Cursuri MLflow

Cursuri MLflow

Cursurile de formare live MLflow conduse de instructori, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați MLflow pentru eficientizarea și gestionarea ciclului de viață al învățării automate. Antrenamentul MLflow este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

MLflow Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
MLflow este o platformă de sursă deschisă pentru simplificarea și gestionarea ciclului de viață al învățării cu mașină. Acesta susține orice bibliotecă ML (învățarea cu mașină), algoritm, instrument de implementare sau limbă. Doar adăugați MLflow codului ML existent pentru a împărtăși codul prin orice bibliotecă ML utilizată în cadrul organizației dvs. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să depășească modelele ML și să optimizeze procesul de creare, urmărire și implementare a modelelor ML. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați MLflow și bibliotecile și cadrele ML conexe. Apreciați importanța trasabilității, reproducabilității și deployabilității unui model ML Dezvoltați modele ML la diferite cloud-uri publice, platforme sau servere on-premise. Scalați procesul de implementare ML pentru a permite mai multor utilizatori să colaboreze pe un proiect. Creați un registru central pentru a experimenta, a reproduce și a deplasa modele ML.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana MLflow Cursuri, Seara MLflow Training, MLflow Camp, MLflow Cu instructor, Sfarsit de saptamana MLflow Training, Seara MLflow Cursuri, MLflow Coaching, MLflow Instructor, MLflow Trainer, MLflow Cursuri, MLflow Clase, MLflow Pe pagina, MLflow curs privat, MLflow one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions