Cursuri Content Management System (CMS)

Cursuri Content Management System (CMS)

Cursuri de instruire în sistem informatic live (CMS) instruite local în România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Acest curs este pentru oameni care sunt complet noi la Drupal 7. Va va conduce prin elementele de baza ale unui site comunitar simplu cu Drupal, unde sunt lucrurile si ce sa se astepte.
7 hours
Sinoptic
Magento este o platformă de comerț electronic ecomerce puternică și flexibilă În acest curs, participanții vor învăța cum să proceseze o comandă de cumpărare și să efectueze expedieri Public Reprezentantii de vanzari Agenți de procesare a vânzărilor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Audiență: Acest curs este general și poate fi urmat de oricine Mai precis, acest curs este urmat de oameni care sunt interesați în dezvoltarea unui site web fără abilități de codificare / programare .
28 hours
Sinoptic
Acest curs oferă o demonstrație cuprinzătoare a principiilor și utilizărilor din SharePoint 2013 pentru utilizatorii de afaceri.
14 hours
Sinoptic
În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configureze SharePoint Online în timp ce parcurg configurarea și implementarea SharePoint Online Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți arhitectura SharePoint Online Configurați componentele și opțiunile SharePoint Online Lucrul cu colecțiile de site și opțiunile de stocare Gestionați profilurile utilizatorilor și profilarea socială Configurați conectivitatea datelor Construiți o structură de taxonomie Înțelegerea și configurarea căutării Configurați și implementați o aplicație Sharepoint Public Administratorii SharePoint Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
acest instructor-condus, Live Training (la fața locului sau la distanță) este destinat administratorilor de sistem care doresc să instaleze, configura, implementa, și gestiona SharePoint Server 2019.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- configurați componentele și opțiunile SharePoint.
- planificați arhitectura hardware și software pentru o implementare SharePoint.
- construi o structură taxonomie.
- Depanarea unui mediu SharePoint.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- această instruire se bazează pe versiunea on-premise de SharePoint 2019 (a. k. a SharePoint Server 2019).
- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at system administrators who wish to install, configure, deploy, and manage SharePoint Server 2016.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure SharePoint components and options.
- Plan the hardware and software architecture for a SharePoint deployment.
- Build a taxonomy structure.
- Troubleshoot a SharePoint environment.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Course Customization Options

- This training is based on the on-premise version of SharePoint 2016 (a.k.a SharePoint Server 2016).
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Sinoptic
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
7 hours
Sinoptic
Această sesiune de instruire de o zi este concepută pentru persoanele care utilizează SharePoint ca utilizatori și doresc să înțeleagă unele dintre caracteristicile avansate ale instrumentului Delegații trebuie să participe la acest curs dacă trebuie să înțeleagă funcții precum: colaborarea în echipă, gestionarea documentelor și caracteristicile sociale ale Microsoft SharePoint 2013 Acest curs este destinat pentru Proprietarii și utilizatorii site-ului SharePoint Obiectivele cursului: Gestionați site-urile și colecțiile de site-uri Adăugați utilizatori și grupuri și gestionați securitatea site-ului, a listei, a dosarelor și a elementelor Adăugați și configurați părți web Configurați opțiunile site-ului, inclusiv tema, titlul, descrierea și pictograma .
7 hours
Sinoptic
Această sesiune de instruire de o zi este concepută pentru persoanele care utilizează SharePoint ca utilizatori de putere care îndeplinesc funcția de proprietar al site-ului SharePoint și / sau administratorii Collection Colecții Obiectivele cursului: Configurați navigarea pe site Vizualizați rapoartele privind activitatea site-ului Personalizați listele și bibliotecile Lucrul cu coloanele site-ului și tipurile de conținut site-uri Configurați Check / In, aprobarea conținutului și versiunea Creați și modificați pagini și pagini web .
14 hours
Sinoptic
Moodle este un server bazat pe server bazat pe opensource (CMS), cunoscut și sub numele de Learning Management System (LMS) Oferă o varietate de resurse și activități de învățare cu o mare flexibilitate, ceea ce face procesul de predare și învățare mai eficient și mai plăcut În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze și să administreze cursuri, să organizeze o pagină de pornire a cursului și să-i structureze, să organizeze și să rateze misiuni și să ofere feedback, să efectueze teste, să urmărească progresul în învățare, să discute online cu cursanții, alte abordări avansate de clasificare, desfășurați sondaje, organizați ateliere de lucru și multe altele Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Au o cunoaștere aprofundată a Moodle și toate caracteristicile sale principale Creați, proiectați, adăugați, configurați și gestionați cursuri pe baza propriilor nevoi Adăugați, configurați și gestionați resursele și activitățile cursului, incluzând, dar fără a se limita la, sarcini, discuții, feedback, forum, lecție, test, SCORM, sondaj, atelier, notă de studii etc Aduceți publicului o experiență îmbunătățită de predare, interacțiune și învățare Public Profesori Instructori de afaceri Oricine este implicat în crearea de cursuri și design Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Moodle este un sistem de gestionare a învățării software-ului opensource scris în PHP Este similară cu sistemele de gestionare a conținutului, cum ar fi Wordpress și Drupal, cu toate acestea, Moodle se axează pe educație O alegere populară între formatori și educatori este folosită pentru producerea de cursuri online care includ concepte cum ar fi învățarea mixtă, învățământul la distanță, clasa flipped și alte strategii de eLearning în școli, universități, locuri de muncă și sectorul privat Această instruire instruită este destinată utilizatorilor tehnici, cum ar fi administratorii de sistem și managerii de curs, care se bucură de abordarea practică, de manevră a învățării cum să implementeze și să implementeze Moodle Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege principiile de arhitectură, design și funcționalitate din spatele programului Moodle și vor cunoaște cum să instaleze, să configureze, să gestioneze, să optimizeze, să depaneze și să implementeze un sistem Moodle mediu inconjurator Public Administratorii de sistem Managerii cursurilor Profesioniștii din domeniul educației care doresc să se ocupe de partea tehnică a Moodle Formatori și studenți care doresc să înființeze Moodle pentru publicarea propriilor cursuri online și a formării profesionale Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Magento este un puternic și flexibil Open-Source platforma de e-commerce cu arhitectura modulara. Scris în limbajul PHP împotriva Zend Framework, permite utilizatorilor să implementeze e-commerce site-uri web, în conformitate cu nevoile lor de afaceri prin utilizarea multe out-of-the-box șabloane și plug-in-uri.

în acest instructor-condus, participanții în direct de formare va învăța să adăugați categorii și stoca produse, procesul de o comandă de cumpărare și de a face livrări, a alerga promotii de produse, gestiona clienții și permisiunile, rula mai multe site-uri web și magazine, și mai mult.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor:

- au o înțelegere cuprinzătoare, expert nivel de utilizator de utilizare Magento și funcționalitate.
- fi capabil de a rula independent și de a gestiona mai multe site-uri și magazine bazate pe nevoile de afaceri.
- să poată eficientiza activitatea de afaceri prin simplificarea și minimizarea eforturilor zilnice de administrare și întreținere.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
14 hours
Sinoptic
Magento Commerce este platforma de lider pentru inovarea în comerțul deschis cu peste 50 de miliarde de dolari în volumul de mărfuri brute tranzacționate anual pe platformă Public Acest curs este potrivit pentru inginerii și dezvoltatorii care doresc să implementeze și să utilizeze Magento 21 ca platformă de comerț electronic După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: să înțeleagă structura și mecanismele de implementare ale Magenta realizați sarcinile și configurația mediului de instalare / producție / arhitecturii evaluați calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea să implementeze o producție avansată, cum ar fi căutarea elastică, mai multe site-uri web și logare personalizați webserver-ul Magento la cerințele lor specifice .
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru dezvoltatorii junior Drupal.
21 hours
Sinoptic
Liferay este un instrument pentru a crea programe care ajută companiile să creeze experiențe digitale pentru clienții lor.
14 hours
Sinoptic
Jekyll is an open-source, easy-to-use CMS for rapidly generating static websites. It does not require a database or other heavy CMS framework tooling.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Jekyll to build a complete website based on simple, text-based files.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure the tools needed for generating static websites.
- Use Markdown, Liquid templates, and Sass to generate content and layout.
- Host and manage a Jekyll website directly from GitHub Pages.
- Rapidly test and deploy variations of a web page (content, layout, colors, etc.)
- Migrate an existing CMS (e.g., Wordpress) to Jekyll
- Troubleshoot issues with a website.

Audience

- Web designers
- Bloggers
- Content editors

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on deployment and testing in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Jekyll, please visit: https://jekyllrb.com/
7 hours
Sinoptic
Grav este un sistem open source, flatfile CMS (sistem de management al conținutului) Dispune de un sistem puternic de administrare a pachetelor pentru a permite instalarea și actualizarea simplă Arhitectura de bază a lui Grav folosește tehnologii binecunoscute și de încredere pentru a se asigura că Grav este ușor de utilizat și ușor de extins Deoarece Grav este un fișier plat CMS, nu este necesară nicio bază de date; acest lucru face ca crearea unui site nou să fie un proces foarte lină Această instruire prezintă principiile fundamentale ale Grav CMS și umblă participanții prin crearea unui site Gravbased Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințele și practica de a-și desfășura propriul site Grav Public Dezvoltatori de aplicatii web Formatul cursului Această pregătire are un accent deosebit pe practicile practice Cele mai multe dintre concepte sunt descoperite prin eșantioane, exerciții și dezvoltarea de mâini .
14 hours
Sinoptic
Magento este cel mai popular CMS (Content Management System) din lume pentru comerțul electronic Este folosit de unele dintre cele mai mari branduri, printre care Samsung, Levono și Nike, și este extrem de popular cu companiile de comerț electronic mici și mijlocii În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța despre trăsăturile, punctele forte, punctele slabe și strategiile lui Mageto pentru implementarea Magento în cadrul unei organizații Studii de caz sunt, de asemenea, furnizate pentru a ilustra implementările reușite și nereușite ale Magento în lumea reală Pe lângă observarea trecutului, discutăm despre tendințele viitoare în adoptarea Magento pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege cum să: Gestionați vânzările, inventarul și clienții utilizând backend-ul Magento Configurați și gestionați interfața pentru o experiență personalizată cu adevărat personalizată Integrați sistemele existente cu o soluție Magento eCommerce Integrați sistemele existente cu parteneri care utilizează ei înșiși Magento Public Managerii care investighează soluțiile de comerț electronic Inginerii care au în vedere implementarea Magento în organizațiile lor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și demonstrații vii Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Acest curs ajută la clarificarea și implementarea sistemului de traducere Drupal convoluted. Oferă o imagine de ansamblu asupra sistemelor disponibile (traducerea entității, traducerea conținutului etc ...), practica mai târziu pe cea aleasă de delegat. Acesta acoperă atât conținutul, interfața, traducerea automată, cât și toate celelalte aspecte necesare pentru a crea site-uri traducerile profesionale.
14 hours
Sinoptic
Drupal este un cadru gratuit și open source pentru gestionarea conținutului și experiențe digitale. Apache Solr este o platformă de căutare Java rapidă, scalabilă și open-source.
7 hours
Sinoptic
Explică cum să creați un design receptiv și adaptabil folosind Drupal. De obicei utilizăm versiunea cea mai stabilă a modulelor Drupal și Drupal.

Acest curs încearcă să utilizeze modulele Drupal pentru a limita cantitatea de cod CSS sau Javascript care trebuie să fie scris.
21 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat celor care sunt noi în Drupal
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru toți cei interesați de crearea unei aplicații robuste cu Drupal Acesta explică site-ul "nontechnical" al Drupal, care vă permite să construiți o aplicație fără codificare .
7 hours
Sinoptic
Acest curs se ocupă de Drupal. Atelierul temelor Drupal permite webdeveloperului să creeze și să modifice temele Drupal. Temele Drupal sunt foarte flexibile, dar numai dacă înțelegeți cum funcționează motoarele tematice. Veți descoperi cum să modificați interactiv existente și să creați teme noi de la zero. Veți învăța, de asemenea, elementele de bază ale motorului șabloanelor Twig și cum se referă Drupal 8 la acesta.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru dezvoltatori, arhitecți, manageri de proiect interesați să se dezvolte cu platforma Drupal 8.

Participanții vor învăța cum să suprascrieți funcționalitățile existente și cum să scrieți modulele detașabile.
14 hours
Sinoptic
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will take their WordPress skills to the next level as they learn how to set up, customize and deploy a complex commercial-grade website based on Wordpress.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Wordpress locally and in the cloud (single and multi-site.)
- Build a sophisticated, e-commerce website.
- Customize an existing website.
- Brand a website using custom themes.
- Enable booking and membership functionality.
- Set up and administer different user roles (editors, admins, etc.)
- Create a private or public social network
- Optimize a Wordpress website for SEO (Search Engine Optimization.)
- Backup and restore a Wordpress website.
- Maintain and troubleshoot a live, production Wordpress website.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
Sfarsit de saptamana Content Management System (CMS) Cursuri, Seara Content Management System (CMS) Training, Content Management System (CMS) Camp, Content Management System (CMS) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Content Management System (CMS) Training, Seara Content Management System (CMS) Cursuri, Content Management System (CMS) Coaching, Content Management System (CMS) Instructor, Content Management System (CMS) Trainer, Content Management System (CMS) Cursuri, Content Management System (CMS) Clase, Content Management System (CMS) Pe pagina, Content Management System (CMS) curs privat, Content Management System (CMS) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!