Cursuri Rancher

Cursuri Rancher

Cursuri locale, conduse de instructor live de formare Rancher demonstra prin interactive hands-on practică să implementeze și să gestioneze un sistem de gestionare a containerelor Rancher.

Formare Rancher este disponibil ca "la fața locului de formare live" sau "de la distanță de formare live". De formare live la fața locului pot fi efectuate la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Antrenamentul live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Rancher este o platformă software open-source care permite organizațiilor să gestioneze mai bine un cluster Kubernetes în producție. Cu Rancher, organizațiile nu mai trebuie să Cobble împreună tehnologii distincte open-source pentru a construi o platformă de servicii container. Fermierul include servicii de infrastructură modulară, ar fi gestionarea resurselor, crearea de rețele între containere, descoperirea serviciilor, echilibrarea încărcării containerelor, monitorizarea stării containerelor și copierea de rezervă și recuperarea, toate sub un singur acoperiș.

acest curs oferă participanților o imagine de ansamblu a Rancher și demonstrează prin hands-on practică să implementeze și să gestioneze un cluster Kubernetes cu Rancher.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Rancher Cursuri, Seara Rancher Training, Rancher Camp, Rancher Cu instructor, Sfarsit de saptamana Rancher Training, Seara Rancher Cursuri, Rancher Coaching, Rancher Instructor, Rancher Trainer, Rancher Cursuri, Rancher Clase, Rancher Pe pagina, Rancher curs privat, Rancher one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!