Cursuri Scrum

Cursuri Scrum

Cursurile de formare Scrum live, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții și exersare practică, cum să înțelegeți, să planificați și să implementați o strategie Scrum într-o organizație software. Antrenamentul Scrum este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Scrum Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Certified Scrum Master (CSM) este o acreditare la nivel de intrare care oferă profesioniștilor o bază solidă și înțelegere a metodologiilor de management de proiect pentru a începe ca practician Scrum.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor de nivel începător până la mediu care doresc să înțeleagă mai profund Scrum și să treacă examenul de certificare Certified Scrum Master (CSM).Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Stăpânește elementele fundamentale și conceptele Scrum. Obțineți competențe de bază pentru a gestiona distragerile interne și externe în dezvoltarea proiectelor. Stăpânește dezavantajele tuturor Scrum ceremoniilor. Dobândiți competență în executarea Scrum. Susține cu încredere examenul de certificare Certified Scrum Master (CSM).
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Descrierea : Formarea este destinată osób care lucrează ca Scrum Master, które nu doresc să se limiteze la conducerea mecanică Scrum. Formarea vă ajută să înțelegeți acțiunea reală Scrum, să vă aprofundați competențele Scrum Master și să deveniți un adevărat lider curajos. Formarea este, de asemenea, destinat osób, które doresc să sistematizeze cunoștințele și să verifice experiența lor practică în contextul examenului PSM II (Professional Scrum Master II). Formarea învață interpretarea Scrum Ghid compatibil cu viziunea Scrum.org ceea ce este necesar în timpul examenului. Pregătirea pregătirii este pe cea mai recentă versiune ScrumGuide publicată în noiembrie 2020. Prețul de formare nu include costul examenului PSM II.
14 hours
Care ar trebui să participe? Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați în implementarea metodologiilor Iterative Agile și Scrum pentru a gestiona dezvoltarea de software. Acest curs este potrivit în special pentru managerii de proiect, liderii de echipă, dezvoltatorii și clienții de dezvoltare software care doresc să aibă o participație la procesul de dezvoltare.
7 hours
Acest curs este, de asemenea, cunoscut ca formare de constientizare SCRUM. Care ar trebui să participe? Acest curs a fost creat pentru manageri, directori și alți factori de decizie care doresc să știe cum să calculeze beneficiile implementării metodologiei sau care doresc să înțeleagă ce fac echipa lor. Este, de asemenea, potrivit pentru clienții de dezvoltare software care doresc să dețină o participație în procesul de dezvoltare.
7 hours
Acest curs este destinat: proprietarilor de produse, managerilor sau oricui este interesat de tehnici de planificare și estimare agile. Cursul, proprietarul de produse Scrum (SPO), utilizează o combinație de prezentări, discuții și exerciții practice care explică și demonstrează prin practică. Aceasta ilustrează ce înseamnă să iei rolul unei echipe Agile. Cursul acoperă toate aspectele legate de implicarea proprietarului produsului într-un ciclu de viață al produsului Agile, cum ar fi colectarea rapidă a cerințelor, scrierea povestirilor despre utilizatori, estimarea punctelor de poveste, urmărirea, planificarea lansării, raportarea, prognozarea, scalarea și așa mai departe.
14 hours
Acest curs a fost creat pentru manageri de testare, personal de asigurare a calității, testeri, dezvoltatori de software, manageri de proiect și management pentru a explica modul în care cadrele de management al proiectelor Agile (în special SCRUM) se ocupă de testare. La sfârșitul cursului, fiecare dintre delegați va proiecta și executa un plan de testare pentru o aplicație de probă (poate fi o aplicație client actuală, dacă este disponibilă)
14 hours
Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați de utilizarea modelului Waterfall și modul în care oamenii au încercat în mod tradițional să se ocupe de dezavantajele sale - inclusiv, dar nu se limitează la, Agile abordări. Scopul primei zile este de a oferi o imagine de ansamblu a acestor abordări, permițându-vă să decideți ce ar putea să le corespundă în mediul dvs. Ziua a doua se uită la tehnicile de management al proiectului și la bune practici care au fost identificate de la Agile, și care pot fi aplicate într-un context Waterfall sau Agile.
14 hours
Acest curs este structurat într-o foarte mare măsură spre o abordare a atelierului pentru a permite delegaților o oportunitate de a practica abilitățile Scrum și Agile .
14 hours
Acest curs de două zile învață principiile și practicile Lean - Agile din cadrul Scaled Agile Framework® (SAFe®). Veți afla cum să executați și să eliberați valoarea prin Trenuri de lansare Agile , cum să construiți un portofoliu Agile și cum să conduceți o transformare Lean - Agile la scara întreprinderii. Veți obține o înțelegere a mentalității Lean - Agile și cum să aplicați principiile și practicile SAFe pentru a sprijini echipele Agile , programele, gestionarea portofoliului de programe și pentru a coordona fluxurile de valori mari. Participarea la curs te pregătește să iei examenul și să devii un certificat SAFe® Agilist (SA). Certificare asociată: SAFe Agilist (SA)
14 hours
This two-day course teaches teams who are part of an Agile Release Train (ART) how to work in an Agile environment using Scrum, Kanban, and XP. The teams will learn how to become Agile Teams, build their backlog, and plan and execute iterations. Agile teams learn about their ART and their role in it, planning, executing, and improving with other teams. This class prepares teams to run a Program Increment (PI), including all meetings at the Team and Program level with a specific focus on the upcoming PI planning. Attending the class prepares participants to take the exam and become a certified SAFe® Practitioner (SP). After this course, you should be able to:
 • Apply SAFe to scale Lean and Agile development in your enterprise
 • Know your team and its role on the Agile Release Train
 • Know all other teams on the train, their roles and the dependencies between the teams
 • Plan iterations
 • Execute iterations, demo value, and improve your process
 • Plan Program Increments
 • Integrate and work with other teams on the train
14 hours
This two-day course prepares current Scrum Masters for their leadership role in facilitating Agile team, program, and enterprise success in a SAFe® implementation. The course covers facilitation of cross-team interactions in support of the program execution and relentless improvement. It enhances the Scrum paradigm with an introduction to scalable engineering and DevOps practices; the application of Kanban to facilitate the flow of value; and supporting interactions with architects, product management, and other critical stakeholders in the larger program and enterprise contexts. The course offers actionable tools for building high-performing teams and explores practical ways of addressing Agile and Scrum anti-patterns in the enterprise. Attending the class prepares you to take the exam and become a certified SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
14 hours
Prezentare generală Acest curs de 2 zile oferă o scurtă introducere în testarea software-ului Agile . Ea se ocupă de conceptele de testare fundamentală, în contextul dezvoltării Agile ( Scrum ) și utilizează modelul Quiprants de testare Agile Crispin și Gregory ( More Agile Testing, 2014) ca un cadru pentru a explora principiile și practicile contemporane ale testelor Agile . Public-țintă Acest curs este destinat echipelor de dezvoltare care doresc să-și îmbunătățească practicile de testare într-un context Agile . Este, de asemenea, potrivit pentru cei care intenționează să urmeze testarea ca o carieră specifică și este o condiție prealabilă potrivită pentru cursul iSQI Certified Agile Tester.
14 hours
Acest curs se concentrează pe rolul analistului de afaceri pentru a avea succes pe proiectele Agile . Participanții la curs vor învăța cum să coopereze cu echipa, proprietarul produsului, Scrum Master, precum și cu clientul pentru a facilita procesul de dezvoltare. Participanții vor parcurge un proiect batjocor, practicând scenarii comune.
14 hours
Rolul Scrum Master este o parte esențială pentru orice echipă Agile / Scrum . Acest curs formează delegații în aspecte cheie ale cadrului Scrum și îi pregătește să participe la examenul online Scrum .org Professional Scrum Master (PSM1). Public: Oricine este, sau intenționează să fie, un maestru Scrum și pentru alții care lucrează într-un mediu Scrum care au nevoie de o cunoaștere aprofundată a Scrum . La sfârșitul acestui curs veți putea:
 • Înțelegeți originile metodelor Agile .
 • Înțelegeți și aplicați valorile și principiile de bază ale metodelor Agile .
 • Cunoașteți diferența dintre procesul definit și procesele empirice utilizate în Agile .
 • Înțelegeți rolurile Scrum , artefacte, evenimente și practici.
 • Fiți pe deplin pregătiți să participați la examenul Scrum Master (PSM1)
7 hours
Software-ul JIRA este un instrument puternic pentru Managementul de Proiect și oamenii tind să se concentreze mai mult pe instrument decât metoda în sine Instruirea live, instruită, introduce participanții la puterea Jira și Confluence, lucrand împreună pentru a servi singurul scop de a ajuta echipa să livreze cu succes produsul / proiectul Echipa va învăța cum să folosească în mod corespunzător aceste instrumente pentru a fi mai eficient de manipulare a cerințelor utilizatorilor, a testelor, a comunicării, centralizate într-un singur loc Vor fi studiate proiectele JIRA, spațiile confluenței, fluxurile de lucru, panourile (Kanban & Scrum), planificarea și dependențele, legătura Jira / Confluence, raportarea, câmpurile importante și câmpurile personalizate, tipurile de emisiuni, ecranul și filtrarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un proiect Scrum sau Kanban Configurați Jira pentru a gestiona corect proiectul Gestionați problemele în mod eficient Construiți ecranul necesar pentru a gestiona tipurile de probleme Creați fluxuri de lucru și panouri și înțelegeți interacțiunea acestora Efectuați căutări și analize de bază și avansate Generați și examinați rapoartele necesare pentru echipă și management .
14 hours
de formare a practicianului Scrum își propune să introducă concepte și tehnici agile într-o situație de clasă, utilizând o combinație   de discuții, exerciții și activități distractive care îmbrățișează principiul "învățării prin doing".   pe parcursul cursului, va exista posibilitatea de a aplica tehnicile cu o simulare   pregătită, care va contribui la consolidarea învățării.  
7 hours
Nivelul profesional Scrum Master II (de asemenea cunoscut PSM II sau PSM 2) este o certificare furnizată de Scrum.org pentru persoane certificate PSM I. PSM II este disponibil oricine care doreşte să valideze capacitatea lor de a rezolva problemele avansate și complexe utilizarea cadrul Scrum.Această formare de instructor, întrenare viu (online sau sur loc) este destinată la titularile de certificare PSM I, proprietatelor de produse, manageruri de proiecte, profesionali de IT și dezvoltatori care dori să demonstreze cunoașterea și abilitățile lor avansate în Scrum concepte, teorii și principiile.Până la sfârșitul acestui formaţii, participanții vor putea aplica cadrul Scrum pentru a servi și facilita echipele lor Scrum, a luat cu conflictul echipei, atingere obiectivelor de produse, maximiza valora produsului și gestionarea backlogs de produse.Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
14 hours
Scrum uses an evidence-based framework that maximises the team's ability to respond to emerging requirements, deliver value quickly and adapt to new market conditions. The goal of this approach is to understand and respond to customer needs in a timely manner and manage any other unpredictable challenge that may occur for which a sequential approach is not suitable.
14 hours
Formarea este destinată atât începătorilor, cât și participanților avansați. Forma de cursuri: discuții + exerciții practice. SCRUM este în prezent cea mai populară metodă de gestionare a procesului de dezvoltare a software-ului, considerată metodologie agilă. Cursul își propune să familiarizeze participanții cu metodologia SCRUM pas cu pas.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Scrum Cursuri, Seara Scrum Training, Scrum Camp, Scrum Cu instructor, Sfarsit de saptamana Scrum Training, Seara Scrum Cursuri, Scrum Coaching, Scrum Instructor, Scrum Trainer, Scrum Cursuri, Scrum Clase, Scrum Pe pagina, Scrum curs privat, Scrum one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions