Cursuri React VR

Cursuri React VR

Cursurile de formare locală, instruit în direct React VR demonstrează printr-o practică interactivă de utilizare a modului de utilizare a cadrului React VR pentru dezvoltarea aplicațiilor VR Reacționați instruirea VR este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

React VR Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
React VR este un cadru care vă permite să construiți aplicații VR folosind numai JavaScript. Combină API-uri moderne precum WebGL și WebVR cu puterea declarativă a reacționează, producând 360 de experiențe care pot fi consumate printr-un browser web pe o varietate de dispozitive.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor avea o oportunitate extinsă pentru hands-on practică în dezvoltarea aplicațiilor VR. Prin discuții interactive și exerciții bazate pe proiecte, participanții își vor construi în mod constant aplicațiile VR eșantion. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor fi câștigat cunoștințele și practicile pentru a-și construi propria versiune de producție a unei aplicații VR pentru a publica online.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
Sfarsit de saptamana React VR Cursuri, Seara React VR Training, React VR Camp, React VR Cu instructor, Sfarsit de saptamana React VR Training, Seara React VR Cursuri, React VR Coaching, React VR Instructor, React VR Trainer, React VR Cursuri, React VR Clase, React VR Pe pagina, React VR curs privat, React VR one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!