Cursuri ML.NET

Cursuri ML.NET

Cursurile de instruire ML.NET live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați modelele de învățare automată ML.NET pentru a obține automat proiecții din analiza datelor executate pentru aplicații de întreprindere. Instruirea ML.NET este disponibilă ca „ antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ML.NET Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
ML.NET este un cadru pentru aplicațiile de învățare cu mașină construit pe platforma de dezvoltare.NET de către Microsoft. Este extins la mai multe sisteme de operare și poate efectua diferite sarcini de predicție a învățării cu mașină. Instrumentele centrale sunt CLI și Model Builder, care permit dezvoltatorilor.NET să genereze, să instruiască și să implementeze modele de învățare cu mașină bazate pe obiectivele unei întreprinderi. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date și dezvoltatori care doresc să utilizeze ML.NET modele de învățare a mașinilor pentru a derivă în mod automat proiecții din analiza datelor executate pentru aplicații de întreprindere. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați ML.NET și integrați-l în mediul de dezvoltare a aplicațiilor. Înțelegeți principiile învățării cu mașină din spatele ML.NET instrumente și algoritmi. Construiți și instruiți modele de învățare cu mașină pentru a realiza predicțiile cu datele furnizate în mod inteligent. Evaluarea performanței unui model de învățare cu mașină folosind metrica ML.NET. Optimizează acuratețea modelelor de învățare automată existente pe baza cadrului ML.NET. Aplicați conceptele de învățare cu mașină ML.NET la alte aplicații de știință a datelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ML.NET Cursuri, Seara ML.NET Training, ML.NET Camp, ML.NET Cu instructor, Sfarsit de saptamana ML.NET Training, Seara ML.NET Cursuri, ML.NET Coaching, ML.NET Instructor, ML.NET Trainer, ML.NET Cursuri, ML.NET Clase, ML.NET Pe pagina, ML.NET curs privat, ML.NET one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions