Cursuri Learning Management System (LMS)

Cursuri Learning Management System (LMS)

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de instructori Live Learning Management System (LMS) demonstrează, prin practică interactivă, elementele fundamentale și conceptele avansate ale LMS. Instruirea LMS este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

LMS Subcategories

LMS Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sistemele de Management învățării (LMS) sunt folosite de formatori și educatori pentru producerea de cursuri online care încorporează concepte precum învățare mixtă, educație la distanță, clasă flipped și alte strategii de învățare electronică în școli, universități, locuri de muncă și sectorul privat. Această instruire condusă de instructori se adresează utilizatorilor tehnici, cum ar fi administratorii de sistem și managerii de cursuri care se bucură de abordarea practică și practică a învățării cum să implementeze și să implementeze un LMS. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor înțelege arhitectura, designul și principiile funcționale din spatele unui LMS și vor ști, prin practică și implementare live, să instaleze, să configureze, să gestioneze, să optimizeze, să rezolve probleme și să implementeze un sistem LMS în mediul propriu
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  Notă
  • Acest antrenament va folosi Moodle ca un exemplu de implementare LMS.
  • Pentru a utiliza un alt LMS sau a personaliza orice altă parte a acestui antrenament, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
  14 hours
  Sistemele de învățare (LMS) sunt utilizate de către antrenori și educatori pentru a produce cursuri online care includ concepte cum ar fi învățarea mixtă, educația la distanță, sala de clasă flipped și alte strategii de e-learning în școli, universități, locuri de muncă și sectorul privat. •   În acest instructor-led, participanții la formare live vor învăța cum să stabilească și să gestioneze cursuri, să organizeze o pagină principală a cursului și layout-ul său, să organizeze și să evalueze sarcinile și să ofere feedback, să desfășoare quizele, să urmeze progresul învățării, să aibă discuții on-line cu elevii, să utilizeze gradbook-ul și alte abordări avansate de gradare, să desfășoare sondaje, să mențină ateliere de lucru și multe altele. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Aveți o cunoaștere aprofundată a unui LMS și a tuturor caracteristicilor sale principale. Creați, proiectați, adăugați, configurați și gestionați cursuri în funcție de nevoile lor. Adăugați, configurați și gestionați resursele și activitățile cursului, inclusiv dar nu se limitează la atribuire, chat, feedback, forum, lecție, quiz, SCORM, sondaj, atelier, gradebook etc. Să aducă o experiență de învățare, interacțiune și învățare îmbunătățită publicului.
  Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  Notă
   Acest antrenament va folosi Moodle ca LMS pentru toate exercițiile. Pentru a utiliza un LMS diferit sau pentru a personaliza orice altă parte a acestui antrenament, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  xAPI (Experience API), cunoscut și sub numele de Tin Can API, este o specificație software open source pentru elearning. Se utilizează pentru a urmări modul în care elevii interacționează cu orice conținut de învățare sau aplicație care duce la experiențe de învățare mai eficiente și îmbunătățite. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor, instructorilor sau antrenorilor care doresc să utilizeze xAPI pentru a urmări comportamentul și activitățile de învățare și pentru a crea soluții de învățare mai bune. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți caracteristicile și beneficiile XAPI și modul în care funcționează. Aflați cum să construiți un magazin de înregistrări de învățare (LRS). Obțineți o înțelegere aprofundată a specificației complete xAPI. Aflați cum să trimiteți și să primiți declarații xAPI. Obțineți înțelegeri despre cum să implementați xAPI pentru a măsura în mod eficient activitățile de învățare.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  21 hours
  Platforma Open edX este un sistem de management al învățării cu sursă deschisă (LMS) construit deasupra cadrului web Django bazat pe Python. Este o platformă populară pentru a găzdui MOOC (Massive Open Online Courses), precum și clase mai mici și module de formare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să personalizeze și să extindă un curs online bazat pe platforma Open edX. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Crearea mediului de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea. Înțelegeți Open edX arhitectura, instrumentele și procesul de dezvoltare. Construiți, testați și implementați noi aplicații și servicii pentru a extinde bogăția unui curs Open edX. Integrarea aplicațiilor și conținutului web, desktop și mobile existente într-un curs Open edX. Urmăriți, monitorizați și analizați activitatea și performanța unui serviciu Open edX sau a unei aplicații.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  Platforma Open edX este un sistem de management al învățării cu sursă deschisă (LMS) construit deasupra cadrului web Django bazat pe Python. Este o platformă populară pentru a găzdui MOOC (Massive Open Online Courses), precum și clase mai mici și module de formare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată sysadminilor care doresc să instaleze, să configureze, să implementeze și să mențină un sistem Open edX. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalarea și configurarea unui sistem de grad de producție Open edX. Definiți rolurile și permisiunile utilizatorului. Configurați baza de date și efectuați operațiunile de întreținere. Securează, monitorizează, optimizează și rezolvă problemele unui sistem live Open edX. Peform sarcini de administrare, inclusiv backup, restabilire și migrația site-ului.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Platforma Open edX este un sistem de management al învățării open source (LMS). Este o platformă populară pentru a găzdui MOOC (Massive Open Online Courses), precum și clase mai mici și module de formare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată instructorilor care doresc să utilizeze platforma Open edX pentru a crea și a livra cursuri online. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți cum Open edX's diferite componente lucrează împreună pentru a permite instructorilor să proiecteze învățarea online de clasă mondială. Utilizați Open edX's curs-authoring instrument pentru a construi un curs edX. Amestecați tipul corect de conținut și multimedia pentru a îmbogăți un curs. Creați lecții și activități interactive și practice. Evaluarea performanței studenților și furnizarea de feedback în timp util folosind Open edX instrumente instructor. Colaborați cu alții pentru a implementa și gestiona o serie întreagă de activități de curs online.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Learning Management System Cursuri, Seara Learning Management System Training, Learning Management System Camp, Learning Management System (LMS) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Learning Management System (LMS) Training, Seara LMS Cursuri, Learning Management System Coaching, Learning Management System (LMS) Instructor, LMS (Learning Management System) Trainer, LMS Cursuri, LMS (Learning Management System) Clase, LMS (Learning Management System) Pe pagina, Learning Management System (LMS) curs privat, Learning Management System one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions