Cursuri Windows Server

Cursuri Windows Server

Local instructor-led live Windows Server training courses in România.

Windows Server Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Windows Server 2022 este un sistem de operare pentru servere dezvoltat de Microsoft care oferă o platformă robustă și sigură pentru găzduirea și gestionarea diferitelor servicii de rețea, aplicații și date în cadrul unei organizații. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor de sistem de nivel începător sau mediu care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona și întreține în mod eficient Windows Server 2022 în mediile de întreprindere. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalați și configurați Windows Server 2022 în mod eficient. Să utilizeze diverse instrumente și tehnici de gestionare a serverelor. Configurarea serviciilor de rețea și consolidarea setărilor de securitate ale serverului. Implementați virtualizarea utilizând Hyper-V pentru gestionarea eficientă a resurselor.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Microsoft's Windows Server 2019 este construit pe o Windows Server 2016 pe fundație și aduce inovații cheie în cloud-ul hibrid, securitatea, platforma de aplicații și infrastructura Hyper-Converged (HCI). În această instruire condusă de instructori, cursuri live, participanții vor învăța despre Windows Server 2019's cele mai recente caracteristici pe măsură ce setă, configurează, gestionează și deplasează un Windows Server. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea instala și configura principalele funcții și servicii în Windows Server 2019, inclusiv rețeaua, managementul utilizatorilor, securitatea, actualizarea și întreținerea, managementul infrastructurii cloud și dezvoltarea aplicațiilor și multe altele. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive Multe exerciții și practici Hands-on implementare într-un mediu live-lab
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
42 hours
PowerShell este un cadru de gestionare a sarcinilor care permite administratorii sisteme să configureze și să automateze sarcini folositea limba scriptă și shells de linia comanda. PowerShell’ capacitățile de automatizare a sarcinilor permite utilizatorilor să gestioneze și să îmbunătăţi securitatea mediului Windows întreaga organizație lor.Această formare de instructor, live (online sau sur loc) este destinată la SysAdmins, ingenieri de sisteme, arhitecturi de securitate și analişti de securitate care dori să scrie, să execute și să dezvoltească scripturile de PowerShell și comandori pentru automate de gestionarea securitatea Windows în organizația lor.Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Scrie și execută PowerShell comanda pentru a racionaliza sarcini de securitate a Windows. Folosiți PowerShell pentru execuţia de comandare distantă pentru a executa scripturi pe mii de sisteme într-o organizaţie. Configurează și urgez Windows Server și Windows Firewall pentru a proteja sisteme de la malware şi atacuri. Administrează certificate și autenticarea pentru controlul accesului și activitatei de utilizatori.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
21 hours
In this instructor-led, live training, participants will learn the new features and capabilities of Windows Server 2016 as they set up, configure, manage and deploy a Windows Server. By the end of this training, participants will be able to install and configure the most important services in Windows Server 2016, including networking, user management, security, update and maintenance, Powershell scripting and more. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Windows Server Cursuri, Seara Windows Server Training, Windows Server Camp, Windows Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana Windows Server Training, Seara Windows Server Cursuri, Windows Server Coaching, Windows Server Instructor, Windows Server Trainer, Windows Server Cursuri, Windows Server Clase, Windows Server Pe pagina, Windows Server curs privat, Windows Server one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions