Cursuri React Native

Cursuri React Native

Cursuri de instruire locală, instruite Live React Cursurile de pregătire Native oferă participanților posibilitatea de a-și dezvolta interactiv propria aplicație mobilă pentru Android și iOS utilizând React Native Reacția Formarea nativă este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

React Native Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
React Native este un cadru de dezvoltare multiplă platformă de dezvoltare deschisă pentru construirea de aplicații mobile. Dezvoltat de Facebook , permite dezvoltatorilor să creeze o experiență autohtonă pentru aplicațiile lor atât pe Android cât și pe iOS . Spre deosebire de alte instrumente de dezvoltare mobilă multiplă platforme, cum ar fi PhoneGap, React Native generează interfețe de utilizare completă native. Fără UI HTML 5 React Native oferă o experiență de dezvoltator consistentă bazată pe Java Script și biblioteca React (numit React .js sau React JS) și permite o dezvoltare mobilă reală reală, concentrându-se pe eficiența dezvoltatorului pe toate platformele - învață o dată, scrie oriunde.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții învață principiile și abordarea din spatele React Native pe măsură ce preiau dezvoltarea propriei aplicații mobile pentru Android și iOS .

Formatul cursului

- Prezentare generală a funcțiilor și a funcțiilor React Native împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații mobile.
7 hours
Sinoptic
React Native Expo este un set de instrumente, biblioteci și servicii care acționează ca un strat de abstractizare în partea de sus a React Native. Simplifică procesul de implementare, permițându-vă să generați o compilare cu un singur clic sau comandă, fără a fi necesar să creați un cont de dezvoltator pe diverse magazine de aplicații. React Native Expo poate fi descrisă ca șinele pentru React Native.

În cadrul acestui antrenament, instruit în direct, participanții învață să folosească React Native Expo prin discuții și practici practice. Până la sfârșitul cursului, participanții vor fi echipate pentru a crea și implementa propriile lor React aplicația nativă folosind React Expo nativ.

Pentru un curs introductiv despre React Native, vă rugăm să consultați: [React Native: dezvoltați rapid iOS native și iOS Android cu script Java](https://hr.nobleprog.com/node/201604)

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
React Native este un cadru de dezvoltare multiplă platformă de dezvoltare deschisă pentru construirea de aplicații mobile. Dezvoltat de Facebook , permite dezvoltatorilor să creeze o experiență autohtonă pentru aspectele lor pe Android și IoS. React Native pentru Web face ca componentele platformei agnostice și API-urile React Native să fie disponibile pentru dezvoltarea aplicațiilor web.

React Native oferă o experiență de dezvoltator consistentă bazată pe Java Script și biblioteca React (aka React .js sau React JS) și permite o dezvoltare rapidă reală, concentrându-se pe eficiența dezvoltatorului pe toate platformele - învață o singură dată, scrie oriunde.

În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța fundamentele React Native pentru Web.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați instrumentele pentru dezvoltatori React Native
- Înțelegeți elementele fundamentale ale React Native pentru Web
- Construiți, testați, implementați și rezolvați problemele unei aplicații compatibile cu iOS , Android și web folosind React Native pentru Web

Public

- Dezvoltatori web
- Dezvoltatori de aplicații mobile

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming React Native Courses

Sfarsit de saptamana React Native Cursuri, Seara React Native Training, React Native Camp, React Native Cu instructor, Sfarsit de saptamana React Native Training, Seara React Native Cursuri, React Native Coaching, React Native Instructor, React Native Trainer, React Native Cursuri, React Native Clase, React Native Pe pagina, React Native curs privat, React Native one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions