Cursuri UiPath

Cursuri UiPath

Cursurile de formare live UiPath conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, cum să utilizați UiPath pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi. Instruirea UiPath este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

UiPath Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
In this instructor-led, live training in România (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
 • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
14 hours
Automatizarea proceselor inteligente sau IPA se referă la utilizarea Artificial Intelligence (AI) , robotică și integrare cu servicii terțe pentru a extinde puterea RPA. Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează persoanelor tehnice care doresc să înființeze sau să extindă un sistem RPA cu capacități mai inteligente. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați IPA UiPath .
 • Permiteți roboților să gestioneze alți roboți.
 • Aplicați viziunea computerului pentru a localiza obiectele ecranului cu precizie.
 • Activați roboți care pot detecta tiparele limbajului și efectua analiza sentimentelor pe conținut nestructurat.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre IPA UiPath , accesați: https: // www. UiPath .com / rpa / automat-proces-automatizare
21 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina zilnică a muncii. UiPath folosește diagrame, diagrame și opțiuni de drag and drop pentru a defini activitățile pentru automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.
 • UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.
În acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să creeze un flux de lucru automatizat, să manipuleze datele din fluxul de lucru, să depună probleme și să configureze infrastructura necesară pentru a implementa o întreagă funcție. flux de lucru robotizat. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Proiectați, implementați și gestionați o forță de muncă robotizată care imită angajații reali.
 • Aplicați această soluție RPA în diverse domenii de afaceri, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurări.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina de zi a muncii de rădăcină. UiPath utilizează diagrame, diagrame de flux și opțiuni de retragere și descărcare pentru a defini activități pentru automatizare. Acesta permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite împărtășirea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe. Arhitectura extinsă utilizează analiza predictivă, capacitățile cognitive și inteligența artificială pentru a automatiza procesele complexe. În acest curs de instruire, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să construiască un robot de grad de întreprindere și să utilizeze mai multe roboți în paralel pentru a crește eficiența muncii cu instrumentul UiPath RPA. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați un robot simplu de grad de întreprindere. Gestionarea codului de sursă cu TFS. Folosește Orchestrator Queues & tranzacții. Adăugați snippets la UiPath Studio.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
UIPath este o platformă software pentru automatizarea proceselor de afaceri care sunt de obicei efectuate manual și repetitiv de către oameni. SAP are o serie de procese, sarcini și interfețe care sunt foarte potrivite pentru automatizarea robotului software furnizat de UIPath. Acest training instruit de instructor (live sau remote) este destinat utilizatorilor și consultanților SAP care doresc să creeze, să implementeze și să administreze roboți software pentru a automatiza sarcinile umane repetitive în SAP . Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați UIPath atât pe server, cât și pe client.
 • Identificați sarcini care sunt potrivite pentru automatizarea cu roboți software.
 • Înțelegeți modul în care UIPath diferă de alte instrumente de automatizare.
 • Testați și implementați roboți software UIPath pentru a automatiza sarcini dificile și consumatoare de timp în SAP .
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor zilnice ale unei organizații, eliberându-i angajații de rutina zilnică de muncă. UiPath utilizează diagrame, diagrame și opțiuni de tragere și plasare pentru a defini activitățile de automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite ca componentele să fie partajate și reutilizate între diferite proiecte și echipe. UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe. Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată analiștilor de afaceri și managerilor de proiect care doresc să efectueze analize de afaceri utilizând instrumentul UiPath RPA. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Aflați mai multe despre arhitectura și caracteristicile cheie ale instrumentului UiPath RPA.
 • Înțelegeți rolul unui analist de afaceri RPA.
 • Specificați cerințele de afaceri și urmăriți procesul RPA.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina zilnică a muncii din memorie. UiPath folosește diagrame, diagrame de flux și opțiuni de glisare și plasare pentru a defini activitățile de automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.Arhitectura extensibilă UiPath folosește analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procese complexe.În această instruire live condusă de instructor (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să folosească funcționalitatea avansată în UiPath Studio, precum și cum să folosească ReFramework pentru a construi agenți sofisticați cu capabilități AI (înțelegerea documentelor).Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Gestionați proiecte RPA avansate UiPath. Creați forță de muncă robotică la nivel de întreprindere folosind ReFramework. Extrageți informații din surse de date nestructurate (de exemplu, facturi, imagini). Creați aplicații avansate cu capabilități de învățare automată / AI (de exemplu, detectarea spamului).
Formatul cursului
  Prelegeri interactive și discuții O mulțime de exerciții și practică Implementare practică într-un mediu de laborator live

Last Updated:

Sfarsit de saptamana UiPath Cursuri, Seara UiPath Training, UiPath Camp, UiPath Cu instructor, Sfarsit de saptamana UiPath Training, Seara UiPath Cursuri, UiPath Coaching, UiPath Instructor, UiPath Trainer, UiPath Cursuri, UiPath Clase, UiPath Pe pagina, UiPath curs privat, UiPath one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions