Cursuri Pattern Recognition

Cursuri Pattern Recognition

Cursurile de formare recunoscute la nivel local, instruit în formare, demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna de bază fundamentele și subiectele avansate ale modelului de recunoaștere Formarea de Recunoaștere a formelor este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs live, condus de instructor, oferă o introducere în domeniul recunoașterii modelelor și învățării automate. Acesta atinge aplicații practice în statistici, informatică, procesare de semnal, viziune computerizată, extragere de date și bioinformatică.

Cursul este interactiv și include o mulțime de exerciții practice, feedback-ul instructorului și testarea cunoștințelor și abilităților dobândite.
14 hours
Sinoptic
Model Matching este o tehnică folosită pentru a localiza tiparele specificate în cadrul unei imagini. Poate fi utilizat pentru a determina existența unor caracteristici specificate în cadrul unei imagini capturate, de exemplu eticheta așteptată pe un produs defect într-o linie de fabrică sau dimensiunile specificate ale unei componente. Este diferit de „ Pattern Recognition ” (care recunoaște tiparele generale bazate pe colecții mai mari de eșantioane asociate) prin faptul că dictează în mod specific ceea ce căutăm, apoi ne spune dacă modelul așteptat există sau nu.

Formatul cursului

- Acest curs introduce abordările, tehnologiile și algoritmii folosiți în câmpul de potrivire a modelelor, așa cum se aplică la Machine Vision .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Pattern Recognition Cursuri, Seara Pattern Recognition Training, Pattern Recognition Camp, Pattern Recognition Cu instructor, Sfarsit de saptamana Pattern Recognition Training, Seara Pattern Recognition Cursuri, Pattern Recognition Coaching, Pattern Recognition Instructor, Pattern Recognition Trainer, Pattern Recognition Cursuri, Pattern Recognition Clase, Pattern Recognition Pe pagina, Pattern Recognition curs privat, Pattern Recognition one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!