Cursuri Scrum

Cursuri Scrum

Local, instructor-led live Scrum training courses demonstrate through discussion and hands-on practice how to understand, plan and implement a Scrum strategy within a software organization.

Scrum training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Scrum training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
agilescrumAgile Project Management with Scrum14 oreCare ar trebui să participe?

Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați în implementarea metodologiilor Iterative Agile și Scrum pentru a gestiona dezvoltarea de software. Acest curs este potrivit în special pentru managerii de proiect, liderii de echipă, dezvoltatorii și clienții de dezvoltare software care doresc să aibă o participație la procesul de dezvoltare.
scrummanexecScrum for Managers and Executives7 oreAcest curs este, de asemenea, cunoscut ca formare de constientizare SCRUM.

Care ar trebui să participe?

Acest curs a fost creat pentru manageri, directori și alți factori de decizie care doresc să știe cum să calculeze beneficiile implementării metodologiei sau care doresc să înțeleagă ce fac echipa lor.

Este, de asemenea, potrivit pentru clienții de dezvoltare software care doresc să dețină o participație în procesul de dezvoltare.
scrumpdtownScrum Product Owner7 oreAcest curs este destinat: proprietarilor de produse, managerilor sau oricui este interesat de tehnici de planificare și estimare agile.

Cursul, proprietarul de produse Scrum (SPO), utilizează o combinație de prezentări, discuții și exerciții practice care explică și demonstrează prin practică. Aceasta ilustrează ce înseamnă să iei rolul unei echipe Agile. Cursul acoperă toate aspectele legate de implicarea proprietarului produsului într-un ciclu de viață al produsului Agile, cum ar fi colectarea rapidă a cerințelor, scrierea povestirilor despre utilizatori, estimarea punctelor de poveste, urmărirea, planificarea lansării, raportarea, prognozarea, scalarea și așa mai departe.
agilesofttestAgile Software Testing14 oreAcest curs a fost creat pentru manageri de testare, personal de asigurare a calității, testeri, dezvoltatori de software, manageri de proiect și management pentru a explica modul în care cadrele de management al proiectelor Agile (în special SCRUM) se ocupă de testare.

La sfârșitul cursului, fiecare dintre delegați va proiecta și executa un plan de testare pentru o aplicație de probă (poate fi o aplicație client actuală, dacă este disponibilă)
3587Managing Projects using Waterfall and Agile Techniques14 oreThis 2 day course is suitable for any IT professionals who are interested in using the Waterfall model and how people have traditionally tried to deal with its shortcomings - including, but not limited to, Agile approaches.

The aim of the 1st day is to give an overview of these approaches enabling you to decide what might suit them in your environment.

The 2nd day looks at project management techniques and good practices that have been identified from Agile, and which can be applied in a Waterfall or Agile context.
scrumessScrum Essentials Workshop14 oreAcest curs este structurat într-o foarte mare măsură spre o abordare a atelierului pentru a permite delegaților o oportunitate de a practica abilitățile Scrum și Agile .
safeSA02Leading the Lean-Agile Software Enterprise with the Scaled Agile Framework® - Scaled Agilist Certification (SA)14 oreAcest curs de două ori învață principiile și practicile LeanAgile ale programului Scaled Agile Framework® (SAFe®) Veți învăța cum să executați și să eliberați valoarea prin trenurile Agile Release, cum să construiți un portofoliu Agile și cum să conduceți o transformare LeanAgile la scară întreprindere Veți câștiga o înțelegere a mentalității LeanAgile și modul de aplicare a principiilor și practicilor SAFe pentru a sprijini echipele Agile, programe, gestionarea portofoliului de programe și pentru a coordona fluxurile de valori mari Participarea la curs vă pregătește să faceți examenul și să deveniți un agroturist SAFe® certificat (SA) Certificare asociată: SAFe Agilist (SA) .
safeTM03SAFe® for Teams14 oreAcest curs de două zile învață echipele care fac parte dintr-un tren de lansare agile (ART) cum să lucreze într-un mediu Agile folosind Scrum, Kanban și XP Echipele vor învăța cum să devină Echipe Agile, să le construiască restanțele și să planifice și să execute iterații Echipele agile invata despre ART si rolul lor in aceasta, planificand, executand si imbunatatind cu alte echipe Această clasă pregătește echipele să ruleze un program de creșteri (PI), inclusiv toate întâlnirile la nivel de echipă și program, cu un accent special pe planificarea PI viitoare Participarea la curs pregătește participanții să ia examenul și să devină un specialist SAFe® Practitioner (SP) certificat .
safeSM04SAFe® 4.0 Advanced Scrum Master Course with ASM Certification14 oreAcest curs de două zile pregătește actualii Scrum Masters pentru rolul lor de lider în facilitarea reușitei echipei, a programului și a întreprinderii într-o implementare SAFe® Cursul acoperă facilitarea interacțiunilor transversale în sprijinul execuției programului și îmbunătățirii neobosite Îmbunătățește paradigma Scrum cu o introducere în practicile scalabile de inginerie și DevOps; aplicarea Kanban pentru a facilita fluxul de valoare; și sprijinirea interacțiunilor cu arhitecții, cu managementul produselor și cu alți actori critici în contextul mai mare al programului și al întreprinderii Cursul oferă instrumente de acțiune pentru construirea de echipe performante și explorează modalități practice de abordare a antipatternelor Agile și Scrum în întreprindere Participarea la curs vă pregătește să faceți examenul și să deveniți certificat SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
agiletestingIntroduction to Agile Testing14 orePrezentare generală Acest curs de 2 zile oferă o scurtă introducere în testarea software-ului Agile Ea se ocupă de conceptele de testare fundamentală, în contextul dezvoltării Agile (Scrum) și utilizează modelul Quiprants de testare agilă a lui Crispin & Gregory ( More Agile Testing, 2014) ca un cadru pentru a explora principiile și practicile contemporane ale testelor Agile Public-țintă Acest curs este destinat echipelor de dezvoltare care doresc să-și îmbunătățească practicile de testare într-un context agil Este, de asemenea, potrivit pentru cei care intenționează să urmeze testarea ca o carieră specifică și este o condiție prealabilă adecvată pentru cursul iSQI Certified Agile Tester .
condevContemporary Development Principles and Practices14 oreCursul acoperă principiile și practicile de dezvoltare contemporană, inclusiv locul de management al proiectelor, teste și analize de afaceri, în cadrul contextelor Agile și tradiționale ale Waterfall Cursul este destinat să fie workshopstyle cu oportunități pentru delegați de a pune întrebări și de a explora aplicațiile din viața reală a conținutului Acest curs cuprinde o serie de module cu fiecare modul conceput pentru a lua 15 ore, adică 1 zi de antrenament ar consta din 4 module Public-țintă Acest curs este destinat celor care doresc să obțină o imagine de ansamblu rapidă a dezvoltării software-ului contemporan Waterfall & Agile și impactul asupra managementului de proiect, testelor și analizelor de afaceri .
agilebaAgile Business Analysis14 oreAcest curs se concentrează pe rolul analistului de afaceri pentru a avea succes în proiectele Agile Participanții la curs vor învăța cum să coopereze cu echipa, cu proprietarul de produse, cu Scrum Master, precum și cu clientul pentru a facilita procesul de dezvoltare Participanții vor trece printr-un proiect fals, care practică stații comune .
scrummastPreparation for Professional Scrum Master14 oreScorul Master Scrum este o parte esențială pentru orice echipă Agile / Scrum Acest curs tratează delegați în aspecte cheie ale cadrului Scrum și îi pregătește să se prezinte la examenul online Scrumorg Professional Scrum Master (PSM1) Public: Oricine care este, sau intenționează să fie, un Maestru Scrum și pentru alții care lucrează într-un mediu Scrum care au nevoie de o cunoaștere aprofundată a lui Scrum La sfârșitul acestui curs veți fi capabili: Înțelegeți originile metodelor Agile Înțelegeți și aplicați valorile de bază și principiile metodelor Agile Cunoașteți diferența dintre procesul definit și procesele empirice utilizate în Agile Înțelegerea rolurilor Scrum, Artefacte, Ceremonii și practici Fiți pregătiți să stați la examenul profesionist Scrum Master (PSM1) .
jiraconfluenceeffectiveEffective Agile Project Management with Jira & Confluence7 oreSoftware-ul JIRA este un instrument puternic pentru Managementul de Proiect și oamenii tind să se concentreze mai mult pe instrument decât metoda în sine Instruirea live, instruită, introduce participanții la puterea Jira și Confluence, lucrand împreună pentru a servi singurul scop de a ajuta echipa să livreze cu succes produsul / proiectul Echipa va învăța cum să folosească în mod corespunzător aceste instrumente pentru a fi mai eficient de manipulare a cerințelor utilizatorilor, a testelor, a comunicării, centralizate într-un singur loc Vor fi studiate proiectele JIRA, spațiile confluenței, fluxurile de lucru, panourile (Kanban & Scrum), planificarea și dependențele, legătura Jira / Confluence, raportarea, câmpurile importante și câmpurile personalizate, tipurile de emisiuni, ecranul și filtrarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un proiect Scrum sau Kanban Configurați Jira pentru a gestiona corect proiectul Gestionați problemele în mod eficient Construiți ecranul necesar pentru a gestiona tipurile de probleme Creați fluxuri de lucru și panouri și înțelegeți interacțiunea acestora Efectuați căutări și analize de bază și avansate Generați și examinați rapoartele necesare pentru echipă și management .
scrmpracScrum Practitioner14 orede formare a practicianului Scrum își propune să introducă concepte și tehnici agile într-o situație de clasă, utilizând o combinație de discuții, exerciții și activități distractive care îmbrățișează principiul "învățării prin doing". pe parcursul cursului, va exista posibilitatea de a aplica tehnicile cu o simulare pregătită, care va contribui la consolidarea învățării.
scrumstepScrum - Step by Step14 oreFormarea este destinată atât începătorilor, cât și participanților avansați.

Forma de cursuri: discuții + exerciții practice.

SCRUM este în prezent cea mai populară metodă de gestionare a procesului de dezvoltare a software-ului, considerată metodologie agilă. Cursul își propune să familiarizeze participanții cu metodologia SCRUM pas cu pas.

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Managing Projects using Waterfall and Agile Techniques - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-04-29 09:303000EUR / 3600EUR
Managing Projects using Waterfall and Agile Techniques - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-04-29 09:303000EUR / 3600EUR
Managing Projects using Waterfall and Agile Techniques - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-06-18 09:303000EUR / 3600EUR
Managing Projects using Waterfall and Agile Techniques - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-06-18 09:303000EUR / 3600EUR
Managing Projects using Waterfall and Agile Techniques - Iasi, Piata UniriiMie, 2019-06-26 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana Scrum Cursuri, Seara Scrum Training, Scrum Camp, Scrum Cu instructor, Sfarsit de saptamana Scrum Training, Seara Scrum Cursuri, Scrum Coaching, Scrum Instructor, Scrum Trainer, Scrum Cursuri, Scrum Clase, Scrum Pe pagina, Scrum curs privat, Scrum one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!