Cursuri UiPath

Cursuri UiPath

Cursurile de instruire live UiPath, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practici de manevră cum să utilizați UiPath pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi Instruirea UiPath este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor zilnice ale unei organizații, eliberându-i angajații de rutina zilnică a muncii UiPath utilizează diagrame, diagrame și opțiuni de tragere și plasare pentru a defini activitățile de automatizare Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite ca componentele să fie partajate și reutilizate între diferite proiecte și echipe Arhitectura extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze un flux de lucru de automatizare, să manipuleze datele în cadrul fluxului de lucru, să soluționeze problemele de depanare și să creeze infrastructura necesară pentru implementarea unui flux de lucru robotizat Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Proiectați, implementați și gestionați o forță de muncă robotică care imită angajații reali Aplicați această soluție RPA pentru diferite domenii de activitate, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurări Public Dezvoltatori Business intelligence cu competențe tehnice Profesioniști de marketing digital cu abilități tehnice Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Intelligent Process Automation, sau IPA, se referă la utilizarea inteligenței artificiale (AI), robotica și integrarea cu serviciile terților pentru a extinde puterea RPA.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat persoanelor tehnice care doresc să înființe sau să extindă un sistem de RPA cu capabilități mai inteligente.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- instalați și configurați UiPath IPA.
- activați roboții pentru a gestiona alți roboți.
- aplicați viziunea calculatorului pentru a localiza obiectele ecranului cu acuratețe.
- activați roboți care pot detecta modele lingvistice și să efectueze analiza sentimentelor pe conținut nestructurat.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre UiPath IPA, vă rugăm să vizitați: https://www.UiPath.com/rpa/intelligent-process-automation
21 hours
Sinoptic
UiPath este un RPA (robotic Process Automation) instrument pentru automatizarea unei organizații & #39; s sarcini zilnice, eliberând angajații din rutina zilnică a lucrărilor de Rote. UiPath utilizează diagrame, scheme logice și opțiuni de glisare și fixare pentru a defini activitățile de automatizare. Acesta permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.

arhitectura extensibilă UiPath - utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.

în acest instructor-condus, live de formare (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța să creeze un flux de lucru de automatizare, manipula datele în cadrul fluxului de lucru, probleme de depanare și a înființat necesare sfârșitul-la-sfârșitul infrastructurii necesare pentru a implementa o cu drepturi depline flux de lucru robotizate.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- design, implementa și gestiona o forță de muncă robotizate care imită angajații reale.
- aplicați această soluție RPA în diverse domenii de activitate, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurare.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
Sfarsit de saptamana UiPath Cursuri, Seara UiPath Training, UiPath Camp, UiPath Cu instructor, Sfarsit de saptamana UiPath Training, Seara UiPath Cursuri, UiPath Coaching, UiPath Instructor, UiPath Trainer, UiPath Cursuri, UiPath Clase, UiPath Pe pagina, UiPath curs privat, UiPath one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!