Cursuri Robocorp

Cursuri Robocorp

Cursurile de formare Robocorp live, online sau la fața locului, demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați Robocorp pentru a construi soluții RPA. Instruirea Robocorp este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Robocorp Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Robocorp RPA Framework este o soluție RPA (Robotic Process Automation) cu sursă deschisă pentru simplificarea dezvoltării și întreținerii roboților software. Se concentrează pe colaborare, experimentare, învățare și dezvoltarea iterativă a celor mai bune practici. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor de roboți software care doresc să utilizeze o platformă prietenoasă cu dezvoltatorii, cu sursa deschisă pentru a construi soluții RPA pentru organizația lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați studioul de dezvoltare Robocode. Utilizați instrumentele de dezvoltare Robocode pentru a construi software-ul RPA. Dezvoltarea ecosistemului Robot Framework pentru a optimiza dezvoltarea și colaborarea. Utilizați platforma de orchestrare Robocloud pentru a implementa roboți de software de grad de întreprindere. Împărtășește cunoștințele și construiește o comunitate cu alți roboți software.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Robocorp Cursuri, Seara Robocorp Training, Robocorp Camp, Robocorp Cu instructor, Sfarsit de saptamana Robocorp Training, Seara Robocorp Cursuri, Robocorp Coaching, Robocorp Instructor, Robocorp Trainer, Robocorp Cursuri, Robocorp Clase, Robocorp Pe pagina, Robocorp curs privat, Robocorp one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions