Seara Magento Cursuri, Magento Coaching, Magento Instructor, Magento Trainer, Magento Cursuri, Magento Clase, Magento Pe pagina, Magento curs privat, Magento one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!