Cursuri Management Accounting

Cursuri Management Accounting

Cursuri locale de instruire în domeniul contabilității de instruire România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
GnuCash este o aplicație de contabilitate financiară, de două ori pe an În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze GnuCash pentru a gestiona proiectele și sarcinile de contabilitate și finanțare a afacerilor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Gestionați sarcini financiare și contabile, inclusiv facturare, facturare, plăți, TVA, raportare etc Urmăriți conturi bancare, acțiuni, venituri și cheltuieli Urmăriți mai multe conturi într-o afacere cu mai multe departamente Utilizați GnuCash pentru a gestiona conturile de afaceri multivaluete Public Contabili contabilii Proprietari de afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
De ce ar trebui să participați?

Trăim și lucrăm într-o piață din ce în ce mai globală, care oferă oportunități la fiecare pas pe care trebuie să le luăm. Cu toate acestea, aceste oportunități au o concurență sporită și majoritatea complexităților rămân în vigoare. Cunoașterea celor mai bune modalități de a găsi și selecta prețul cel mai potrivit și mai competitiv pentru produsul sau serviciile dvs. este esențial pentru succesul și creșterea oricărei afaceri. Cunoștințele, tehnicile și strategiile pe care le câștigați în timpul antrenamentului vă vor permite să creșteți profitabilitatea și eficiența afacerii dvs.

Transformarea teoriei în practică:

Scopul acestui curs de formare de o zi este simplificarea și explicarea strategiilor de succes ale prețurilor. Veți lăsa evenimentul nostru mai încrezător și mai pozitiv pentru a continua și extinde afacerea dvs. Vă vom oferi strategiile și exemplele de bune practici pentru a vă îmbunătăți și extinde cunoștințele despre prețuri și pentru a vă realiza planurile și obiectivele.

Care ar trebui să participe?

Acest curs este destinat managerilor de vânzări, managerilor de marketing, managerilor de produse, managerilor de cont, analiștilor de prețuri și directorilor generali. Acest curs este, de asemenea, vital pentru directori care sunt noi de stabilire a prețurilor sau care au o experiență limitată în domeniu.
Sfarsit de saptamana Management Accounting Cursuri, Seara Management Accounting Training, Management Accounting Camp, Management Accounting Cu instructor, Sfarsit de saptamana Management Accounting Training, Seara Management Accounting Cursuri, Management Accounting Coaching, Management Accounting Instructor, Management Accounting Trainer, Management Accounting Cursuri, Management Accounting Clase, Management Accounting Pe pagina, Management Accounting curs privat, Management Accounting one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!