Cursuri Progressive Web Apps (PWA)

Cursuri Progressive Web Apps (PWA)

Programele de instruire la nivel local, instruite live Programatice Aplicații Web (PWA) îi învață pe participanți să dezvolte prima aplicație progresivă pe Web pe măsură ce parcurg o serie de exerciții de manevră care culminează în crearea și desfășurarea unui PWA funcțional Instruirea PWA este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
A Progressive Web App (PWA) este o aplicatie web care efectueaza ca o aplicatie mobila nativa. O aplicație Web progresivă poate fi implementată ca un site web obișnuit, precum și o aplicație nativ pe un magazin de aplicații.

în acest instructor-condus, vii de formare (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța să dezvolte prima lor progresivă Web App ca acestea pas printr-o serie de hands-on exerciții culminând în crearea și desfășurarea unui PWA funcționale.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Progressive Web Apps (PWA) Cursuri, Seara Progressive Web Apps (PWA) Training, Progressive Web Apps (PWA) Camp, Progressive Web Apps (PWA) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Progressive Web Apps (PWA) Training, Seara Progressive Web Apps (PWA) Cursuri, Progressive Web Apps (PWA) Coaching, Progressive Web Apps (PWA) Instructor, Progressive Web Apps (PWA) Trainer, Progressive Web Apps (PWA) Cursuri, Progressive Web Apps (PWA) Clase, Progressive Web Apps (PWA) Pe pagina, Progressive Web Apps (PWA) curs privat, Progressive Web Apps (PWA) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!