Cursuri Microsoft .NET

Cursuri Microsoft .NET

Cursurile de formare Microsoft .NET live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare practică noțiunile fundamentale și aplicațiile Microsoft .NET. Instruirea Microsoft .NET este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Microsoft .NET Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Blazor este un cadru web open-source scris în C# care permite dezvoltatorilor să creeze interfețe și aplicații web interactive cu utilizatorul folosind C#. Entity Framework (EF) Core este un mapator de baze de date obiect pentru .NET care oferă dezvoltatorilor un mecanism automat pentru accesarea și stocarea datelor în baze de date.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să învețe cum să folosească funcțiile de dezvoltare a aplicației web progresive (PWA) pentru a crea o experiență asemănătoare aplicației într-un site web folosind Entity Framework (EF) Core și Blazor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați pachetul EF pentru a lucra cu baze de date. Utilizați Blazor componente, servicii, injecție de dependență, aspect și rutare. Creați lucrători de service pentru a activa funcțiile PWA într-o aplicație. Utilizați notificări push și alte funcții PWA.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) de către Microsoft care oferă un mediu pentru crearea de aplicații moderne multiplatforme.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) este destinată dezvoltatorilor de nivel începător până la mediu care doresc să dezvolte aplicații folosind Visual Studio.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați eficient funcțiile Visual Studio 2022. Rulați și gestionați testele unitare. Depanați aplicațiile și lucrați cu cod în arhivele de la distanță.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Blazor este un cadru web open-source, scris în C#, care permite dezvoltatorilor să creeze interfețe și aplicații web interactive folosind C#.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să folosească Blazor WebAssembly pentru a construi o aplicație web.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți formele și autentificarea în Blazor WebAssembly. Creați un proiect Blazor WebAssembly. Aflați diferite moduri de a rula aplicația dvs. web.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesagerie de tip open source pentru stocarea și preluarea mesajelor transmise de procese, aplicații și servere Utilizează o coadă de mesaje pentru procesarea asincronă a sarcinilor și este utilă în special în aplicațiile care necesită procesarea unor seturi de date mari în fundal, în timp ce reacționează simultan la cererile de utilizator live în timp real În această instruire live, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să administreze RabbitMQ, apoi să integreze mesajele RabbitMQ într-un număr de aplicațiiNET Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați, configurați și gestionați RabbitMQ Înțelegeți rolul lui RabbitQ în proiectarea și implementarea unei arhitecturi de microservicii Înțelegeți modul în care RabbitMQ se compară cu alte arhitecturi de gestionare a mesajelor Configurați și utilizați RabbitMQ ca broker pentru gestionarea mesajelor asincrone și sincronizate pentru aplicațiile enterprise realworldNet Public Dezvoltatori Arhitecți de software Administratorii Directori tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
This instructor-led, live training is designed for anyone interested in learning C# for the purpose of automation testing. It is a streamlined, intensive course with plenty of hands-on exercises to get participants ramped up quickly with the essential programming skills needed to apply in software automation testing. The focus is on the C# fundamentals which can be directly and immediately applied to test automation. This course does not cover in depth test automation frameworks such as Selenium. If you are already versed in C# and wish to get straight into testing with Selenium, please check out: Selenium WebDriver in C#: Introduction to web testing automation in C#.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice, occasional tests to gauge understanding
21 hours
 • Pentru a afla fundamentele PowerShell din linia de comandă și prin intermediul scripturilor
 • Pentru a vă arunca adânc în tehnologiile care stau la baza cu PowerShell
 • Pentru a afla cum să automatizați operațiunile obișnuite utilizând PowerShell
 • Ne vom uita la PowerShell în Windows și în serverele Windows cum ar fi SQL, Exchange și System Center
35 hours
Delegații vor fi introduși în cadrulNet și vor învăța să dezvolte aplicații web folosind C # 40 La terminarea cursului, delegatii ar trebui să fie familiarizați cu cadrul, experimentat în dezvoltarea aplicației web de bază și familiarizat cu accesul la baze de date folosind LINQ Aplicațiile vor fi create folosind programarea Object Oriented După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: Utilizați Visual Studio 2010 eficient Aflați C # 40 Creați aplicații Web ASPNET comerciale Înțelegeți programarea OO, clasele și obiectele Debug Aplicații Dezvoltați interfețele utilizatorilor utilizând Pagini Master, Navigare în Site și Teme Utilizați ADONet și LINQ pentru a citi și scrie în baze de date Dezvoltați aplicații de internet bogate folosind ASPNET AJAX Creați și apelați serviciile WCF .
21 hours
Obiectivul acestui curs este de a permite dezvoltatorilor să scrie aplicații în Metrostyle, noul model de aplicație disponibil cu Windows 8 Aplicațiile Metrostyle pot rula pe desktop-uri obișnuite sau o nouă familie de dispozitive "postPC" concepute pentru a concura cu iPad-ul Acest curs de trei zile este conceput pentru dezvoltatoriiNET care doresc să înțeleagă pe deplin cum să-și transfere abilitățile în Windows Runtime sau WinRT Cursul va lua elevii prin toate aspectele importante ale construirii acestui tip nou de aplicație .
21 hours
Predă participanților fundamentele administrării IIS 7 și a aplicațiilor pe platforma .NET. Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață prin a face, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață despre problemele din lumea reală.
28 hours
Obiectivele În ultimii ani a existat o mișcare constantă către arhitecturile Model-View-Controller (MVC) pentru aplicațiile web. Aplicațiile web MVC oferă o separare curată a preocupărilor între clasele logice de afaceri, paginile web și controlorul. Microsoft ASP.NET MVC 4.5 oferă dezvoltatorilor web toate beneficiile MVC aliați cu toată puterea platformei.NET. Acest curs oferă o acoperire completă a ASP.NET MVC 4.5. După finalizarea acestui curs, delegații vor putea:
  Înțelegeți rolul modelului, viziunii și modelului de design al controlorului Creați aplicații puternice industriale Aplicați metode de dezvoltare testat Navigarea între pagini Implementarea interfețelor de utilizator bogate cu JQuery și Ajax
Audienţă Dezvoltatorii ASP.NET care doresc să utilizeze arhitectura MVC.
35 hours
Obiectivele Acest curs C# va permite delegatilor să dezvolte aplicații în limba de programare C#. Delegatii vor putea sa programeze folosind principiile orientarii obiectelor. Cursul va acoperi, de asemenea, modul de utilizare a mediului de dezvoltare Visual Studio 2010 pentru a produce aplicații robuste și sustenabile. Audienţă Acest curs este destinat următoarelor tipuri de dezvoltatori de software:
  Noii dezvoltatori Dezvoltatori care înțeleg programarea pe calculator, dar pot fi învățați programarea folosind o limbă non-grafică într-o universitate
Acești dezvoltatori doresc să construiască soluții folosind C#; în cadrul Microsoft .NET Framework. De asemenea, ei doresc să utilizeze tehnici orientate spre obiect pentru a-și îmbunătăți abilitățile de dezvoltare.
21 hours
Obiectivele Aplicațiile web MVC oferă o separare curată a preocupărilor între clasele logice de afaceri, paginile web și controlorul. Microsoft ASP.NET MVC 4 oferă dezvoltatorilor web toate beneficiile MVC aliați cu toată puterea platformei.NET. Acest curs oferă o acoperire completă a ASP.NET MVC 4, inclusiv Test Driven Development și JQuery. După finalizarea acestui curs, reprezentanții vor putea
  Înțelegeți rolul modelului, viziunii și modelului de design al controlorului Creați aplicații puternice industriale Aplicați metode de dezvoltare testat Navigarea între pagini Implementarea interfețelor de utilizator bogate cu JQuery și Ajax
Audienţă Dezvoltatorii ASP.NET care doresc să utilizeze arhitectura MVC.
21 hours
Acest curs este împărțit în 3 secțiuni principale și este format dintr-un amestec de prezentări și exerciții practice.
  VB.NET Limbă în Visual Studio 2012 VB.NET Orientarea obiectului VB.NET și SQL Server 2012
14 hours
The course is designed for people who want to learn programming language based on C# and learn basic capabilities of the .NET platform. During the training participants will learn how it is built into C#, how to set up an environment to write basic programs, use the standard libraries.
21 hours
Învață participanții fundamentele administrării IIS 8 și aplicațiilor pe platforma .NET.
Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață făcând, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață la problemele din lumea reală.
35 hours
Această instruire intensivă oferă cunoștințele și abilitățile fundamentale de utilizare a Windows PowerShell pentru automatizarea administrării computerelor bazate pe Windows. Abilitățile predate în acest curs se aplică tuturor produselor Microsoft care utilizează Windows PowerShell pentru administrarea zilnică. Instruirea se concentrează în principal pe utilizarea Windows PowerShell ca interfață de linie de comandă interactivă, dar include și o acoperire a subiectelor de scripting și programare.
28 hours
Virtualizarea aplicațiilor Microsoft ( App-V ) permite crearea de aplicații care rulează ca servicii gestionate central. App-V au avantajul de a nu fi nevoie niciodată să fie instalate direct pe computerul utilizatorului final și să nu intre niciodată în conflict cu alte aplicații. În acest training instruit, instruit în direct, introducem arhitectura, componentele și procesele din spatele virtualizării aplicațiilor și participăm pas cu pas prin implementarea App-V și App-V într-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințe și practică practică necesară pentru instalarea, configurarea, administrarea și depanarea App-V , precum și crearea, pachetul și implementarea propriilor App-V . Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Note:
 • Acest curs acoperă versiunea 5.1 din App-V . Pentru instruire pe o altă versiune, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
28 hours
In this instructor-led, live training in România (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
 • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
21 hours
SpecFlow este implementarea oficială a Cucumber pentru .NET. Acesta permite testerilor să definească, să gestioneze și să execute automat teste de acceptare citite de oameni în proiecte .NET. SpecFlow utilizează parserul oficial Gherkin și suportă cadrul .NET, Xamarin și Mono. În acest antrenament instruit de instructori, participanții vor învăța cum să utilizeze SpecFlow pentru a scrie teste de acceptare care sunt ușor de înțeles de către părțile interesate atât tehnice, cât și non-tehnice. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Asigurați-vă cerințele de afaceri pentru codul .NET
 • Aplicați tehnici BDD pentru a construi documentația viu pentru o aplicație
 • Rulați SpecFlow din Visual Studio sau din linia de comandă
 • Integrați SpecFlow într-un mediu existent de testare și construire continuă
 • Integrați SpecFlow cu alte cadre de testare, cum ar fi MSTest, NUnit, xUnit și MbUnit
Public
 • Inginerii de testare
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele practice
14 hours
Spec Explorer este un instrument pentru crearea de modele de comportament software, analizarea acelor modele cu vizualizare grafică, verificarea validității acelor modele și generarea de cazuri de testare de pe modele În acest training instruit, participanții vor învăța teoria și practica testării modelului pe măsură ce folosesc Spec Explorer pentru a crea și executa teste MBT pe o aplicație demo Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Generați cazuri de testare prin aplicarea strategiilor și tehnicilor de modelare Gestionează modele de testare pentru diferite tipuri de aplicații software, sisteme și medii Evaluați, propuneți și implementați o strategie MBT în cadrul unei organizații Înțelegeți și explicați beneficiile și provocările MBT Public Inginerii de testare Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Extensiile .NET React ive (Rx) este o bibliotecă pentru compunerea de programe asincrone și bazate pe evenimente folosind colecții observabile și operatori de interogare în stil LINQ. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să dezvolte o aplicație asincronă folosind extensii .NET React ive. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați aplicații care surprind fluxuri de evenimente din surse de date diverse, cum ar fi cotații de stoc, tweet-uri, evenimente pe computer și servicii web
 • Utilizați Observables și Schedulers pentru a reprezenta și gestiona mai multe fluxuri de date asincrone
 • Filtrează, proiectează, agregă, compune și execută operațiuni bazate în timp pe mai multe evenimente utilizând operatori LINQ
Public
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Arhitectura Microservice este o abordare pentru dezvoltarea unei aplicații software ca o serie de servicii mici, independente, fiecare care funcționează în propriul său proces și comunică cu mecanisme ușoare, cum ar fi o API de resurse HTTP. Aceste servicii pot fi implementate în mod eficient folosind sisteme de automatizare continuă și depășesc nevoia de gestionare centralizată. Microservices poate fi scris în diferite limbi de programare și integrat cu diferite sisteme de stocare a datelor. Această formare directă, condusă de instructori, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții. Acesta introduce arhitectura microservice dintr-o perspectivă.Net, prezintă strategii de migrație dintr-un sistem monolitic și călătorește participanții prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți când să utilizați și când să nu utilizați arhitectura microservice Crearea și punerea în aplicare a unei strategii de testare pentru microservizi Dezvoltați o aplicație pe bază de microservice în un mediu de producție Refactorul unei aplicații monolitice în servicii
Audienţă
  Dezvoltatori Arhitectul
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
14 hours
Când dezvoltatorii termină să scrie o bucată de cod, adesea își integrează codul într-o aplicație, copiează aplicația într-o folderă, rulează instalatorul aplicației, apoi inițiază aplicația pentru a verifica dacă funcționează așa cum se așteaptă. Această abordare manuală nu scalează foarte bine, este plictisitoare, foarte eronată și nu oferă nici un mecanism pentru a urmări schimbările în timpul procesului. O abordare mai bună ar fi automatizarea procesului folosind Integrarea Continuă. Integrarea continuă se referă la procesele, instrumentele și infrastructura necesare pentru a automatiza construirea, implementarea și testarea aplicațiilor software. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să transformeze o abordare tradițională, manuală (sau semi-manuală) la implementarea software-ului într-o integrare agilă, continuă (CI) folosind Jenkins. Participanții efectuează o serie de exerciții hands-on, live-lab pe tot parcursul cursului, aplicând noile lor cunoștințe la diferite probleme de dezvoltare a software-ului și de implementare la fiecare pas de drum. Interacțiunea dintre instructor și participanți este încurajată. Cazurile din lumea reală sunt discutate și problemele și problemele specifice sunt abordate și rezolvate pe parcursul cursului de formare. Programul se concentrează în special pe dezvoltarea aplicațiilor.net. •   La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea Jenkins pentru dezvoltarea aplicațiilor.Net Utilizați Jenkins pentru a automatiza procesul de verificare a codului de sursă.NET într-un repository de cod Utilizați Jenkins pentru a automatiza procesul de descărcare, compilare și implementare a unei aplicații pe un server de lansare Integrarea Jenkins cu alte instrumente de dezvoltare a software-ului, cum ar fi urmărirea problemelor și
Audienţă
  Dezvoltatorii.net Construiți ingineri Inginerul QA Manageri de proiect Răscumpărarea managerilor [ 0 ] Inginerie
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina zilnică a muncii. UiPath folosește diagrame, diagrame și opțiuni de drag and drop pentru a defini activitățile pentru automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.
 • UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.
În acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să creeze un flux de lucru automatizat, să manipuleze datele din fluxul de lucru, să depună probleme și să configureze infrastructura necesară pentru a implementa o întreagă funcție. flux de lucru robotizat. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Proiectați, implementați și gestionați o forță de muncă robotizată care imită angajații reali.
 • Aplicați această soluție RPA în diverse domenii de afaceri, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurări.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Apache Spark este un motor de prelucrare distribuit pentru analizarea seturilor de date foarte mari. Poate prelucra datele în batch-uri și în timp real, precum și să efectueze învățarea cu mașina, întrebări ad-hoc și procesarea grafică. .NET pentru Apache Spark este un cadru gratuit, open-source și cross-platform de analiză a datelor mari care susține aplicațiile scrise în C# sau F#. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să efectueze analiza datelor mari folosind Apache Spark în aplicațiile lor.NET. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Apache Spark. Înțelegeți cum.NET implementează API-urile Spark, astfel încât acestea să poată fi accesate dintr-o aplicație.NET. Dezvoltați aplicații de prelucrare a datelor folosind C# sau F#, capabile să gestioneze seturi de date ale căror dimensiuni sunt măsurate în terabite și pedabite. Dezvoltați caracteristicile de învățare a mașinii pentru o aplicație.NET folosind abilitățile Apache Spark. Executați analiza exploratorie folosind SQL întrebări pe seturile de date mari.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Microsoft Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) este un limbaj de programare multi-paradigmă, orientat obiect, implementat pe .NET Framework.
35 hours
C# este un limbaj eficient, orientat pe obiecte pentru dezvoltarea aplicațiilor pe platforma Microsoft .NET . Acest instruire în direct, dirijat de instructor, introduce funcții avansate de C# , examinează utilizarea acestuia atât ca limbaj de programare pentru aplicații desktop cât și ca limbaj de programare web pentru rezolvarea problemelor din lumea reală. Tehnicile și directorii de Programming sunt demonstrați și practicați prin exerciții practice, hands-on și walk-through.
  Formatul cursului
  • Principiile C# avansate sunt discutate pe măsură ce participanții trec prin crearea unei aplicații din lumea reală.
  14 hours
  Testarea unităților este o metodă de testare care testează unitățile individuale de cod sursă modificând proprietățile lor sau declanșând un eveniment pentru a confirma dacă rezultatul este așa cum era de așteptat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să execute teste unitare pe un exemplu de aplicațieNet folosind C # și Visual Studio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați cadre de testare, cum ar fi NUnit și xUnitnet, pentru a crea și administra un cod de testare unitate Definirea și punerea în aplicare a unei abordări de testare bazate pe încercări mai largi Adaptați cadrul de testare pentru a extinde acoperirea de testare pentru o aplicație Public Ingineri de testare software Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  14 hours
  Aplicațiile descentralizate sau dApps sunt aplicații care rulează pe blockchain. În cadrul acestui curs de instruire live, condus de un instructor, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații descentralizate (dApps) folosind Microsoft Visual Studio, pe măsură ce construiesc dApps folosind două metode de integrare cu Visual Studio. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
   Înțelegeți elementele de bază ale dezvoltării aplicațiilor descentralizate (dApps) Înțelegeți diferențele dintre aplicațiile ASP.NET tipice și dApps Învățați cum să lucrați cu contractele inteligente Construiți dApps folosind Microsoft Visual Studio, BlockApps și Solidity Construiți dApps utilizând Microsoft Visual Studio, Microsoft Azure și BlockApps STRATO
  Audiență
   Dezvoltatorii
  Formatul cursului
   O parte prelegere, o parte discuție, exerciții și practică intensă.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Microsoft .NET Cursuri, Seara Microsoft .NET Training, Microsoft .NET Camp, Microsoft .NET Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft .NET Training, Seara Microsoft .NET Cursuri, Microsoft .NET Coaching, Microsoft .NET Instructor, Microsoft .NET Trainer, Microsoft .NET Cursuri, Microsoft .NET Clase, Microsoft .NET Pe pagina, Microsoft .NET curs privat, Microsoft .NET one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions