Cursuri RPA | Cursuri Robotic Process Automation (RPA)

Cursuri RPA

Programele de formare automată Robotic Process Automation (RPA) locale, instruite de instructor, îi învață pe participanți să implementeze RPA în cadrul organizațiilor lor. Instruirea RPA este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Robotic Process Automation Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Robotizarea automată a proceselor (RPA) se referă la tehnologia de automatizare a proceselor (gândiți-vă ca "robot software") care urmărește să reproducă acțiunile interacțiunii umane cu o aplicație software sau un sistem Un exemplu de robot software care îndeplinește sarcina unui om ar fi introducerea datelor într-un sistem ERP În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să implementeze RPA prin angajarea în exerciții practice și de discuții Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințe de lucru despre instrumentele proeminente disponibile pentru proiectarea și implementarea sistemelor RPA și vor fi în măsură să evalueze și să aleagă printre astfel de sisteme Participanții vor implementa diverse proiecte RPA și vor câștiga practica și mentalitatea necesare pentru implementarea unui sistem similar în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Persoanele tehnice responsabile cu implementarea RPA în cadrul organizației Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Acest curs poate fi personalizat pentru a aborda diferite industrii și cazuri de afaceri, inclusiv bancar, retail, guvern, telecomunicații, utilități și transport Pentru a solicita o pregătire personalizată, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training in România (onsite or remote), participants will learn how to use AutoIt to automate window applications as they step through a series of hands-on live-lab exercises.
14 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training, in România participants will learn how to operate an Automation Anywhere sample system.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.
7 hours
Sinoptic
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor zilnice ale unei organizații, eliberându-i angajații de rutina zilnică de muncă. UiPath utilizează diagrame, diagrame și opțiuni de tragere și plasare pentru a defini activitățile de automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite ca componentele să fie partajate și reutilizate între diferite proiecte și echipe.

UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.

Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată analiștilor de afaceri și managerilor de proiect care doresc să efectueze analize de afaceri utilizând instrumentul UiPath RPA.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:

- Aflați mai multe despre arhitectura și caracteristicile cheie ale instrumentului UiPath RPA.
- Înțelegeți rolul unui analist de afaceri RPA.
- Specificați cerințele de afaceri și urmăriți procesul RPA.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- Multe exerciții și practici.
- Implementarea manuală într-un mediu live-lab.

Opțiunile de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
UIPath este o platformă software pentru automatizarea proceselor de afaceri care sunt de obicei efectuate manual și repetitiv de către oameni. SAP are o serie de procese, sarcini și interfețe care sunt foarte potrivite pentru automatizarea robotului software furnizat de UIPath.

Acest training instruit de instructor (live sau remote) este destinat utilizatorilor și consultanților SAP care doresc să creeze, să implementeze și să administreze roboți software pentru a automatiza sarcinile umane repetitive în SAP .

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:

- Instalați și configurați UIPath atât pe server, cât și pe client.
- Identificați sarcini care sunt potrivite pentru automatizarea cu roboți software.
- Înțelegeți modul în care UIPath diferă de alte instrumente de automatizare.
- Testați și implementați roboți software UIPath pentru a automatiza sarcini dificile și consumatoare de timp în SAP .

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- Multe exerciții și practici.
- Implementarea manuală într-un mediu live-lab.

Opțiunile de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training in România (onsite or remote), participants will learn how to build an enterprise-grade robot and use multiple robots in parallel to increase work efficiency with the UiPath RPA tool.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create a simple enterprise-grade robot.
- Manage source code with TFS.
- Use Orchestrator queues & transactions.
- Add snippets to UiPath Studio.
21 hours
Sinoptic
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina zilnică a muncii. UiPath folosește diagrame, diagrame și opțiuni de drag and drop pentru a defini activitățile pentru automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.

- UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.

În acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să creeze un flux de lucru automatizat, să manipuleze datele din fluxul de lucru, să depună probleme și să configureze infrastructura necesară pentru a implementa o întreagă funcție. flux de lucru robotizat.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Proiectați, implementați și gestionați o forță de muncă robotizată care imită angajații reali.
- Aplicați această soluție RPA în diverse domenii de afaceri, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurări.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Automatizarea proceselor inteligente sau IPA se referă la utilizarea Artificial Intelligence (AI) , robotică și integrare cu servicii terțe pentru a extinde puterea RPA.

Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează persoanelor tehnice care doresc să înființeze sau să extindă un sistem RPA cu capacități mai inteligente.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați IPA UiPath .
- Permiteți roboților să gestioneze alți roboți.
- Aplicați viziunea computerului pentru a localiza obiectele ecranului cu precizie.
- Activați roboți care pot detecta tiparele limbajului și efectua analiza sentimentelor pe conținut nestructurat.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre IPA UiPath , accesați: https: // www. UiPath .com / rpa / automat-proces-automatizare
21 hours
Sinoptic
ChatBots sunt programe de calculator care simulează automat răspunsurile umane prin intermediul interfețelor de chat Organizațiile ChatBots ajută organizațiile să maximizeze eficiența operațiunilor oferind opțiuni mai ușoare și mai rapide pentru interacțiunile utilizatorilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască chat-uri în Python Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele clădirilor de chat Construiți, testați, implementați și remediați problemele cu diferite module de chat utilizând Python Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
28 hours
Sinoptic
Blue Prism este un instrument puternic de Robotic Process Automation (RPA) care automatizează procesele de afaceri prin angajarea unei forțe de muncă robotizate. Este o soluție rentabilă pentru a ajuta organizațiile să obțină informații de afaceri de înaltă calitate, reducând în același timp erorile umane.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța arhitectura Blue Prism , interfața sa de utilizator și controalele, precum și tehnicile de implementare și administrare. Participanții vor avea șansa de a practica implementarea propriei instanțe de Blue Prism ca răspuns la diferite scenarii de afaceri.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Creați și gestionați propriile obiecte și procese de afaceri.
- Gestionează sesiunile și controlează roboții și procesele.
- Implementați și gestionați Blue Prism în conformitate cu nevoile diferite ale afacerii.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Această sesiune de formare în clasă va explora Robotics și Robotic Process Automation (RPA) de Robotic Process Automation (RPA) . Delegații vor întreprinde exemple bazate pe computer și exerciții de rezolvare a studiilor de caz.
21 hours
Sinoptic
Robotic Process Automation (RPA) se referă la software care ajută la automatizarea sarcinilor desktop obositoare, cum ar fi rutina, munca pe bază de program, care necesită puțină analiză subiectivă sau luarea de decizii umane. Unele exemple includ completarea formularelor, efectuarea calculelor și procesarea comenzilor. Aceste sarcini tind să fie predispuse la erori și consumă timp și adesea au impact moral asupra angajaților într-un mod negativ.

NICE Robotic Automation este o soluție RPA care permite gestionarea sarcinilor menitare de către o „forță de muncă robotică”, care este capabilă să finalizeze astfel de sarcini clericale rapid, precis, la timp și cu costuri reduse. Aceasta eliberează angajații pentru a se concentra pe o muncă de înaltă valoare, creativă, cu gândire critică.

În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor afla ce este RPA și cum poate fi implementat în cadrul unei organizații. Sunt examinate diferite instrumente și abordări RPA, apoi sunt efectuate exerciții practice de implementare într-o setare simulată față și spate, folosind NICE Robotic Automation .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează și selectează care sunt procesele și fluxul de lucru cele mai potrivite pentru RPA.
- Automatizați cazuri selectate de procese manuale repetitive, care consumă timp.
- Configurează și monitorizează Nice Robotic Automation într-un cadru de producție.
- Prezentați propunerea și feedback-ul cu privire la rezultatele RPA către management.
- Scalați un sistem RPA pentru a răspunde nevoilor în creștere.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Notă

- Acesta NU este un training de certificare. NobleProg nu este afiliat la Nisa și nu oferă această pregătire în numele Nisei. Pentru a afla mai multe despre opțiunile de instruire în certificare, vizitați: [https://www.nice.com](https://www.nice.com/)
- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
Sinoptic
Automatizarea oriunde este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru crearea unei forțe de muncă virtuale a software-ului, care optimizează și reduce costurile proceselor business endtoend într-o întreprindere În acest training instruit, participanții vor învăța cum funcționează RPA, deoarece ei parcurg implementarea unui sistem de eșantionare Automation Anywhere Studiile de caz vor fi examinate și vor fi făcute comparații între Automation Anywhere și alte sisteme RPA pentru a permite candidaților să evalueze alegerea instrumentului în raport cu problema organizației pe care doresc să o rezolve cu RPA Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți cum funcționează RPA și în cazul în care Automation Anywhere se încadrează în imaginea de ansamblu a Automatizării proceselor de afaceri Utilizați automatizarea oriunde pentru a crea roboturi de software care gestionează sarcini cum ar fi calculul Excel, răspunsurile prin e-mail și manipulările bazei de date Analizați procesele de afaceri existente și dezvoltați un plan RPA pentru sporirea eficienței unui flux de lucru Reducerea costurilor de operare și reducerea erorilor prin automatizare Diagnosticarea și depanarea problemelor în timpul dezvoltării și implementării robotului de automatizare Anytime Comunicați eficient managementul și personalul cu privire la rolul și așteptările utilizatorilor de software în cadrul organizației Public Persoanele responsabile cu raționalizarea sau optimizarea proceselor de afaceri Managerii cu abilități tehnice Dezvoltatori și ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
RPA Express este unul din instrumentele din setul de instrumente de automatizare WorkFusion În general, RPA (Robotic Process Automation) este definită ca o tehnică de automatizare în care fragmente simple precodate, asemănătoare macro-urilor din Excel / VBA, sunt utilizate pentru a efectua o activitate repetitivă efectuată în mod obișnuit de către o persoană într-o aplicație a unei întreprinderi În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să identifice variabilele cheie ale procesului și să le conecteze în timp ce parcurg crearea unui flux de afaceri utilizând RPA Express Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați RPA Express Identificați pașii și acțiunile care trebuie înregistrate de RPA Express Utilizați RPA Express pentru a schimba fluxul de afaceri Creați roboți pentru capturarea și repetarea evenimentelor de pe un site web, desktop sau terminal Planificați o strategie de automatizare a proceselor Public Managerii de operațiuni Analiști de afaceri Analiști de proces Dezvoltatori de automatizare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Robotizarea automată a proceselor (RPA) se referă la tehnologia de automatizare a proceselor (gândiți-vă ca "robot software") care urmărește să reproducă acțiunile interacțiunii umane cu o aplicație software sau un sistem Un exemplu de robot software care îndeplinește sarcina unui om ar fi introducerea datelor într-un sistem ERP În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să implementeze RPA prin angajarea în exerciții practice și de discuții Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințe de lucru despre instrumentele proeminente disponibile pentru proiectarea și implementarea sistemelor RPA și vor fi în măsură să evalueze și să aleagă printre astfel de sisteme Participanții vor implementa diverse proiecte RPA și vor câștiga practica și mentalitatea necesare pentru implementarea unui sistem similar în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Persoanele tehnice responsabile cu implementarea RPA în cadrul organizației Formatul cursului ateliere de lucru .
28 hours
Sinoptic
În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze OpenSpan (acum integrat în Pegasystems) pentru a unifica analiza robotică și a forței de muncă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați OpenSpan pentru a automatiza aplicațiile Windows Automatizați procesul de solicitare web Implementați fluxuri de lucru automate Diagnosticarea și depanarea proceselor Utilizați OpenSpan împreună cu software-ul de analiză a forței de muncă Pegasystems pentru a îmbunătăți procesele de servicii pentru clienți Public Arhitecți de software Dezvoltatori Consultanți Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
28 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training in România (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow.

By the end of this training, participants will be able to:

- Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
- Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
21 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at software robot developers who wish to use a developer-friendly, open-source platform to build RPA solutions for their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Robocode developer studio.
- Use Robocode developer tools to build RPA software.
- Leverage the Robot Framework ecosystem to optimize development and collaboration.
- Use the Robocloud orchestration platform to deploy enterprise-grade software robots.
- Share knowledge and build a community with other software robot creators.

Upcoming RPA Courses

Sfarsit de saptamana RPA Cursuri, Seara RPA Training, RPA Camp, RPA Cu instructor, Sfarsit de saptamana RPA Training, Seara Robotic Process Automation Cursuri, RPA Coaching, RPA Instructor, RPA (Robotic Process Automation) Trainer, Robotic Process Automation Cursuri, RPA (Robotic Process Automation) Clase, RPA (Robotic Process Automation) Pe pagina, RPA curs privat, RPA one on one trainingSfarsit de saptamana Robotic Process Automation Cursuri, Seara Robotic Process Automation Training, Robotic Process Automation Camp, RPA (Robotic Process Automation) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Robotic Process Automation Training, Seara Robotic Process Automation Cursuri, Robotic Process Automation (RPA) Coaching, Robotic Process Automation Instructor, RPA Trainer, Robotic Process Automation (RPA) Cursuri, RPA (Robotic Process Automation) Clase, RPA (Robotic Process Automation) Pe pagina, Robotic Process Automation (RPA) curs privat, Robotic Process Automation (RPA) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions