Cursuri SOA | Cursuri Service-Oriented Architecture (SOA)

Cursuri SOA

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practică practică mecanica SOA și valoarea adăugată a utilizării contractelor de servicii ca parte a procesului de dezvoltare. Instruirea SOA este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Service-Oriented Architecture Subcategories

Service-Oriented Architecture Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Acest curs a fost creat pentru manageri și arhitecți care intenționează să implementeze sau să implementeze în prezent soluții SOA. Acesta oferă o privire de ansamblu asupra avantajelor și dezavantajelor SOA și explică când, de ce și ce parte a SOA ar trebui să utilizați. Unele dintre întrebările pe care cursul le poate răspunde:
 • Care sunt beneficiile utilizării SOA
 • Care sunt riscurile asociate abordării SOA
 • Care sunt compromisurile?
 • Cum se evaluează profitul potențial cu SOA
 • Ce studii de caz reale au fost deja realizate
 • Când și în ce măsură SOA ar trebui implementată
 • Ce sunt avantajele de simplificare și de descompunere
 • Cum să migrați de la soluțiile existente la SOA și de ce migrarea către SOA nu necesită reconstruirea întregii infrastructuri existente
 • Cum să extindeți aplicațiile vechi cu SOA
 • Care sunt suitele existente și platformele SOA existente
14 hours
Formarea noastră ED-SOA se concentrează pe construirea și analizarea unui cadru de arhitectură care se bazează pe arhitectura de referință SOA. Serviciile sunt utilizate ca generatoare de evenimente, ceea ce înseamnă o problemă sau o problemă iminentă, o oportunitate, un prag sau o abatere.
21 hours
Public Cui se adresează acest curs Arhitecți IT, manageri IT la nivel mediu, consultanți IT Formatul cursului în prezent lecturi de 100%, dar pot fi adăugate câteva teste
14 hours
Cursul este conceput pentru dezvoltatori, aplicații web, are scopul de a oferi oportunități oferite de modelul arhitectural REST prin care puteți comunica între site-uri.
14 hours
Acest curs este destinat să ofere o înțelegere cu privire la modul de utilizare, depanare și gestionare a Web Services dintr-o perspectivă non-dezvoltator / programator.
35 hours
Acest curs este destinat studenților de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va reprezenta o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică). La sfârșitul cursului, studentul ar trebui să poată: Cunoașterea și înțelegerea.
 • Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
 • Deveniți pe deplin conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul serviciilor web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspecte de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai stabilite ale standardului.
 • Înțelegeți în profunzime tehnologia folosită pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să ofere Web Services .
Aptitudini intelectuale:
 • Identificați unde abordarea orientată către servicii și, în special, serviciile web sunt adecvate pentru anumite scenarii de afaceri.
 • Luați în considerare cel mai eficient design pentru o soluție de servicii web
 • Dobândiți, în viitor, cunoștințe și înțelegere a aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă
Abilitati practice:
 • Operați cu tehnologiile actuale asociate cu Web Services care sunt neutre din platformă - XML , SOAP, WSDL
 • Scrieți și expuneți serviciile web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în limba respectivă pentru a invoca servicii web.
14 hours
Go vernance Framework Un program de guvernanță pentru arhitectura orientată pe servicii nu ia decizii operaționale. SOA de guvernare stabilește politicile prin decizii care trebuie luate deciziile, cine ar trebui să le facă și cum să le facă. Într-un mediu de servicii partajat ca o întreprindere SOA, nici o guvernare sau o guvernare disfuncțională sau chiar o politică de guvernare necorespunzătoare pot avea efecte grave și negative asupra întreprinderii. Acest atelier de două zile vă arată cum să faceți corect SOA. Veți învăța cum să proiectați, să construiți și să gestionați un cadru eficient de guvernanță pentru crearea, comunicarea și implementarea politicilor de servicii web pentru corporații în întreaga întreprindere SOA. Politici SOA Atelierul se concentrează pe a vă arăta cum să creați procesele și politicile care stabilesc și gestionează serviciile web partajate. Întrucât organizațiile încep să utilizeze servicii web prin intermediul unei întreprinderi SOA, acestea trec de la "silo la comun". Proprietatea procesului de afaceri de bază se transferă dintr-o singură zonă de afaceri și "devine externalizată" într-o responsabilitate a întreprinderii. Administrarea SOA direcționează și coordonează procesele necesare pentru a accepta și a exercita responsabilitatea pentru Web Services partajate, în numele tuturor actorilor implicați.
35 hours
Acest curs de 5 zile este conceput pentru a oferi o înțelegere a mecanicii arhitecturii orientate spre servicii. Acesta include designul tehnic al arhitecturilor bazate pe SOA și soluțiile orientate spre servicii pentru problemele de afaceri.
14 hours
SOA (arhitectura orientată spre servicii) este un stil de proiectare a software-ului în care componentele aplicației furnizează servicii altor componente printr-un protocol de comunicație printr-o rețea.
35 hours
Acest curs este destinat dezvoltatorilor și arhitecților După introducerea în SOA și scopul implementării sale, programul trebuie să acopere fundația tehnică prin intermediul XML, WSD și SOAP și să continue să implementeze implementări cu diferitele Biblioteci Java Acest curs ar trebui să fie primul la introducerea SOA în orice organizație, deoarece stabilește elementele de bază ale arhitecturii la nivel de întreprindere SOA, tiparelor de integrare și soluțiilor ESB (Enterprise Service Bus) .
21 hours
În cadrul acestui curs, oferim o imagine de ansamblu asupra SOA și SOA Go vernance . Veți obține informații despre valoarea adăugată a utilizării contractelor de servicii ca parte a procesului de dezvoltare.
14 hours
Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este foarte dificilă într-un mediu în continuă schimbare. Schimbările de integrare între servicii sau sisteme vor declanșa modificări în proiectarea sistemului. Acest curs se referă la modul de proiectare menținere, potrivită dimensiunii și scopului arhitecturii serviciilor și sistemelor organizației dvs. și a infrastructurii practice. Acest curs acoperă probleme comune cu construirea peisajului aplicațiilor distribuite, pornind de la problemele de integrare, infrastructură și abordări moderne, până la rezolvarea problemelor de complexitate. Acest curs explică avantajele și dezavantajele fiecărei soluții (de exemplu, arhitectura tradițională SOA și Microservice), instrumentele disponibile (mai ales open-source) care susțin dezvoltarea și întreținerea, etc. Formatul cursului Este vorba în mare parte de discuții (cu prezentări limitate).
14 hours
Acest curs este dedicat oamenilor tehnici care doresc să învețe OpenESB. Formarea detaliază conceptele tehnice necesare pentru o bună înțelegere a designului și dezvoltării integrării serviciilor. Acesta acoperă specificațiile standard precum XML Schema, WSDL și BPEL utilizate de OpenESB. Acest curs de 2 zile vă oferă cunoștințele de bază pentru a înțelege principiile și modelele OpenESB. Pentru o cunoaștere operațională imediată, OpenESB Training T02 este necesară.
21 hours
Talend Open Studio pentru ESB este un instrument de integrare a aplicațiilor în timp real, de sursă deschisă, pentru mediarea și rutarea serviciilor. Simplifică integrarea sistemelor, serviciilor și aplicațiilor din clasa întreprinderii. Prin aplicații care permit servicii și sisteme vechi, permite crearea de arhitecturi orientate către servicii (SOA). În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Talend Open Studio pentru ESB pentru a crea, conecta, media și gestiona servicii și interacțiunile lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea
 • Integrați, îmbunătățiți și furnizați tehnologiile ESB ca pachete unice într-o varietate de medii de implementare.
 • Înțelegeți și utilizați cele mai utilizate componente ale Talend Open Studio .
 • Integrați orice aplicație, bază de date, API sau servicii Web.
 • Integrați perfect sisteme și aplicații eterogene.
 • Încorporați bibliotecile de cod Java existente pentru extinderea proiectelor.
 • Închideți componentele comunității și codul pentru extinderea proiectelor.
 • Integrați rapid sisteme, aplicații și surse de date într-un mediu Eclipse drag-and-drop.
 • Reduceți timpul de dezvoltare și costurile de întreținere prin generarea de coduri reutilizabile optimizate.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Mule (sau Mule ESB) este o magistrală ușoară a serviciului de întreprindere (ESB) și cadrul de integrare creat de MuleSoft Mule este bazată pe Java, dar poate intermedia interacțiuni între alte platforme, cum ar fiNET, utilizând servicii web sau prize În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să conecteze diferite aplicații, surse de date și API-uri în timp ce construiesc o aplicație de rutare cu ajutorul Mule Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Proiectați, construiți și gestionați conectivitatea dintre API-uri și aplicații și servicii Gestionați interacțiunile între sistemele vechi și aplicațiile personalizate Conectați software-ul ca serviciu (SaaS) și software-ul de bază Utilizați instrumentele de proiectare și dezvoltare ale Mule pentru a proiecta, testa și executa fluxurile Mule Înțelegeți și sprijiniți diferite standarde de mesagerie, inclusiv AMQP, JMS și WMQ Monitorizați, implementați și configurați aplicații cu Consola de administrare Mule (MMC) Public Dezvoltatori Arhitecti Designeri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Deși SOA nu este specific software-ului BPM, există o serie de sinergii naturale între BPM și SOA. Poate că cele mai evidente dintre acestea sunt separarea managementului proceselor de afaceri ca o funcție independentă, permițând procesele să fie proiectate independent de orice aplicație unică și utilizate ca logică de afaceri partajată.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SOA Cursuri, Seara SOA Training, SOA Camp, SOA Cu instructor, Sfarsit de saptamana SOA Training, Seara Service-Oriented Architecture Cursuri, SOA Coaching, SOA Instructor, SOA (Service-Oriented Architecture) Trainer, Service-Oriented Architecture Cursuri, SOA (Service-Oriented Architecture) Clase, SOA (Service-Oriented Architecture) Pe pagina, SOA curs privat, SOA one on one trainingSfarsit de saptamana Service-Oriented Architecture Cursuri, Seara Service-Oriented Architecture Training, Service-Oriented Architecture Camp, SOA (Service-Oriented Architecture) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Service-Oriented Architecture Training, Seara Service-Oriented Architecture Cursuri, Service-Oriented Architecture (SOA) Coaching, Service-Oriented Architecture Instructor, SOA Trainer, Service-Oriented Architecture (SOA) Cursuri, SOA (Service-Oriented Architecture) Clase, SOA (Service-Oriented Architecture) Pe pagina, Service-Oriented Architecture (SOA) curs privat, Service-Oriented Architecture (SOA) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions