Cursuri Magento

Cursuri Magento

Cursurile de instruire live Magento, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna principiile și temele avansate ale platformei Magento eCommerce Instruirea Magento este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Magento Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Magento Commerce este platforma de lider pentru inovarea în comerțul deschis cu peste 50 de miliarde de dolari în volumul de mărfuri brute tranzacționate anual pe platformă Public Acest curs este potrivit pentru inginerii și dezvoltatorii care doresc să implementeze și să utilizeze Magento 21 ca platformă de comerț electronic După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: să înțeleagă structura și mecanismele de implementare ale Magenta realizați sarcinile și configurația mediului de instalare / producție / arhitecturii evaluați calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea să implementeze o producție avansată, cum ar fi căutarea elastică, mai multe site-uri web și logare personalizați webserver-ul Magento la cerințele lor specifice .
21 hours
Sinoptic
Magento este o platformă puternică și flexibilă de comerț electronic cu sursă deschisă, cu arhitectură modulară. Scrisă în limbaj PHP în cadrul Zend Framework , permite utilizatorilor să implementeze site-uri web de comerț electronic în conformitate cu nevoile lor de afaceri, folosind multe șabloane și plug-in-uri out-of-the-box.

În cadrul acestui instructor, participanții la instruirea live vor învăța cum să adauge categorii și să stocheze produse, să proceseze o comandă de cumpărare și să efectueze expedieri, să ruleze promoții de produse, să gestioneze clienți și permisiuni, să ruleze mai multe site-uri web și magazine și multe altele.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor:

- Înțelegeți în mod cuprinzător și la nivel de utilizator experți despre utilizarea și funcționalitatea Magento .
- Fiți capabil să rulați și să gestionați în mod independent mai multe site-uri web și magazine în funcție de nevoile afacerii.
- Să fie capabil să eficientizeze activitatea de afaceri prin simplificarea și minimizarea eforturilor zilnice de administrare și întreținere.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Sinoptic
Magento este o platformă de comerț electronic ecomerce puternică și flexibilă În acest curs, participanții vor învăța cum să proceseze o comandă de cumpărare și să efectueze expedieri Public Reprezentantii de vanzari Agenți de procesare a vânzărilor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Magento este cel mai popular CMS (Content Management System) din lume pentru comerțul electronic Este folosit de unele dintre cele mai mari branduri, printre care Samsung, Levono și Nike, și este extrem de popular cu companiile de comerț electronic mici și mijlocii În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța despre trăsăturile, punctele forte, punctele slabe și strategiile lui Mageto pentru implementarea Magento în cadrul unei organizații Studii de caz sunt, de asemenea, furnizate pentru a ilustra implementările reușite și nereușite ale Magento în lumea reală Pe lângă observarea trecutului, discutăm despre tendințele viitoare în adoptarea Magento pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege cum să: Gestionați vânzările, inventarul și clienții utilizând backend-ul Magento Configurați și gestionați interfața pentru o experiență personalizată cu adevărat personalizată Integrați sistemele existente cu o soluție Magento eCommerce Integrați sistemele existente cu parteneri care utilizează ei înșiși Magento Public Managerii care investighează soluțiile de comerț electronic Inginerii care au în vedere implementarea Magento în organizațiile lor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și demonstrații vii Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Magneto este o platformă de comerț electronic scrisă în PHP. Cu Magneto, utilizatorii sunt capabili de a crea și organiza produse, metode de plată, de transport maritim și mai mult. Magneto 2, spre deosebire de Magneto oferă îmbunătățiri la modularitate, flexibilitate, și extensibilitate la solutii de e-commerce.

Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor web care doresc să creeze o aplicație Web cu Magneto 2.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Master Magneto 2 modele de dezvoltare, modele de proiectare, și abordări.
- Creați și personalizați teme în Magneto 2.
- Implementați particularizările la funcționalitatea Magneto 2 cu extensii.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare curs

- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

Upcoming Magento Courses

Sfarsit de saptamana Magento Cursuri, Seara Magento Training, Magento Camp, Magento Cu instructor, Sfarsit de saptamana Magento Training, Seara Magento Cursuri, Magento Coaching, Magento Instructor, Magento Trainer, Magento Cursuri, Magento Clase, Magento Pe pagina, Magento curs privat, Magento one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions