Cursuri Swift

Cursuri Swift

Cursuri de formare Swift la nivel local instruite în România.

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
ios8xcode6devsiPhone and iPad Development in Swift for iOS 8 and Xcode 635 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS8. Cursul este pus pe mâini și arată modul de a dezvolta aplicații de la zero utilizând noua limbă de programare Swift a Apple, utilizând ID-ul Xcode6. În timpul jocului se va dezvolta un joc pe deplin funcțional în stil Tetris, de la zero folosind Swift. Cursul se încheie cu dezvoltarea unei noi aplicații de la zero în Swift. Cursul presupune o experiență de programare.

Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini. Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software. Delegatii care doresc sa ruleze aplicatiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad trebuie sa fie inregistrate ca dezvoltatori iOS cu Apple si si-au inregistrat aparatul pentru dezvoltare. Apple a taxat 99 USD pe an pentru a se înregistra ca dezvoltator de iOS.
agiletddsAgile, TDD and Swift35 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să scrie aplicații iOS de înaltă calitate în Swift Acesta este un curs de mână care implică scrierea unui număr de aplicații din ce în ce mai complexe de înaltă calitate Delegații vor trebui să aibă un copmputer Apple cu cea mai recentă versiune de OS X și Xcode instalată Delegații care doresc să ruleze aplicații pe dispozitive reale, mai degrabă decât emulatori, vor trebui înregistrate împreună cu Apple ca dezvoltatori de iOS și vor avea înregistrat dispozitivele lor.
ios_swift3iOS (iPhone and iPad Development) in Swift for iOS 11 and Xcode 9 - Swift 435 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 11 Xcode 9, Swift 4 și iOS 11 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolte aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 9 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode .
swiftxcodeiPhone and iPad Development using Swift 3 and Xcode 8 for iOS 1035 oreCare ar trebui să participe? Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 10 Xcode8, Swift3 și iOS 10 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolți aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 8 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode .
swift_4iOS (iPhone and iPad Development - Apple) in Swift for iOS 12 and Xcode 10 - Swift 4.1 Training Course35 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 11 Xcode 9, Swift 4 și iOS 11 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolte aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 9 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple, cum ar fi MacBook Pro sau Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar pentru a descărca software-ul Xcode Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode Delegatul trebuie să poată înțelege toate elementele de bază ale lui Swift după acest curs și ar trebui să fie capabil să facă orice fel de aplicație în iOS și să sapă în aplicații mai complexe pe iOS .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Agile, TDD and Swift - Bucuresti, Centru NordLun, 2019-04-01 09:307500EUR / 8700EUR
Agile, TDD and Swift - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-04-01 09:307500EUR / 8700EUR
Agile, TDD and Swift - Cluj-Napoca, Strada PiteștiLun, 2019-04-08 09:307500EUR / 8700EUR
Agile, TDD and Swift - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-04-08 09:307500EUR / 8700EUR
Agile, TDD and Swift - Iasi, Piata UniriiLun, 2019-04-08 09:307500EUR / 8700EUR
Sfarsit de saptamana Swift Cursuri, Seara Swift Training, Swift Camp, Swift Cu instructor, Sfarsit de saptamana Swift Training, Seara Swift Cursuri, Swift Coaching, Swift Instructor, Swift Trainer, Swift Cursuri, Swift Clase, Swift Pe pagina, Swift curs privat, Swift one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!