Cursuri UAF

Cursuri UAF

Programele de pregătire locală, instruite live UAF (OMG Unified Architecture Framework) demonstrează, prin discuții interactive și practică de manoperă, toate aspectele legate de OMG United Architecture Framework Instruirea UAF este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Obiectiv : Acest curs urmărește să îi ajute pe participanți să înțeleagă cum să pună în practică cadrele de arhitectură ale întreprinderilor UAF și NAF.

Înțelegerea conceptelor UAF 1.1 în contextul cadrului de arhitectură NATO NAF v4 este foarte benefic, întrucât modelul de Meta-Model (DMM) al UAF descrie diverse preocupări ale părților interesate asociate cu un sistem, cum ar fi securitatea, informațiile sau măsurătorile printr-un set de puncte de vedere predefinite și apoi mapate la vizualizările corespunzătoare din NAFv4.

Pe de altă parte, etapele de arhitectură ale metodologiei NATO NAFv4 ajută la înțelegerea modului de utilizare eficientă a punctelor de vedere ale UAF pentru a asigura coerența și completitudinea, permițând în același timp trasabilitatea de la obiective la nivel înalt până la resursele personale și fizice care trebuie dislocate pentru realizează-le.

Conceptele și tehnicile explicate în timpul cursului sunt aplicate progresiv de către participanți folosind un studiu de caz end-to-end și diferite exerciții pe acesta.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Sinoptic
Acest curs oferă o înțelegere solidă pe toate aspectele OMG United Architecture Framework. Nu se concentrează pe o vedere sau o funcție specifică, dar permite delegaților să găsească cu ușurință mai multe informații în documentație și să o înțeleagă cu ușurință.

În timpul cursului, delegații vor face exerciții simple, vor răspunde la întrebări, etc.

Sparx Enterprise Architect este de obicei utilizat în timpul cursului, dar orice alte instrumente pot fi utilizate în schimb.
Sfarsit de saptamana UAF Cursuri, Seara UAF Training, UAF Camp, UAF Cu instructor, Sfarsit de saptamana UAF Training, Seara UAF Cursuri, UAF Coaching, UAF Instructor, UAF Trainer, UAF Cursuri, UAF Clase, UAF Pe pagina, UAF curs privat, UAF one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!