Cursuri Shopify

Cursuri Shopify

Cursurile de formare Shopify live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Shopify pentru a proiecta, dezvolta și gestiona aplicații extensibile de comerț electronic la scară. Instruirea Shopify este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Shopify Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Shopify este o platformă de comerț electronic care oferă caracteristici CMS complete pentru gestionarea întreprinderilor mici și mari online. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Shopify pentru a proiecta, dezvolta și gestiona aplicații extinse de comerț electronic pe scară largă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor Shopify. Înțelegeți caracteristicile și arhitectura platformei de comerț electronic Shopify. Înțelegeți fundamentele comerțului electronic și cum să construiți o afacere cu Shopify. Aflați cum să creați o aplicație folosind Shopify CLI, Polaris, App Bridge și GraphQL. Construiți APIs REST pentru a extinde și scala funcționalitățile aplicațiilor Shopify. Aflați instrumentele și cele mai bune practici în dezvoltarea Shopify aplicații. 
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Shopify Cursuri, Seara Shopify Training, Shopify Camp, Shopify Cu instructor, Sfarsit de saptamana Shopify Training, Seara Shopify Cursuri, Shopify Coaching, Shopify Instructor, Shopify Trainer, Shopify Cursuri, Shopify Clase, Shopify Pe pagina, Shopify curs privat, Shopify one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions