Cursuri Wireshark

Cursuri Wireshark

Cursurile de formare Wireshark locale, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu handson elementele de bază ale analizorului de protocol Wireshark și modul de efectuare a depanării de bază și avansate în rețelele de dimensiuni mici și mijlocii Instruirea Wireshark este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Wireshark Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Scopul cursului este de a oferi participantului cunoștințe de bază despre analizorul de protocol Wireshark . Cursul se concentrează pe înțelegerea profundă a instrumentului, ca elementele de bază pentru utilizarea acestuia pentru depanarea rețelei. Cursul începe cu captarea pachetelor, captarea și afișarea filtrelor, caracteristicile statistice și elementele de bază ale sistemului expert. Până la sfârșitul cursului, participantul va putea efectua depanarea de bază în rețelele de dimensiuni mici până la medii. Cursul se bazează pe teorie, exerciții de clasă și laboratoare.
21 hours
Sinoptic
Acest curs este o continuare a cursului „Depanarea de bază a problemelor de rețea cu Wireshark ” și vine să ofere participanților capabilități avansate de depanare a rețelei. Cursul oferă o cunoaștere aprofundată a comportamentului și problemelor de rețea, împreună cu capacitățile de a izola și rezolva probleme de securitate și aplicații avansate. Cursul se bazează pe teorie, exerciții de clasă și laboratoare.
21 hours
Sinoptic
Transportul fluxurilor audio și video în bandă de bază prin rețelele IP folosind protocoale de semnalizare multicast este din ce în ce mai utilizat în rețelele de difuzare.

Acest curs / workshop de 3 zile acoperă teoria și practica implementării acestor protocoale în cadrul rețelelor IP și Ethernet. Elementul practic al cursului va folosi comutatoarele Cisco L3, iar streamerele și receptoarele multicast vor folosi aplicația VLC cu formă multiplă. Nu este necesar să existe experiență în linia de comandă Cisco , deoarece configurația dispozitivelor poate fi condusă de instructor, dacă este necesar. Cu toate acestea, cursul este destinat să aibă cel puțin 50% conținut practic și poate fi personalizat sau chiar prelungit (pentru a examina mai detaliat protocoalele) dacă este derulat ca un singur eveniment al companiei.
21 hours
Sinoptic
Analiza pachetelor de rețea este o tehnică utilizată pentru a vizualiza, în timp real, datele brute trimise și primite pe o interfață de rețea Acest lucru este util pentru depanarea problemelor de configurare a rețelei și a problemelor de rețea Wireshark este un analizor gratuit de pachete open source folosit pentru depanarea unor astfel de probleme de rețea În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Wireshark pentru depanarea funcționalității unei rețele, precum și performanța aplicațiilor de rețea diferențiate Participanții vor învăța principiile de depanare a rețelei și tehnicile de practică pentru captarea și analizarea traficului de solicitare și răspuns TCP / IP între diferiți clienți și servere Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Analizați funcționalitatea și performanța rețelei în diverse medii în condiții diferite Determinați dacă instanțele diferitelor aplicații server funcționează acceptabil Identificați sursele principale de probleme de performanță a rețelei Identificați și depanați cele mai frecvente cauze ale problemelor de performanță în comunicațiile TCP / IP Public Inginerii de rețea Tehnici de rețea și calculatoare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
Wireshark este un analizor de pachete open source gratuit, utilizat pentru rezolvarea problemelor din rețea. Analiza pachetelor de rețea este o tehnică folosită pentru a vizualiza, în timp real, datele brute trimise și primite printr-o interfață de rețea. Acest lucru este util pentru depanarea configurației rețelei și a problemelor de aplicare a rețelei.

În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța tehnici avansate de depanare a funcționalității și performanței unei rețele și a aplicațiilor sale. Acest curs este o extensie a „ Wireshark rețelei cu Wireshark ”, care se concentrează în principal pe aplicațiile HTTP obișnuite. În această instruire, avem în vedere protocoalele și mijloacele de conectare, cum ar fi Wi-Fi, HTTPS, SMTP, aplicații enterprise și multe altele.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Izolați și rezolvați probleme de securitate a rețelei utilizând CLI Wireshark
- Depanarea aplicațiilor care utilizează protocoale dincolo de HTTP, inclusiv HTTPS, FTP, poștă, DNS etc.
- Depanarea problemelor de conectare la rețea în aplicații de întreprindere, cum ar fi baze de date, RPC etc.
- Depanarea problemelor de conexiune în aplicații media, cum ar fi VoIP și streaming
- Folosiți criminalisticile din rețea pentru a urmări și detecta probleme de securitate

Public

- Ingineri de rețea
- Tehnicieni de rețea și calculatoare

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming Wireshark Courses

Sfarsit de saptamana Wireshark Cursuri, Seara Wireshark Training, Wireshark Camp, Wireshark Cu instructor, Sfarsit de saptamana Wireshark Training, Seara Wireshark Cursuri, Wireshark Coaching, Wireshark Instructor, Wireshark Trainer, Wireshark Cursuri, Wireshark Clase, Wireshark Pe pagina, Wireshark curs privat, Wireshark one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions