Cursuri TinaCMS

Cursuri TinaCMS

Cursurile de formare TinaCMS live, online sau la fața locului, demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați TinaCMS pentru a crea, edita, revizui și publica conținutul site-ului web în timp real. Instruirea TinaCMS este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

TinaCMS Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
TinaCMS este un instrument de editare cu sursă deschisă pentru gestionarea conținutului site-ului web. Ele oferă o interfață prietenoasă cu utilizatorul care utilizează un flux de lucru Git și poate fi construit pe partea de sus a componentelor React. Această instruire condusă de instructori, formare live (on-site sau la distanță) este destinată dezvoltatorilor web sau managerilor de conținut web care doresc să utilizeze TinaCMS pentru a crea, a edita, a revizui și a publica conținutul site-ului web în timp real, menținând controlul codului sursă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe utilizarea TinaCMS. Creați, editați și personalizați paginile web direct de la UI-ul web. Gestionați editorul prin configurarea API-urilor backend din interiorul codului de sursă.  Integrarea altor surse de date, fluxuri de lucru și plug-in-uri pentru a extinde funcționalitatea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana TinaCMS Cursuri, Seara TinaCMS Training, TinaCMS Camp, TinaCMS Cu instructor, Sfarsit de saptamana TinaCMS Training, Seara TinaCMS Cursuri, TinaCMS Coaching, TinaCMS Instructor, TinaCMS Trainer, TinaCMS Cursuri, TinaCMS Clase, TinaCMS Pe pagina, TinaCMS curs privat, TinaCMS one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions