Cursuri Trello

Cursuri Trello

Online sau la fața locului, cursurile de formare Trello live conduse de instructori demonstrează, prin exersare interactivă, cum să urmăriți sarcinile și să îmbunătățiți colaborarea în echipă cu Trello. Antrenamentul Trello este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Trello Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Trello este o aplicație web-based list-making pentru gestionarea proiectelor. Cu Trello, utilizatorii vor fi capabili să urmeze sarcinile și să îmbunătățească colaborarea echipei. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată managerilor de proiecte care doresc să gestioneze proiecte cu Trello. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Gestionarea și urmărirea sarcinilor pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru ale proiectului și pentru a spori productivitatea echipei. Adăugați funcții și extinderi care nu sunt incluse în standard Trello pentru a urmări progresul proiectelor complexe. Organizează mai multe proiecte cu Trello.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Trello Cursuri, Seara Trello Training, Trello Camp, Trello Cu instructor, Sfarsit de saptamana Trello Training, Seara Trello Cursuri, Trello Coaching, Trello Instructor, Trello Trainer, Trello Cursuri, Trello Clase, Trello Pe pagina, Trello curs privat, Trello one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions