Cursuri Master Data Management (MDM)

Cursuri Master Data Management (MDM)

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de instructori live de Master Data Management (MDM), demonstrează prin instrumente și procese practice interactive utilizate de echipele de afaceri și IT pentru a asigura uniformitatea, acuratețea, administrarea și responsabilitatea activelor de date ale unei întreprinderi. Instruirea Master Data Management (MDM) este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Master Data Management (MDM) Subcategories

Master Data Management (MDM) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Pimcore este o platformă open-source PIM/MDM (Product Information Management / Master Data Management) pentru centralizarea și armonizarea datelor de produs într-un singur sistem. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Pimcore pentru a gestiona produsul, clientul, furnizorul etc. date în mai multe domenii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Consolidarea datelor majore complexe în cadrul sistemelor heterogene. Configurați modele complexe de date multi-domain din mai multe surse și formate. Modelarea, stocarea și gestionarea ierarhiei și structurii datelor în cadrul unei organizații. Curăță, se potrivește, verifică și standardizează datele de bază. Integrarea datelor PIM cu managementul activelor digitale (DAM), managementul conținutului (CMS) și experiența utilizatorului / experiența clientului (UX / CX).
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Master Data Management (MDM) se referă la instrumentele și procesele utilizate de echipele de afaceri și IT pentru a asigura uniformitatea, precizia, guvernanța și responsabilitatea activelor de date ale unei întreprinderi. EBX5 (TIBCO EBX) este un instrument MDM pentru modelarea datelor principale și aplicarea guvernanței. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze EBX5 (TIBCO EBX) pentru a permite o soluție Master Data Management în cadrul organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Interpretă cerințele și arhitectează o soluție MDM. Permite gestionarea și integrarea datelor de masterat. Integrarea și transferul de date prin mai multe sisteme. Importați datele în EBX5 folosind logica de match și merge. Design, creați și documentați un model de date care se adresează cerințelor de afaceri ale organizației lor. Integrați EBX5 cu serviciile terțe.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Master Data Management (MDM) Cursuri, Seara Master Data Management (MDM) Training, Master Data Management (MDM) Camp, Master Data Management (MDM) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Master Data Management (MDM) Training, Seara Master Data Management (MDM) Cursuri, Master Data Management (MDM) Coaching, Master Data Management (MDM) Instructor, Master Data Management (MDM) Trainer, Master Data Management (MDM) Cursuri, Master Data Management (MDM) Clase, Master Data Management (MDM) Pe pagina, Master Data Management (MDM) curs privat, Master Data Management (MDM) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions