Cursuri Agile

Cursuri Agile

Cursurile de formare Agile online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, acoperă domenii precum managementul agil al proiectelor, dezvoltarea agilă, testarea agilă și mentalitatea agilă.

Cursurile de formare Agile sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea online live (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, în incinta clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Agile Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Agile Product Management este o metodologie utilizată în dezvoltarea de produse și servicii care pune accentul pe flexibilitate, colaborare și capacitatea de reacție la schimbare pe tot parcursul ciclului de viață al dezvoltării produsului. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează directorilor de marketing care doresc să înțeleagă cum să utilizeze cadrele Agile pentru a optimiza strategiile de marketing de creștere, pentru a crea produse centrate pe client și pentru a obține o creștere scalabilă. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea cadrelor cheie utilizate în managementul agil al produselor. Analizați cererea potențială pentru noi produse și servicii. Învățați cum să stabiliți prețul noilor produse și tehnici de reglare a valorii.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați de utilizarea modelului Waterfall și modul în care oamenii au încercat în mod tradițional să se ocupe de dezavantajele sale - inclusiv, dar nu se limitează la, Agile abordări. Scopul primei zile este de a oferi o imagine de ansamblu a acestor abordări, permițându-vă să decideți ce ar putea să le corespundă în mediul dvs. Ziua a doua se uită la tehnicile de management al proiectului și la bune practici care au fost identificate de la Agile, și care pot fi aplicate într-un context Waterfall sau Agile.
14 hours
Acest curs se concentrează pe rolul analistului de afaceri pentru a avea succes pe proiectele Agile . Participanții la curs vor învăța cum să coopereze cu echipa, proprietarul produsului, Scrum Master, precum și cu clientul pentru a facilita procesul de dezvoltare. Participanții vor parcurge un proiect batjocor, practicând scenarii comune.
14 hours
Cursul iSQI Agile Essentials este o calificare recunoscută la nivel internațional, destinată oricui este implicat în proiecte agile și dorește să se familiarizeze cu lucrul într-un mediu agil. Aceasta include manageri de proiecte, manageri de calitate, manageri de dezvoltare de software, anali de Business , dezvoltatori, testeri, directori IT și consultanți în Management . Cursul este format din opt secțiuni și ia participanții prin ciclul de viață al unui proiect agil, de la planificarea lansării și scrierea poveștilor utilizatorilor până la revizuirea iterației (vitrină) și retrospectivă. Prima zi se concentrează pe principiile cheie (55% din zi pe teorie, 45% exerciții), a doua este dominată de aplicare practică (40% teorie, 60% exerciții). Obiectivele cursului
 • Valorizați principiile din spatele manifestului agil și abordarea acestuia la dezvoltarea de software
 • Apreciați rolurile în cadrul unei echipe agile
 • Înțelegeți cum să contribuiți ca membru al echipei agile la cerințele cuantificabile
 • Aplicați metode de calitate ale echipei întregi pentru a vă asigura că sunt îndeplinite criteriile de acceptare
 • Apreciați importanța evaluărilor eficiente ale iterației și cum să contribuiți la îmbunătățirea continuă prin retrospective
14 hours
Grup țintă: Director IT, manager de proiect, lider de echipă tehnică, analist, dezvoltator de software, tester Obiectivul învățării: Scopul acestei instruiri este de a dobândi cunoștințele și practica aspectelor workshop-urilor ale fundațiilor Kanban și Agile.
21 hours
Acest curs este creat pentru persoanele care trebuie să combine Agile (în special SCRUM), împreună cu Lean și Kanban pentru a-și gestiona proiectele. Acesta combină lumea designului de produs și a designului de software.
14 hours
Care ar trebui să participe? Acest curs de 2 zile este potrivit pentru orice profesioniști IT care sunt interesați în implementarea metodologiilor Iterative Agile și Scrum pentru a gestiona dezvoltarea de software. Acest curs este potrivit în special pentru managerii de proiect, liderii de echipă, dezvoltatorii și clienții de dezvoltare software care doresc să aibă o participație la procesul de dezvoltare.
14 hours
Acest curs a fost creat pentru manageri de testare, personal de asigurare a calității, testeri, dezvoltatori de software, manageri de proiect și management pentru a explica modul în care cadrele de management al proiectelor Agile (în special SCRUM) se ocupă de testare. La sfârșitul cursului, fiecare dintre delegați va proiecta și executa un plan de testare pentru o aplicație de probă (poate fi o aplicație client actuală, dacă este disponibilă)
28 hours
Agile Software Testing este o serie de practici de testare care oferă compensări la problemele de calitate a software-ului în timp util și continuu, urmând principiile dezvoltării agile.
Continuous Integration (CI) se referă la toți dezvoltatorii dintr-o echipă care își unește activitatea de câteva ori pe zi.
7 hours
Acest curs oferă o scurtă introducere în testarea software-ului Agile . Ea se ocupă de conceptele de testare fundamentală, în contextul dezvoltării Agile ( Scrum ) și utilizează modelul Quiprants de testare Agile Crispin și Gregory ( More Agile Testing, 2014) ca un cadru pentru a explora principiile și practicile contemporane ale testelor Agile .
21 hours
TDD, sau Test Driven Development, este o abordare a dezvoltării de software în care codificarea, testarea și designul apar în tandem pe tot parcursul ciclului de dezvoltare a software-ului. Agile este o abordare mai amplă a procesului și managementului dezvoltării de software care accentuează livrarea incrementală, colaborarea în echipă, planificarea continuă și învățarea continuă. În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să scrie aplicații C de înaltă calitate utilizând o abordare TDD și Agile dezvoltare. Participanții își vor pune în practică cunoștințele prin efectuarea unei serii de exerciții practice pentru a crea o aplicație C bine proiectată și bine testată. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați instrumentele de dezvoltare și testare necesare pentru realizarea TDD
 • Proiectarea, dezvoltarea și testarea unității a unei aplicații C folosind o abordare TDD
 • Aplicați practicile de planificare și management ale dezvoltării Agile
Public
 • Dezvoltatori
 • Manageri de proiect
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să scrie aplicații iOS înaltă calitate în Swift . Acesta este un curs de mână care implică scrierea unui număr de aplicații din ce în ce mai complexe de înaltă calitate. Delegații vor trebui să aibă un copmputer Apple cu cea mai recentă versiune de OS X și Xcode instalată. Delegații care doresc să ruleze aplicații pe dispozitive reale, și nu pe emulatori, vor trebui să fie înregistrați la Apple ca dezvoltatori iOS și să-și înregistreze dispozitivele.
14 hours
Prezentare generală Acest curs de 2 zile oferă o scurtă introducere în testarea software-ului Agile . Ea se ocupă de conceptele de testare fundamentală, în contextul dezvoltării Agile ( Scrum ) și utilizează modelul Quiprants de testare Agile Crispin și Gregory ( More Agile Testing, 2014) ca un cadru pentru a explora principiile și practicile contemporane ale testelor Agile . Public-țintă Acest curs este destinat echipelor de dezvoltare care doresc să-și îmbunătățească practicile de testare într-un context Agile . Este, de asemenea, potrivit pentru cei care intenționează să urmeze testarea ca o carieră specifică și este o condiție prealabilă potrivită pentru cursul iSQI Certified Agile Tester.
14 hours
BDD sau Behaviour Driven Development este o tehnică de dezvoltare a software-ului Agile, care încurajează colaborarea dintre dezvoltatori, echipe de asigurare a calității și oameni de afaceri non-tehnic pe tot parcursul ciclului de planificare, dezvoltare și testare a unui proiect software Atelierul începe cu o introducere la BDD, ce este și cum este folosit de companii pentru a promova proiectarea, dezvoltarea și testarea unui software bun Noi facem acest lucru dintr-un pointofview nonengineering, cu un ochi pe endusers, cerințele lor, limba și modul de gândire De asemenea, abordăm provocările legate de comunicare pe care părțile interesate de afaceri le pot întâlni, deoarece acestea se apropie mai mult de colegii lor tehnici Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor ști cum să: Scrieți povestiri succinte despre utilizatori care captează modelele de utilizare ale utilizatorilor reali ai software-ului Traduceți povestirile lor de utilizatori în limba comportamentală a BDD (dată, atunci, apoi) Rezultati cazuri de testare din aceste povestiri, pentru a fi folosite de ingineri pentru implementare si testare Înțelegeți relația dintre cerințele produsului, criteriile de acceptare și cazurile de testare Demistificați jargonul tehnic care împiedică comunicarea și înțelegerea Instalați și utilizați instrumente excelente pentru scrierea fișierelor caracteristice BDD Înțelegeți și apreciați ce se întâmplă odată ce lucrarea este înmânată inginerilor Să joace un rol mai activ în ciclul de dezvoltare iterativă Public Proprietarii și managerii de produse Analiști de afaceri Testere manuală Enduserii unui produs software sau a unui sistem software Nonengineers și noncoders implicate în proiectarea produsului Formatul cursului Un atelier interactiv, instruit, cu o mulțime de activități și practici de manevră notițe Atelierul include studii de caz și mostre software Pentru a personaliza materialele pentru produsul și situația companiei dvs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Profiluri de participanți CxO, Manageri de operațiuni, Enterprise Architect , Analisti de Business și sisteme și designeri Obiectiv Acest seminar de introducere vă oferă o imagine de ansamblu asupra modelelor de afaceri digitale, a cadrelor de arhitectură de afaceri și a întreprinderilor, precum și metodologii pe care organizațiile încearcă să le concentreze pentru a-și crește agilitatea afacerilor în fața unor perturbări ale epocii digitale. În special, acest seminar își propune să vă ajute să înțelegeți cadrele și arhitecturile de referință care sunt utilizate la nivel mondial pentru alinierea modelelor digitale de afaceri și arhitecturi de sistem IT cu peisajul competitiv în schimbare.
14 hours
Objective: Helping Business Analysts to understand how to efficiently model and validate their business processes and resources in order to increase business agility of their organization on the basis of their target architecture and changing market needs. This 2 day training course aims at helping delegates to learn how to model their business processes and resources in order to adapt them to changes of their goals, strategies and impacted capabilities as part of the target architecture. On the basis of the key elements of business performance (strategies, tactics, KPI, business capabilities, etc...), delegates learn there how to elaborate a vision centric business process and resource cartography. Then, only using the appropriate BPMN and UML notation adapted to their language, they understand how to adapt them to changing strategies, tactics and policies.
14 hours
PREZENTARE GENERALĂAcest curs oferă îndrumări în ceea ce privește responsabilitățile proprietarului de proces, astfel încât aceștia să poată descrie ceea ce fac ca proces și oferă educația necesară pentru a supraveghea proiectarea, reproiectarea și îmbunătățirea proceselor IT Service Management (ITSM); în special în contextul Agile Serviciului Management. Participanții învață cum să aplice Scrum practici la responsabilitățile proprietarului de proces și să utilizeze Agile și Lean principii și practici pentru a pune în aplicare un proces „doar suficient” și cum să alinieze continuu performanța procesului cu obiectivele generale de afaceri.Un proprietar de proces este o persoană responsabilă pentru performanța unui proces și pentru a se asigura că procesul oferă valoare părților interesate. Proprietarii de procese gestionează cerințele părților interesate de proces, traduc acele cerințe în obiective de performanță a procesului și supraveghează întregul ciclu de viață de proiectare și îmbunătățire a procesului.Această certificare îi pune pe cursanți să finalizeze cu succes examenul Certified Agile Process Owner.OBIECTIVELE CURSULUIObiectivele de învățare pentru CAPO includ înțelegerea:
  Concepte de bază Agile și Agile Servicii Management Rolul și responsabilitățile proprietarului de proces Gestionarea și prioritizarea unui proces în așteptare Crearea și utilizarea poveștilor utilizatorilor Colaborarea cu părțile interesate de proces și alți proprietari de proces Supravegherea activităților de proiectare și îmbunătățire a procesului Agile Gestionarea activităților de schimbare organizațională Monitorizarea și măsurarea performanței procesului Efectuarea analizelor procesului și identificarea îmbunătățirilor
MATERIALE ÎNVĂŢĂTORULUI
  2 zile de instruire condusă de instructor și facilitare a exercițiilor. Agile Serviciul Management Ghidul și Scrum Ghidul (resurse înainte de clasă) Manualul digital pentru cursant (referință excelentă după clasă) Participarea la exerciții practice unice concepute pentru a se aplica concepte Exemple de documente, șabloane, instrumente și tehnici Access la surse suplimentare de informații și comunități
EXAMEN DE CERTIFICARETrecerea cu succes (65%) a examenului de 60 de minute, constând din 40 de întrebări cu răspunsuri multiple, conduce la desemnarea candidatului ca proprietar de proces certificat Agile. Certificarea este guvernată și menținută de Institutul DevOps.
14 hours
PREZENTARE GENERALĂAcest curs oferă o introducere în Agile Service Management, aplicarea și integrarea gândirii agile în procesele de management al serviciilor. Agile gândirea îmbunătățește eficiența și eficiența IT și îi permite IT-ului să continue să ofere valoare în fața cerințelor în schimbare.Serviciul IT Management (ITSM) se concentrează pe asigurarea că serviciile IT oferă valoare prin înțelegerea și optimizarea fluxurilor lor de valoare end-to-end. Acest curs polenizează încrucișat Agile și practicile ITSM pentru a sprijini Agile Service Management de la capăt la capăt, prin scalarea la un proces „doar suficient” care duce la îmbunătățirea fluxului de muncă și a timpului de valorificare.Agile Serviciul Management ajută IT să îndeplinească mai rapid cerințele clienților, să îmbunătățească colaborarea dintre Dev și Ops, să depășească constrângerile din fluxurile de lucru ale proceselor, adoptând o abordare iterativă a ingineriei proceselor, care va îmbunătăți viteza echipelor de îmbunătățire a proceselor pentru a face mai mult.Acest curs poziționează cursanții să finalizeze cu succes examenul CASM.OBIECTIVELE CURSULUIObiectivele de învățare pentru Certified Agile Service Manager (CASM) includ o înțelegere a:
  Ce înseamnă să fii agil? Agile Manifestul, valorile și principiile sale de bază. Adaptarea Agile gândirii și valorilor în managementul serviciilor Agile concepte și practici, inclusiv rolurile DevOps, ITIL®, SRE, Lean și Scrum Scrum, artefacte și evenimente, așa cum se aplică proceselor Cele două aspecte ale Agile Serviciului Management: 1 - Agile Îmbunătățirea proceselor – asigurarea proceselor sunt slabe și oferă control „doar suficient” 2- Agile Ingineria proceselor – aplicarea [ 1] practici de procesare a proiectelor de inginerie
MATERIALE ÎNVĂŢĂTORULUI
  2 zile de instruire condusă de instructor și de facilitare a exercițiilor Ghidul Agile Serviciul Management (resursa înainte de clasă) Manualul pentru cursant (referință excelentă după clasă) Participarea la exerciții practice unice concepute pentru a aplica concepte Exemple de cerințe pentru examen și examen orientări Access către surse suplimentare de informații și comunități
EXAMEN DE CERTIFICARETrecerea cu succes (65%) a examenului de 60 de minute, constând din 40 de întrebări cu răspunsuri multiple, conduce la desemnarea candidatului ca Manager de servicii certificat Agile. Certificarea este guvernată și menținută de Institutul DevOps.
7 hours
Continuous Integration (CI) este o practică de dezvoltare în care dezvoltatorii combină modificările codului lor cât mai des posibil pentru a detecta și localiza erorile rapid. Codeship este o platformă care oferă servicii de integrare continuă în cloud. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța elementele fundamentale ale integrării continue, în timp ce pășesc prin crearea unui simplu proces de integrare continuă pe cod. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți fundamentele integrării continue
 • Operați funcțiile esențiale în cod
 • Configurați un proces CI simplu folosind Codul
Public
 • Dezvoltatori
 • Profesioniști IT
 • Ingineri DevOps
 • Managerii de Business
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Cursul acoperă principiile și practicile dezvoltării contemporane, inclusiv locul de management al proiectelor, teste și analize de afaceri, în cadrul contextelor Agile și tradiționale ale Waterfall. Cursul este destinat să fie un stil de atelier, cu oportunități pentru delegați de a pune întrebări și de a explora aplicarea în viața reală a conținutului. Acest curs cuprinde o serie de module cu fiecare modul conceput pentru a lua 1.5 ore, adică o zi de antrenament ar consta din 4 module. Public-țintă Acest curs este destinat celor care doresc să obțină o imagine de ansamblu rapidă a dezvoltării software-ului contemporan Waterfall & Agile și impactul asupra managementului de proiect, testelor și analizelor de afaceri.
21 hours
Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute managerii de produse, proprietarii de produse, analiștii de afaceri, arhitecții de sisteme și dezvoltatorii să înțeleagă cum să gestioneze eficient cerințele pe baza viziunii produsului, până când îi îndrumă pe dezvoltatori cu exactitate în punerea lor în aplicare. Mai mult, acest curs vizează să ajute managerii de produse să definească mai bine propunerile de valoare ale produselor lor pe baza strategiilor și nevoilor părților interesate. Analiștii în Business și proprietarii de produse înțeleg cum să descrie cerințele privind întârzierea produsului, apoi să descopere episoadele și povestirile despre utilizatori ale sistemului, contribuind în același timp la crearea unei valori necesare. Pe parcursul exercițiilor interactive de studiu de caz, participanții învață cum să descrie în detaliu aceste cerințe pentru a valida înțelegerea corectă a nevoilor și pentru a pregăti testele de acceptare a sistemului. Astfel, folosind doar un profil UML foarte comun și productiv, ei învață să structureze cerințele pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare a cerințelor iterative. Public:
 • Manageri de produse
 • Proprietarii de produse
 • Analiști de Business
 • Oricine sa interogat în procesul de Management cerințelor
7 hours
Livrarea continuă este o practică de dezvoltare în care dezvoltatorii lansează rapid și durabil noi modificări utilizatorilor. Go CD este un instrument open source utilizat pentru realizarea livrării continue în dezvoltarea de software. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța fundamentele de livrare continuă (CD) pe măsură ce trec prin configurarea și configurarea conductelor de CD pe Go CD. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți fundamentele livrării continue
 • Utilizați Go CD pentru a configura procesul de CD și conductele lor
 • Configurați Go CD - ul în funcție de nevoile lor
Public
 • Dezvoltatori
 • Profesioniști IT
 • Ingineri DevOps
 • Managerii de Business
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Jenkins este un open-source de integrare continuă instrument scris în Java. Este un server bazat pe sistem care ruleaza intr-un recipient servlet, ar fi Apache Tomcat. Jenkins suportă un număr de instrumente software configuration management (SCM), inclusiv CVS, Subversion, git, Perforce și Clearcase, printre altele. Acesta este foarte scriptable și provides cină pentru Apache Ant, Apache Maven, raft scripts, și ferestre batch comenzi. acest instructor-condus, de formare Live   acoperă conceptele, instrumentele și tehnicile necesare pentru a efectua integrarea continuă a proiectelor software-ul într-un mediu agile. Participanții desfășoară o serie de exerciții hands-on pe parcursul cursului pentru a-și aplica cunoștințele în situații reale. Interacțiunea dintre instructor și participanți este încurajată. Cazuri din lumea reală sunt discutate și probleme specifice și întrebări sunt abordate și rezolvate în clasă.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
7 hours
Software-ul JIRA este un instrument puternic pentru Managementul de Proiect și oamenii tind să se concentreze mai mult pe instrument decât metoda în sine Instruirea live, instruită, introduce participanții la puterea Jira și Confluence, lucrand împreună pentru a servi singurul scop de a ajuta echipa să livreze cu succes produsul / proiectul Echipa va învăța cum să folosească în mod corespunzător aceste instrumente pentru a fi mai eficient de manipulare a cerințelor utilizatorilor, a testelor, a comunicării, centralizate într-un singur loc Vor fi studiate proiectele JIRA, spațiile confluenței, fluxurile de lucru, panourile (Kanban & Scrum), planificarea și dependențele, legătura Jira / Confluence, raportarea, câmpurile importante și câmpurile personalizate, tipurile de emisiuni, ecranul și filtrarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un proiect Scrum sau Kanban Configurați Jira pentru a gestiona corect proiectul Gestionați problemele în mod eficient Construiți ecranul necesar pentru a gestiona tipurile de probleme Creați fluxuri de lucru și panouri și înțelegeți interacțiunea acestora Efectuați căutări și analize de bază și avansate Generați și examinați rapoartele necesare pentru echipă și management .
14 hours
JIRA este o Java web bazată pe Java care oferă urmărirea proiectelor și a problemelor pentru îmbunătățirea agilității dezvoltării de software. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească Jira pentru a implementa o abordare Kanban a Agile în cadrul organizației lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți principiile din spatele Agile și Kanban
 • Folosiți Jira pentru a crea și gestiona un proiect Kanban
 • Personalizați Jira pentru a se potrivi nevoilor organizației lor
 • Efectuați căutări și analize de bază și avansate
 • Generați și examinați rapoarte
Public
 • Managerii de produse
 • Dezvoltatori de software
 • Ingineri de testare
 • Analiști de Business
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practici practice grele într-un mediu de laborator live.
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Orange Scrum este un instrument de colaborare de gestionare a proiectelor și de colaborare bazat pe web pentru a gestiona proiecte, echipe și sarcini într-un singur loc. Include urmărirea erorilor, integrarea e-mailului și gestionarea problemelor, printre alte funcții. În cadrul acestui instructor, participanții la instruirea live vor învăța cum să implementeze metodologii Agile și Scrum folosind Orange Scrum . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați și configurați Orange Scrum în spațiile proprii (opțional)
 • Identificați și implementați principiile și practicile cheie ale Scrum , incluzând întocmirea produsului, graficul de rulare de sprint, tablourile de sarcini și multe altele.
 • Folosiți Orange Scrum pentru a organiza sarcini, comunicați cu o echipă în mod eficient și țineți documentele proiectului sub control
Public
 • Profesioniști IT
 • Manageri de proiect
 • Liderii echipei
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Dacă sunteți interesat să instalați și să administrați o instanță la fața locului Orange Scrum , contactați-ne pentru a vă aranja.
21 hours
PAQ este un curs de pregătire experiențială de 3 zile cu un accent pe abilitățile practice care pot fi implementate înapoi la locul de muncă. Examenul are format un ‘hands-on’ evaluare în cazul în care candidații sunt date un backlog de produs care include povestiri de utilizator, documentația de proiectare asociată plus o ‘multi-drop’ aplicație seminate cu defecte. Candidații vor fi instruiți cu privire la ceea ce se așteaptă de la ei în timpul evaluării practice și la posibilitatea de a crea produsele de lucru necesare. Fiecare evaluare practică va conține 1 sau 2 întrebări suplimentare bazate pe scenariu care necesită răspunsuri scrise (până la 5 întrebări în total) care acoperă o selecție de competențe. Aceste răspunsuri scrise vor fi marcate împreună cu răspunsurile la backlog-ul produsului de către un evaluator independent. Durata evaluării este de 2,5 ore. •   •  
14 hours
Acest curs de două zile învață principiile și practicile Lean - Agile din cadrul Scaled Agile Framework® (SAFe®). Veți afla cum să executați și să eliberați valoarea prin Trenuri de lansare Agile , cum să construiți un portofoliu Agile și cum să conduceți o transformare Lean - Agile la scara întreprinderii. Veți obține o înțelegere a mentalității Lean - Agile și cum să aplicați principiile și practicile SAFe pentru a sprijini echipele Agile , programele, gestionarea portofoliului de programe și pentru a coordona fluxurile de valori mari. Participarea la curs te pregătește să iei examenul și să devii un certificat SAFe® Agilist (SA). Certificare asociată: SAFe Agilist (SA)
14 hours
This two-day course prepares current Scrum Masters for their leadership role in facilitating Agile team, program, and enterprise success in a SAFe® implementation. The course covers facilitation of cross-team interactions in support of the program execution and relentless improvement. It enhances the Scrum paradigm with an introduction to scalable engineering and DevOps practices; the application of Kanban to facilitate the flow of value; and supporting interactions with architects, product management, and other critical stakeholders in the larger program and enterprise contexts. The course offers actionable tools for building high-performing teams and explores practical ways of addressing Agile and Scrum anti-patterns in the enterprise. Attending the class prepares you to take the exam and become a certified SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
14 hours
This two-day course teaches teams who are part of an Agile Release Train (ART) how to work in an Agile environment using Scrum, Kanban, and XP. The teams will learn how to become Agile Teams, build their backlog, and plan and execute iterations. Agile teams learn about their ART and their role in it, planning, executing, and improving with other teams. This class prepares teams to run a Program Increment (PI), including all meetings at the Team and Program level with a specific focus on the upcoming PI planning. Attending the class prepares participants to take the exam and become a certified SAFe® Practitioner (SP). After this course, you should be able to:
 • Apply SAFe to scale Lean and Agile development in your enterprise
 • Know your team and its role on the Agile Release Train
 • Know all other teams on the train, their roles and the dependencies between the teams
 • Plan iterations
 • Execute iterations, demo value, and improve your process
 • Plan Program Increments
 • Integrate and work with other teams on the train

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Agile Cursuri, Seara Agile Training, Agile Camp, Agile Cu instructor, Sfarsit de saptamana Agile Training, Seara Agile Cursuri, Agile Coaching, Agile Instructor, Agile Trainer, Agile Cursuri, Agile Clase, Agile Pe pagina, Agile curs privat, Agile one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions