Cursuri SOA

Cursuri SOA

Local, instructor-led live SOA (service-oriented architecture) training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the mechanics of SOA and the added value of using service contracts as part of your development process. SOA training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live SOA trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop. NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
soaarchmgrSOA for Architects and Managers Overview14 oreAcest curs a fost creat pentru manageri și arhitecți care intenționează să implementeze sau să implementeze în prezent soluții SOA. Acesta oferă o privire de ansamblu asupra avantajelor și dezavantajelor SOA și explică când, de ce și ce parte a SOA ar trebui să utilizați.

Unele dintre întrebările pe care cursul le poate răspunde:

- Care sunt beneficiile utilizării SOA
- Care sunt riscurile asociate abordării SOA
- Care sunt compromisurile?

- Cum se evaluează profitul potențial cu SOA
- Ce studii de caz reale au fost deja realizate
- Când și în ce măsură SOA ar trebui implementată

- Ce sunt avantajele de simplificare și de descompunere
- Cum să migrați de la soluțiile existente la SOA și de ce migrarea către SOA nu necesită reconstruirea întregii infrastructuri existente
- Cum să extindeți aplicațiile vechi cu SOA
- Care sunt suitele existente și platformele SOA existente
soagovSOA Governance14 oreCadrul guvernanței Un program de guvernanță pentru arhitectura orientată pe servicii nu ia decizii operaționale Administrația SOA stabilește politicile prin luarea deciziilor care trebuie luate, cine ar trebui să le facă și cum să le facă Într-un mediu de servicii partajat, cum ar fi o întreprindere SOA, nici o guvernare sau o guvernare disfuncțională, sau chiar o politică de guvernare proastă, poate avea efecte grave și negative asupra întreprinderii Acest atelier de două săptămâni vă arată cum să faceți corect SOA Veți învăța cum să proiectați, să construiți și să gestionați un cadru eficient de guvernanță pentru crearea, comunicarea și implementarea politicilor de servicii web pentru corporații în întreaga întreprindere SOA Politici SOA Atelierul se concentrează pe a vă arăta cum să creați procesele și politicile care stabilesc și gestionați serviciile web partajate Întrucât organizațiile încep să angajeze servicii web prin intermediul unei întreprinderi SOA, acestea trec de la "siloz la comun" Proprietatea procesului de afaceri de bază se transferă dintr-o singură zonă de afaceri și "devine externalizată" într-o responsabilitate a întreprinderii Administrația SOA direcționează și coordonează procesele necesare pentru a accepta și a exercita responsabilitatea pentru serviciile Web partajate în numele tuturor părților interesate .
TalendESBTalend Open Studio for ESB21 oreTalend Open Studio pentru ESB este un instrument de integrare a aplicațiilor în timp real pentru mediere și rutare de servicii Ea simplifică integrarea sistemelor, serviciilor și aplicațiilor enterprisclass Prin serviciul de activare a aplicațiilor și a sistemelor vechi, aceasta permite crearea de arhitecturi ServiceOriented (SOA) În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Talend Open Studio pentru ESB pentru a crea, conecta, media și gestiona serviciile și interacțiunile acestora Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Integrați, îmbunătățiți și furnizați tehnologiile ESB ca pachete unice într-o varietate de medii de implementare Înțelegeți și utilizați cele mai utilizate componente ale Talend Open Studio Integrați orice aplicație, bază de date, API sau servicii Web Integrați fără probleme sistemele și aplicațiile eterogene Încărcați bibliotecile de coduri Java existente pentru a extinde proiectele Folosiți componentele comunității și codurile pentru a extinde proiectele Integrați rapid sisteme, aplicații și surse de date într-un mediu Eclipse draganddrop Reduceți timpul de dezvoltare și costurile de întreținere prin generarea unui cod optimizat, reutilizabil Public Dezvoltatorii ESB Dezvoltatori de aplicatii Java Arhitecți de software Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
sysserarchSystems and Service Architecture - Microservices Architecture14 oreConstruirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este foarte dificilă într-un mediu în continuă schimbare Schimbările în integrarea dintre servicii sau sisteme vor declanșa schimbări în proiectarea sistemului Acest curs se referă la modul de proiectare a unei întrețineri, care se potrivește dimensiunii și scopului serviciului dvs de organizare, arhitecturii sistemelor și infrastructurii practice Acest curs acoperă probleme comune cu construirea peisajului aplicațiilor distribuite, pornind de la problema integrării, infrastructură și abordări moderne, la rezolvarea problemelor de complexitate Acest curs explică avantajele și dezavantajele fiecărei soluții (de exemplu arhitectura tradițională SOA vs Microservice), instrumentele disponibile (în majoritate opensource) care susțin dezvoltarea și întreținerea etc Formatul cursului Este vorba în cea mai mare parte de discuții (cu prezentări limitate) .
soasoagovernanceSOA and SOA Governance21 oreÎn cursul acestui curs, oferim o imagine de ansamblu asupra guvernării SOA și SOA Veți obține o imagine asupra valorii adăugate a utilizării contractelor de servicii ca parte a procesului de dezvoltare .
soamgrdevSOA for Managers & Developers35 oreAcest curs este destinat dezvoltatorilor și arhitecților După introducerea în SOA și scopul implementării sale, programul trebuie să acopere fundația tehnică prin intermediul XML, WSD și SOAP și să continue să implementeze implementări cu diferitele Biblioteci Java Acest curs ar trebui să fie primul la introducerea SOA în orice organizație, deoarece stabilește elementele de bază ale arhitecturii la nivel de întreprindere SOA, tiparelor de integrare și soluțiilor ESB (Enterprise Service Bus) .
soaovvSOA Overview14 oreSOA (arhitectura orientată spre servicii) este un stil de proiectare a software-ului de calculator în care componentele aplicației furnizează servicii altor componente printr-un protocol de comunicare printr-o rețea.
soaarch01SOA Architect35 oreAcest curs de 5 zile este conceput pentru a oferi o înțelegere a mecanicii arhitecturii orientate spre servicii. Acesta include designul tehnic al arhitecturilor bazate pe SOA și soluțiile orientate spre servicii pentru problemele de afaceri.
soastmService-Oriented Architecture: Strategy, Technology and Methodology35 oreAcest curs este destinat elevilor de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va fi o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică).

La sfârșitul cursului studentul trebuie să poată:

Cunoștințe și înțelegere.

- Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
- Fiți conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul de servicii web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii împreună. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspectele de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai bine stabilite ale standardului.
- Înțelegeți în detaliu tehnologia utilizată pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să furnizeze servicii Web.

Competențe intelectuale:

- Identificați locul în care abordarea orientată spre servicii și, în special, serviciile web sunt potrivite pentru anumite scenarii de afaceri.
- Luați în considerare proiectarea cea mai eficientă pentru o soluție de servicii web
- Să dobândească, în viitor, cunoașterea și înțelegerea aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă

Abilitati practice:

- Operați cu tehnologiile actuale asociate cu serviciile web care sunt neutre pe platformă - XML, SOAP, WSDL
- Scrieți și expuneți servicii web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în acea limbă pentru a invoca servicii web.
soa2edaSOA 2.0 and EDA14 oreFormarea noastră ED-SOA se concentrează pe construirea și analizarea unui cadru de arhitectură care se bazează pe arhitectura de referință SOA. Serviciile sunt utilizate ca generatoare de evenimente, ceea ce înseamnă o problemă sau o problemă iminentă, o oportunitate, un prag sau o abatere.
wsbnpWeb Services Basics for Non-Programmers14 oreAcest curs este destinat să ofere o înțelegere cu privire la modul de utilizare, depanare și gestionare a serviciilor Web dintr-o perspectivă non-dezvoltator / programator.
restapiREST API - a pattern of exchange of information between sites14 oreCursul este conceput pentru dezvoltatori, aplicații web, are scopul de a oferi oportunități oferite de modelul arhitectural REST prin care puteți comunica între site-uri.
soaadvAdvanced SOA - Architected, Governed, Integrated, and Cloud-Ready21 orePublic

Cui se adresează acest curs

Arhitecți IT, manageri IT la nivel mediu, consultanți IT

Formatul cursului

în prezent lecturi de 100%, dar pot fi adăugate câteva teste
uwcfUnderstanding Windows Communication Foundation (WCF)14 oreUn curs de instruire de două zile pentru a oferi participanților cunoștințele necesare pentru a înțelege și a ajuta la dezvoltarea aplicațiilor distribuite folosind WCF 4 și Microsoft Visual Studio 2010. La sfârșitul cursului elevii vor avea o indicație clară despre cum și când să folosească diferitele setări și tehnici.
jcapsdaeOpenESB-Java CAPS for developers and architects entry level14 oreAcest curs este dedicat persoanelor care doresc să învețe OpenESB Formarea detaliază conceptele tehnice necesare pentru o bună înțelegere a designului și dezvoltării integrării serviciilor Acesta acoperă specificații standard precum XML Schema, WSDL și BPEL utilizate de OpenESB Acest curs de 2 zile vă oferă cunoștințele de bază pentru a înțelege principiile și modelele OpenESB Pentru o cunoaștere operațională imediată, OpenESB Training T02 este necesară .
muleMule: Integrating Your Applications14 oreMule (sau Mule ESB) este o magistrală ușoară a serviciului de întreprindere (ESB) și cadrul de integrare creat de MuleSoft Mule este bazată pe Java, dar poate intermedia interacțiuni între alte platforme, cum ar fiNET, utilizând servicii web sau prize În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să conecteze diferite aplicații, surse de date și API-uri în timp ce construiesc o aplicație de rutare cu ajutorul Mule Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Proiectați, construiți și gestionați conectivitatea dintre API-uri și aplicații și servicii Gestionați interacțiunile între sistemele vechi și aplicațiile personalizate Conectați software-ul ca serviciu (SaaS) și software-ul de bază Utilizați instrumentele de proiectare și dezvoltare ale Mule pentru a proiecta, testa și executa fluxurile Mule Înțelegeți și sprijiniți diferite standarde de mesagerie, inclusiv AMQP, JMS și WMQ Monitorizați, implementați și configurați aplicații cu Consola de administrare Mule (MMC) Public Dezvoltatori Arhitecti Designeri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
soabpmnEnabling SOA with BPM and BPMN14 oreDeși SOA nu este specific software-ului BPM, există o serie de sinergii naturale între BPM și SOA. Poate că cele mai evidente dintre acestea sunt separarea managementului proceselor de afaceri ca o funcție independentă, permițând procesele să fie proiectate independent de orice aplicație unică și utilizate ca logică de afaceri partajată.

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Mule: Integrating Your Applications - Constanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2018-12-27 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-01-15 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Brasov, Strada Calea BucurestiJoi, 2019-01-24 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Cluj-Napoca, Strada PiteștiJoi, 2019-01-24 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Iasi, Piata UniriiJoi, 2019-01-31 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana SOA Cursuri, Seara SOA Training, SOA Camp, SOA Cu instructor, Sfarsit de saptamana SOA Training, Seara SOA Cursuri, SOA Coaching, SOA Instructor, SOA Trainer, SOA Cursuri, SOA Clase, SOA Pe pagina, SOA curs privat, SOA one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!