Cursuri OrangeScrum

Cursuri OrangeScrum

Cursurile de formare OrangeScrum, orientate spre instructori locali, instructori, demonstrează printr-o practică interactivă practica cum să utilizați OrangeScrum pentru a gestiona proiecte, echipe și sarcini într-un singur loc. Trainingul OrangeScrum este disponibil ca "instruire live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

OrangeScrum Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Orange Scrum este un instrument de colaborare de gestionare a proiectelor și de colaborare bazat pe web pentru a gestiona proiecte, echipe și sarcini într-un singur loc. Include urmărirea erorilor, integrarea e-mailului și gestionarea problemelor, printre alte funcții.

În cadrul acestui instructor, participanții la instruirea live vor învăța cum să implementeze metodologii Agile și Scrum folosind Orange Scrum .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați și configurați Orange Scrum în spațiile proprii (opțional)
- Identificați și implementați principiile și practicile cheie ale Scrum , incluzând întocmirea produsului, graficul de rulare de sprint, tablourile de sarcini și multe altele.
- Folosiți Orange Scrum pentru a organiza sarcini, comunicați cu o echipă în mod eficient și țineți documentele proiectului sub control

Public

- Profesioniști IT
- Manageri de proiect
- Liderii echipei
- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

notițe

- Dacă sunteți interesat să instalați și să administrați o instanță la fața locului Orange Scrum , contactați-ne pentru a vă aranja.
Sfarsit de saptamana OrangeScrum Cursuri, Seara OrangeScrum Training, OrangeScrum Camp, OrangeScrum Cu instructor, Sfarsit de saptamana OrangeScrum Training, Seara OrangeScrum Cursuri, OrangeScrum Coaching, OrangeScrum Instructor, OrangeScrum Trainer, OrangeScrum Cursuri, OrangeScrum Clase, OrangeScrum Pe pagina, OrangeScrum curs privat, OrangeScrum one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions