Cursuri Blazor

Cursuri Blazor

Cursurile de formare Blazor online sau la fața locului, susținute live de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să creați aplicații web C# complete cu Blazor.

Cursurile de formare Blazor sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "remote live training") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, remote desktop. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Blazor Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Blazor este un cadru web open-source scris în C# care permite dezvoltatorilor să creeze interfețe și aplicații web interactive cu utilizatorul folosind C#. Entity Framework (EF) Core este un mapator de baze de date obiect pentru .NET care oferă dezvoltatorilor un mecanism automat pentru accesarea și stocarea datelor în baze de date.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să învețe cum să folosească funcțiile de dezvoltare a aplicației web progresive (PWA) pentru a crea o experiență asemănătoare aplicației într-un site web folosind Entity Framework (EF) Core și Blazor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați pachetul EF pentru a lucra cu baze de date. Utilizați Blazor componente, servicii, injecție de dependență, aspect și rutare. Creați lucrători de service pentru a activa funcțiile PWA într-o aplicație. Utilizați notificări push și alte funcții PWA.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Blazor este un cadru web open-source, scris în C#, care permite dezvoltatorilor să creeze interfețe și aplicații web interactive folosind C#.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să folosească Blazor WebAssembly pentru a construi o aplicație web.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți formele și autentificarea în Blazor WebAssembly. Creați un proiect Blazor WebAssembly. Aflați diferite moduri de a rula aplicația dvs. web.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Blazor este un cadru web de sursă deschisă scris în C#. Blazor permite dezvoltatorilor să creeze interfețe și aplicații interactive de utilizator web folosind C#. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor de web care doresc să utilizeze Blazor pentru a crea o gamă completă de aplicații web C#. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltarea aplicațiilor web cu C# și Blazor. Utilizați C# cod pentru a apela JavaScript API-uri și biblioteci. Run client-side C# cod și logica clientului direct într-un browser sau server. Deploi Blazor aplicații web cu Azure.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Blazor Cursuri, Seara Blazor Training, Blazor Camp, Blazor Cu instructor, Sfarsit de saptamana Blazor Training, Seara Blazor Cursuri, Blazor Coaching, Blazor Instructor, Blazor Trainer, Blazor Cursuri, Blazor Clase, Blazor Pe pagina, Blazor curs privat, Blazor one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions