Cursuri NICE Robotic Automation

Cursuri NICE Robotic Automation

Cursurile locale de instruire NICE Robotic Automation conduse de instructori, demonstrează prin practica interactivă practică cum să implementați NICE Robotic Automation pentru automatizarea sarcinilor clericale. Pregătirea NICE Robotic Automation este disponibilă ca „antrenament live la fața locului” sau „antrenament la distanță în direct”. Pregătirea live la fața locului poate fi efectuată local în spațiile clienților din România sau în centrele de formare corporativă NobleProg din România . Antrenamentul live de la distanță se realizează printr-un desktop interactiv, de la distanță. NobleProg - Furnizorul tău local de formare

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

NICE Robotic Automation Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Robotic Process Automation (RPA) se referă la software care ajută la automatizarea sarcinilor desktop obositoare, cum ar fi rutina, munca pe bază de program, care necesită puțină analiză subiectivă sau luarea de decizii umane. Unele exemple includ completarea formularelor, efectuarea calculelor și procesarea comenzilor. Aceste sarcini tind să fie predispuse la erori și consumă timp și adesea au impact moral asupra angajaților într-un mod negativ.

NICE Robotic Automation este o soluție RPA care permite gestionarea sarcinilor menitare de către o „forță de muncă robotică”, care este capabilă să finalizeze astfel de sarcini clericale rapid, precis, la timp și cu costuri reduse. Aceasta eliberează angajații pentru a se concentra pe o muncă de înaltă valoare, creativă, cu gândire critică.

În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor afla ce este RPA și cum poate fi implementat în cadrul unei organizații. Sunt examinate diferite instrumente și abordări RPA, apoi sunt efectuate exerciții practice de implementare într-o setare simulată față și spate, folosind NICE Robotic Automation .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Evaluează și selectează care sunt procesele și fluxul de lucru cele mai potrivite pentru RPA.
- Automatizați cazuri selectate de procese manuale repetitive, care consumă timp.
- Configurează și monitorizează Nice Robotic Automation într-un cadru de producție.
- Prezentați propunerea și feedback-ul cu privire la rezultatele RPA către management.
- Scalați un sistem RPA pentru a răspunde nevoilor în creștere.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Notă

- Acesta NU este un training de certificare. NobleProg nu este afiliat la Nisa și nu oferă această pregătire în numele Nisei. Pentru a afla mai multe despre opțiunile de instruire în certificare, vizitați: [https://www.nice.com](https://www.nice.com/)
- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming NICE Robotic Automation Courses

Sfarsit de saptamana NICE Robotic Automation Cursuri, Seara NICE Robotic Automation Training, NICE Robotic Automation Camp, NICE Robotic Automation Cu instructor, Sfarsit de saptamana NICE Robotic Automation Training, Seara NICE Robotic Automation Cursuri, NICE Robotic Automation Coaching, NICE Robotic Automation Instructor, NICE Robotic Automation Trainer, NICE Robotic Automation Cursuri, NICE Robotic Automation Clase, NICE Robotic Automation Pe pagina, NICE Robotic Automation curs privat, NICE Robotic Automation one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions