Cursuri Site Reliability Engineering (SRE)

Cursuri Site Reliability Engineering (SRE)

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de instructori de inginerie a fiabilității site-ului (SRE) demonstrează, prin practică interactivă, cum se aplică instrumentele și tehnicile de inginerie software pentru a gestiona mai eficient un sistem IT. Instruirea Site Reliability Engineering (SRE) este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Site Reliability Engineering (SRE) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Site Reliability Engineering (SRE) se referă la aplicarea practicilor de inginerie software la gestionarea infrastructurii IT și a operațiunilor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să aplice instrumentele și tehnicile de inginerie software pentru a gestiona mai eficient un sistem IT. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Aplicați o abordare disciplinată a ingineriei software pentru a rezolva problemele operațiunilor IT. Creați software pentru a gestiona sistemele și pentru a automatiza sarcinile operaționale IT. Dezvoltarea sistemelor pentru a crește fiabilitatea și performanța site-ului. Modifică activitatea de dezvoltare și operațiuni prin aplicarea unui mindset de inginerie software la administrarea sistemului.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Site Reliability Engineering (SRE) Cursuri, Seara Site Reliability Engineering (SRE) Training, Site Reliability Engineering (SRE) Camp, Site Reliability Engineering (SRE) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Site Reliability Engineering (SRE) Training, Seara Site Reliability Engineering (SRE) Cursuri, Site Reliability Engineering (SRE) Coaching, Site Reliability Engineering (SRE) Instructor, Site Reliability Engineering (SRE) Trainer, Site Reliability Engineering (SRE) Cursuri, Site Reliability Engineering (SRE) Clase, Site Reliability Engineering (SRE) Pe pagina, Site Reliability Engineering (SRE) curs privat, Site Reliability Engineering (SRE) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions