Cursuri Project Management

Cursuri Project Management

Programele de instruire locală, instruite live de proiectare (PM) demonstrează prin practica manuală cum să pună în aplicare un management eficient pentru a atinge obiective specifice într-un proiect Gestionarea proiectelor este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Project Management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at project managers who wish to successfully manage a project with the help of Oracle Primavera P6 project management solution. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the Primavera P6 interface.
 • Create and control a project schedule.
 • Add, organize, and manage project activities.
 • Track and monitor the progress of the entire project lifecycle.
 • Create a custom project status report.
14 hours
Descrierea : Formarea este destinată osób care lucrează ca Scrum Master, które nu doresc să se limiteze la conducerea mecanică Scrum. Formarea vă ajută să înțelegeți acțiunea reală Scrum, să vă aprofundați competențele Scrum Master și să deveniți un adevărat lider curajos. Formarea este, de asemenea, destinat osób, które doresc să sistematizeze cunoștințele și să verifice experiența lor practică în contextul examenului PSM II (Professional Scrum Master II). Formarea învață interpretarea Scrum Ghid compatibil cu viziunea Scrum.org ceea ce este necesar în timpul examenului. Pregătirea pregătirii este pe cea mai recentă versiune ScrumGuide publicată în noiembrie 2020. Prețul de formare nu include costul examenului PSM II.
14 hours
Domeniul Driven Design (DDD) este o abordare pentru manipularea comportamentelor complexe la elaborarea software-ului .
14 hours
This course is part of the Data Scientist skill set (Domain: Advisory & Leadership).
7 hours
This course is aimed at Project Managers and those interested in Risk Management within Projects.
7 hours
Aflați mai multe despre planificarea proiectului și activitățile conexe pentru a asigura gestionarea cu succes a proiectelor dvs.
21 hours
Through this 3-day workshop, 21 hours, participants will learn how to manage projects more efficiently, ensuring  the projects are delivered on time and within budget according to their scope statement. Participants will identify their strengths and weaknesses as Project Managers; gain skills in initiating, planning, executing, controlling and evaluating their projects.
7 hours
Prin acest atelier de lucru de 1 zi, participanții vor învăța cum să gestioneze mai eficient proiectele, asigurându-se că proiectele sunt livrate la timp și în limitele bugetului, în conformitate cu declarația de domeniu Participanții vor identifica punctele forte și punctele slabe în calitate de Manageri de Proiect; să dobândească abilități în inițierea, planificarea, executarea, controlul și evaluarea proiectelor lor .
14 hours
  Obiectivele cursului: După acest curs de 2 zile, antrenorii / participanții vor fi Dezvoltați o înțelegere mai profundă a elementelor care guvernează procesul și livrarea unui management eficient și eficient al proiectului Construiți tehnici care să asigure dezvoltarea capacităților de nivel înalt în abordarea și intervenția provocărilor care apar într-o tranziție și schimbări prin utilizarea proceselor de management al proiectelor Aplicați învățături în livrarea activităților zilnice ale participanților pentru a asigura rezultate pozitive și rezultate durabile Recunoașteți importanța managementului realist în asigurarea succesului pentru fiecare proiect și efort.
 • Specificaţii : Cuvânt cheie: 5-10 (maxim de 25 pax)
 • Durata zilnică totală: 7 ore + 1 oră de prânz
 • Set-up: Sala de clasă și Set-up de prezentare
 • Metodologii sunt: Instructor de antrenament LED
 • Jocuri de rol
 • Exerciții de analiză a riscurilor
 • Prezentarea rezultatelor
 • Hardware și echipamente necesare Proiector
 • Laptop pentru a doua zi de prezentare
 • Tabloul alb cu materiale de scris
 • Scrie Paraphernalia pentru participanți
 • Sistemul de sunet/Lapel Mic
 • Blocuri de clădire / Lego
 • Chocolate și alte tokenuri pentru activități
 • Certificat de realizare / finalizare
 • 7 hours
   Obiectivele cursului: Acesta va fi un curs de o zi și, după activitate, antrenorii / participanții vor putea: Definiți ce este un risc, originea și impactul său asupra afacerii, astfel cum se manifestă prin creșterea gradului de conștientizare a subiectului. Citiți diferite cazuri care vor fi utile pentru organizație pentru a limita și, în mod ideal, pentru a elimina riscul. Realizarea unei previziuni adecvate a riscurilor și provocărilor într-un mod proactiv. Descoperiți numeroase tehnici pentru a identifica, a atenua și a limita riscurile. Colaborați cu canalele interne pentru a consolida managementul riscurilor pentru întreaga organizație.
 • Instalarea antrenamentului: Cuvânt cheie: 10 -20 pe batch
 • Data de livrare: TBD
 • Durata zilnică totală: 7 ore + 1 oră de prânz
 • Set-up: Sala de clasă și Set-up de prezentare
 • •   Ceea ce se întâmplă este că     3. Metodologii sunt:
   Instructor de antrenament LED Jocuri de rol Exerciții de analiză a riscurilor Prezentarea rezultatelor și a exercițiilor de activitate
   Hardware și echipamente necesare
   Proiector Tabloul alb cu materiale de scris Scrie Paraphernalia pentru participanți Sistemul de sunet/Lapel Mic Blocuri de clădire / Lego Chocolate și alte tokenuri pentru activități
   Certificat de realizare / finalizare
  35 hours
  Author training to prepare for the PMP® exam (Project Management Professional®) Each training participant receives a certificate of completion PMP-Prep training (35 hours)
  Target group:
  • Experienced project managers willing to improve theirs qualifications and confirm them internationally the world with the prestigious Project Management certificate Professional - (PMP®)
  • Less experienced project managers and members project teams wishing to expand their knowledge and project management skills
  • Middle and senior managers, willing expand your competences in management and supervision projects
  • People who have experience in project management and want to improve their competences.
  Training objectives:
  • Comprehensive preparation for obtaining a certificate Project Management Professional (PMP®) via for systematizing the possessed knowledge, about getting acquainted with the specifics of the PMP® exam
  • Fulfillment of the formal exam admission condition PMP®, i.e. obtaining 35 of the so-called contact hours
  • Getting to know the practices, techniques and tools of project management

  Form of classes:
  • Presentations of project management issues
  • Questions and quizzes related to PMP® exam topics
  • PMP® certification question style questions and analysis
  14 hours
  Care ar trebui să participe? Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați în implementarea metodologiilor Iterative Agile și Scrum pentru a gestiona dezvoltarea de software. Acest curs este potrivit în special pentru managerii de proiect, liderii de echipă, dezvoltatorii și clienții de dezvoltare software care doresc să aibă o participație la procesul de dezvoltare.
  7 hours
  Acest curs este, de asemenea, cunoscut ca formare de constientizare SCRUM. Care ar trebui să participe? Acest curs a fost creat pentru manageri, directori și alți factori de decizie care doresc să știe cum să calculeze beneficiile implementării metodologiei sau care doresc să înțeleagă ce fac echipa lor. Este, de asemenea, potrivit pentru clienții de dezvoltare software care doresc să dețină o participație în procesul de dezvoltare.
  7 hours
  Acest curs este destinat: proprietarilor de produse, managerilor sau oricui este interesat de tehnici de planificare și estimare agile. Cursul, proprietarul de produse Scrum (SPO), utilizează o combinație de prezentări, discuții și exerciții practice care explică și demonstrează prin practică. Aceasta ilustrează ce înseamnă să iei rolul unei echipe Agile. Cursul acoperă toate aspectele legate de implicarea proprietarului produsului într-un ciclu de viață al produsului Agile, cum ar fi colectarea rapidă a cerințelor, scrierea povestirilor despre utilizatori, estimarea punctelor de poveste, urmărirea, planificarea lansării, raportarea, prognozarea, scalarea și așa mai departe.
  14 hours
  Acest curs a fost creat pentru manageri de testare, personal de asigurare a calității, testeri, dezvoltatori de software, manageri de proiect și management pentru a explica modul în care cadrele de management al proiectelor Agile (în special SCRUM) se ocupă de testare. La sfârșitul cursului, fiecare dintre delegați va proiecta și executa un plan de testare pentru o aplicație de probă (poate fi o aplicație client actuală, dacă este disponibilă)
  14 hours
  Grup țintă: Director IT, manager de proiect, lider de echipă tehnică, analist, dezvoltator de software, tester Obiectivul învățării: Scopul acestei instruiri este de a dobândi cunoștințele și practica aspectelor workshop-urilor ale fundațiilor Kanban și Agile.
  14 hours
  Cursul iSQI Agile Essentials este o calificare recunoscută la nivel internațional, destinată oricui este implicat în proiecte agile și dorește să se familiarizeze cu lucrul într-un mediu agil. Aceasta include manageri de proiecte, manageri de calitate, manageri de dezvoltare de software, anali de Business , dezvoltatori, testeri, directori IT și consultanți în Management . Cursul este format din opt secțiuni și ia participanții prin ciclul de viață al unui proiect agil, de la planificarea lansării și scrierea poveștilor utilizatorilor până la revizuirea iterației (vitrină) și retrospectivă. Prima zi se concentrează pe principiile cheie (55% din zi pe teorie, 45% exerciții), a doua este dominată de aplicare practică (40% teorie, 60% exerciții). Obiectivele cursului
  • Valorizați principiile din spatele manifestului agil și abordarea acestuia la dezvoltarea de software
  • Apreciați rolurile în cadrul unei echipe agile
  • Înțelegeți cum să contribuiți ca membru al echipei agile la cerințele cuantificabile
  • Aplicați metode de calitate ale echipei întregi pentru a vă asigura că sunt îndeplinite criteriile de acceptare
  • Apreciați importanța evaluărilor eficiente ale iterației și cum să contribuiți la îmbunătățirea continuă prin retrospective
  14 hours
  Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați de utilizarea modelului Waterfall și modul în care oamenii au încercat în mod tradițional să se ocupe de dezavantajele sale - inclusiv, dar nu se limitează la, Agile abordări. Scopul primei zile este de a oferi o imagine de ansamblu a acestor abordări, permițându-vă să decideți ce ar putea să le corespundă în mediul dvs. Ziua a doua se uită la tehnicile de management al proiectului și la bune practici care au fost identificate de la Agile, și care pot fi aplicate într-un context Waterfall sau Agile.
  28 hours
  Agile Software Testing este o serie de practici de testare care oferă compensări la problemele de calitate a software-ului în timp util și continuu, urmând principiile dezvoltării agile.
  Continuous Integration (CI) se referă la toți dezvoltatorii dintr-o echipă care își unește activitatea de câteva ori pe zi.
  7 hours
  Profiluri de participanți CxO, Manageri de operațiuni, Enterprise Architect , Analisti de Business și sisteme și designeri Obiectiv Acest seminar de introducere vă oferă o imagine de ansamblu asupra modelelor de afaceri digitale, a cadrelor de arhitectură de afaceri și a întreprinderilor, precum și metodologii pe care organizațiile încearcă să le concentreze pentru a-și crește agilitatea afacerilor în fața unor perturbări ale epocii digitale. În special, acest seminar își propune să vă ajute să înțelegeți cadrele și arhitecturile de referință care sunt utilizate la nivel mondial pentru alinierea modelelor digitale de afaceri și arhitecturi de sistem IT cu peisajul competitiv în schimbare.
  14 hours
  Objective: Helping Business Analysts to understand how to efficiently model and validate their business processes and resources in order to increase business agility of their organization on the basis of their target architecture and changing market needs. This 2 day training course aims at helping delegates to learn how to model their business processes and resources in order to adapt them to changes of their goals, strategies and impacted capabilities as part of the target architecture. On the basis of the key elements of business performance (strategies, tactics, KPI, business capabilities, etc...), delegates learn there how to elaborate a vision centric business process and resource cartography. Then, only using the appropriate BPMN and UML notation adapted to their language, they understand how to adapt them to changing strategies, tactics and policies.
  21 hours
  Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute managerii de produse, proprietarii de produse, analiștii de afaceri, arhitecții de sisteme și dezvoltatorii să înțeleagă cum să gestioneze eficient cerințele pe baza viziunii produsului, până când îi îndrumă pe dezvoltatori cu exactitate în punerea lor în aplicare. Mai mult, acest curs vizează să ajute managerii de produse să definească mai bine propunerile de valoare ale produselor lor pe baza strategiilor și nevoilor părților interesate. Analiștii în Business și proprietarii de produse înțeleg cum să descrie cerințele privind întârzierea produsului, apoi să descopere episoadele și povestirile despre utilizatori ale sistemului, contribuind în același timp la crearea unei valori necesare. Pe parcursul exercițiilor interactive de studiu de caz, participanții învață cum să descrie în detaliu aceste cerințe pentru a valida înțelegerea corectă a nevoilor și pentru a pregăti testele de acceptare a sistemului. Astfel, folosind doar un profil UML foarte comun și productiv, ei învață să structureze cerințele pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare a cerințelor iterative. Public:
  • Manageri de produse
  • Proprietarii de produse
  • Analiști de Business
  • Oricine sa interogat în procesul de Management cerințelor
  7 hours
  Acest curs oferă o scurtă introducere în testarea software-ului Agile . Ea se ocupă de conceptele de testare fundamentală, în contextul dezvoltării Agile ( Scrum ) și utilizează modelul Quiprants de testare Agile Crispin și Gregory ( More Agile Testing, 2014) ca un cadru pentru a explora principiile și practicile contemporane ale testelor Agile .
  35 hours
  Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să scrie aplicații iOS înaltă calitate în Swift . Acesta este un curs de mână care implică scrierea unui număr de aplicații din ce în ce mai complexe de înaltă calitate. Delegații vor trebui să aibă un copmputer Apple cu cea mai recentă versiune de OS X și Xcode instalată. Delegații care doresc să ruleze aplicații pe dispozitive reale, și nu pe emulatori, vor trebui să fie înregistrați la Apple ca dezvoltatori iOS și să-și înregistreze dispozitivele.
  21 hours
  Acest curs este creat pentru persoanele care trebuie să combine Agile (în special SCRUM), împreună cu Lean și Kanban pentru a-și gestiona proiectele. Acesta combină lumea designului de produs și a designului de software.
  14 hours
  Acest curs este structurat într-o foarte mare măsură spre o abordare a atelierului pentru a permite delegaților o oportunitate de a practica abilitățile Scrum și Agile .
  14 hours
  Acest curs de două zile învață principiile și practicile Lean - Agile din cadrul Scaled Agile Framework® (SAFe®). Veți afla cum să executați și să eliberați valoarea prin Trenuri de lansare Agile , cum să construiți un portofoliu Agile și cum să conduceți o transformare Lean - Agile la scara întreprinderii. Veți obține o înțelegere a mentalității Lean - Agile și cum să aplicați principiile și practicile SAFe pentru a sprijini echipele Agile , programele, gestionarea portofoliului de programe și pentru a coordona fluxurile de valori mari. Participarea la curs te pregătește să iei examenul și să devii un certificat SAFe® Agilist (SA). Certificare asociată: SAFe Agilist (SA)
  14 hours
  Acest curs de două zile învață echipele care fac parte dintr-un tren de eliberare Agile (ART) cum să lucreze într-un mediu Agile folosind Scrum, Kanban și XP. Echipele vor învăța cum să devină Agile Echipe, să-și construiască backlog-ul și să planifice și să execute iterări. Agile Echipele învață despre ART-ul lor și rolul lor în el, planificarea, executarea și îmbunătățirea cu alte echipe. Această clasă pregătește echipele pentru a efectua un Program Increment (PI), inclusiv toate întâlnirile la nivelul echipei și al programului, cu un accent specific pe planificarea viitoare a PI. Participarea la clasă pregătește participanții să ia examenul și să devină un certificat SAFe® Practicant (SP). După acest curs, ar trebui să puteți:
   Aplicați SAFe la scară Lean și Agile dezvoltare în întreprinderea dvs. Cunoașteți echipa dvs. și rolul ei în trenul Agile Release Train Cunoașteți toate celelalte echipe pe tren, rolurile lor și dependențele dintre echipe Planul de iterare Executați iterările, valoarea demo și îmbunătățiți procesul Programul de extindere Integrați și lucrați cu alte echipe pe tren
  14 hours
  Acest curs de două zile se pregătește curent Scrum master pentru rolul lor de lider în facilitarea Agile echipa, program și succesul într - o întreprindere de implementare SAFE®. Cursul acoperă facilitarea interacțiunilor între echipe în sprijinul execuției programului și îmbunătățirea neîncetată. Îmbunătățește paradigma Scrum cu o introducere în practicile scalabile de inginerie și DevOps ; aplicarea Kanban pentru a facilita fluxul de valoare; și sprijinirea interacțiunilor cu arhitecții, cu managementul produselor și cu alți actori critici în contextul mai amplu al programelor și al întreprinderilor. Cursul oferă instrumente de acțiune pentru construirea de echipe performante și explorează modalități practice de abordare a modelelor Agile și Scrum în cadrul întreprinderii. Participarea la curs vă pregătește să faceți examenul și să deveniți un certificat SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
  14 hours
  Prezentare generală Acest curs de 2 zile oferă o scurtă introducere în testarea software-ului Agile . Ea se ocupă de conceptele de testare fundamentală, în contextul dezvoltării Agile ( Scrum ) și utilizează modelul Quiprants de testare Agile Crispin și Gregory ( More Agile Testing, 2014) ca un cadru pentru a explora principiile și practicile contemporane ale testelor Agile . Public-țintă Acest curs este destinat echipelor de dezvoltare care doresc să-și îmbunătățească practicile de testare într-un context Agile . Este, de asemenea, potrivit pentru cei care intenționează să urmeze testarea ca o carieră specifică și este o condiție prealabilă potrivită pentru cursul iSQI Certified Agile Tester.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Project Management Cursuri, Seara Project Management Training, Project Management Camp, Project Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Project Management Training, Seara Project Management Cursuri, Project Management Coaching, Project Management Instructor, Project Management Trainer, Project Management Cursuri, Project Management Clase, Project Management Pe pagina, Project Management curs privat, Project Management one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions