Cursuri NICE Robotic Automation

Cursuri NICE Robotic Automation

Local, instructor-condus Live Nisa robotizate cursuri de formare de instruire demonstra prin interactive hands-on practică să pună în aplicare Nisa robotic Automation pentru automatizarea sarcinilor Clerice.

Nisa robotizate de formare de instruire este disponibil ca "la fața locului de formare live" sau "de la distanță de formare live". De formare live la fața locului pot fi efectuate la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Antrenamentul live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
robotic Process Automation (RPA) se referă la software care ajută la automatizarea sarcinilor desktop plictisitoare, ar fi rutina, programarea pe bază de lucru care necesită o mică analiză subiectivă sau de luare a deciziilor umane. Printre exemple se numără completarea formularelor, efectuarea calculelor și procesarea comenzilor. Aceste sarcini tind să fie predispuse la erori și consumatoare de timp, și de multe ori impactul moral angajat într-un mod negativ.

Nisa robotizate Automation este o soluție RPA care permite sarcini dezonorante să fie manipulate de către o & #39; de forță de muncă robotizate & #39; care este capabil de a finaliza astfel de sarcini Clerice rapid, cu exactitate, la timp și la costuri reduse. Acest lucru eliberează angajații să se concentreze pe de înaltă valoare, creativ, critice-gândire de lucru.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor afla ce RPA este și modul în care acesta poate fi implementat în cadrul unei organizații. Diferite instrumente RPA și abordări sunt examinate, apoi hands-on exerciții de punere în aplicare sunt efectuate într-un front simulat și Back Office setare folosind Nisa robotizate de automatizare.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- evaluați și selectați ce procese și flux de lucru sunt cele mai potrivite pentru RPA
- automatizați cazurile de procese manuale repetitive, consumatoare de timp
- Configurarea și monitorizarea Nisa robotizate automatizare într-o setare de producție
- prezenta propunere și feedback cu privire la rezultatele RPA la management
- scale un sistem RPA pentru a se potrivi nevoilor în creștere

public

- Business analiști
- Business Process profesioniști
- ingineri

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana NICE Robotic Automation Cursuri, Seara NICE Robotic Automation Training, NICE Robotic Automation Camp, NICE Robotic Automation Cu instructor, Sfarsit de saptamana NICE Robotic Automation Training, Seara NICE Robotic Automation Cursuri, NICE Robotic Automation Coaching, NICE Robotic Automation Instructor, NICE Robotic Automation Trainer, NICE Robotic Automation Cursuri, NICE Robotic Automation Clase, NICE Robotic Automation Pe pagina, NICE Robotic Automation curs privat, NICE Robotic Automation one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!