Cursuri Scratch

Cursuri Scratch

Cursurile de formare Scratch live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin exersare interactivă, modul în care limbajul de programare Scratch simplifică conceptele de programare și cum să proiectați și să creați jocuri și aplicații distractive și captivante folosind Scratch. Antrenamentul Scratch este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Scratch Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Scratch este un limbaj de programare bazat pe blocuri care simplifică conceptele de programare. Acest lucru face ușor de a crea jocuri simple, povești interactive și animații care pot fi împărtășite și accesate în colaborare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată oricui dorește să proiecteze și să creeze jocuri și aplicații amuzante și interesante și să învețe despre elementele de bază ale programării pe calculator. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Vă rugăm să vă familiarizați cu site-ul Scratch Programul utilizează editorul Scratch. Aflați despre diferitele instrumente și funcții. Creați și proiectați un joc simplu sau o poveste interactivă.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Scratch Cursuri, Seara Scratch Training, Scratch Camp, Scratch Cu instructor, Sfarsit de saptamana Scratch Training, Seara Scratch Cursuri, Scratch Coaching, Scratch Instructor, Scratch Trainer, Scratch Cursuri, Scratch Clase, Scratch Pe pagina, Scratch curs privat, Scratch one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions