Cursuri Wireshark

Cursuri Wireshark

Cursurile de formare Wireshark live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele de bază ale analizorului de protocol Wireshark și modul de depanare de bază și avansată în rețelele mici și mijlocii. Antrenamentul Wireshark este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Wireshark Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Scopul cursului este de a oferi participantului cunoștințe de bază despre analizorul de protocol Wireshark . Cursul se concentrează pe înțelegerea profundă a instrumentului, ca elementele de bază pentru utilizarea acestuia pentru depanarea rețelei. Cursul începe cu captarea pachetelor, captarea și afișarea filtrelor, caracteristicile statistice și elementele de bază ale sistemului expert. Până la sfârșitul cursului, participantul va putea efectua depanarea de bază în rețelele de dimensiuni mici până la medii. Cursul se bazează pe teorie, exerciții de clasă și laboratoare.
21 hours
Acest curs este o continuare a cursului „Depanarea de bază a problemelor de rețea cu Wireshark ” și vine să ofere participanților capabilități avansate de depanare a rețelei. Cursul oferă o cunoaștere aprofundată a comportamentului și problemelor de rețea, împreună cu capacitățile de a izola și rezolva probleme de securitate și aplicații avansate. Cursul se bazează pe teorie, exerciții de clasă și laboratoare.
21 hours
Transportul fluxurilor audio și video în bandă de bază prin rețelele IP folosind protocoale de semnalizare multicast este din ce în ce mai utilizat în rețelele de difuzare. Acest curs / workshop de 3 zile acoperă teoria și practica implementării acestor protocoale în cadrul rețelelor IP și Ethernet. Elementul practic al cursului va folosi comutatoarele Cisco L3, iar streamerele și receptoarele multicast vor folosi aplicația VLC cu formă multiplă. Nu este necesar să existe experiență în linia de comandă Cisco , deoarece configurația dispozitivelor poate fi condusă de instructor, dacă este necesar. Cu toate acestea, cursul este destinat să aibă cel puțin 50% conținut practic și poate fi personalizat sau chiar prelungit (pentru a examina mai detaliat protocoalele) dacă este derulat ca un singur eveniment al companiei.
21 hours
Analiza pachetelor de rețea este o tehnică utilizată pentru a vizualiza, în timp real, datele prime trimise și primite prin intermediul unei interfețe de rețea. Acest lucru este util pentru rezolvarea problemelor de configurare a rețelei și a problemelor de aplicare a rețelei. Wireshark este un free open source packet analyzer utilizat pentru a rezolva astfel de probleme de rețea. În această instruire directă, participanții vor învăța cum să utilizeze Wireshark pentru a rezolva funcționalitatea unei rețele, precum și performanța diferitelor aplicații conectate. Participanții vor învăța principiile de rezolvare a problemelor de rețea și tehnicile de practică pentru captarea și analizarea cererii TCP/IP și a traficului de răspuns între diferite clienți și servere. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Analiza funcționalității și performanței rețelei în diferite medii în condiții diferite Determine dacă instante ale diferitelor aplicații de server funcționează în mod acceptabil Identificarea principalelor surse ale problemelor de performanță a rețelei Identificarea și rezolvarea problemelor cele mai frecvente cauze ale problemelor de performanță în comunicațiile TCP/IP
Audienţă
  Inginerul de rețea Tehnician de rețea și calculator
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Wireshark este un analizor de pachete open source gratuit, utilizat pentru rezolvarea problemelor din rețea. Analiza pachetelor de rețea este o tehnică folosită pentru a vizualiza, în timp real, datele brute trimise și primite printr-o interfață de rețea. Acest lucru este util pentru depanarea configurației rețelei și a problemelor de aplicare a rețelei. În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța tehnici avansate de depanare a funcționalității și performanței unei rețele și a aplicațiilor sale. Acest curs este o extensie a „ Wireshark rețelei cu Wireshark ”, care se concentrează în principal pe aplicațiile HTTP obișnuite. În această instruire, avem în vedere protocoalele și mijloacele de conectare, cum ar fi Wi-Fi, HTTPS, SMTP, aplicații enterprise și multe altele. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Izolați și rezolvați probleme de securitate a rețelei utilizând CLI Wireshark
 • Depanarea aplicațiilor care utilizează protocoale dincolo de HTTP, inclusiv HTTPS, FTP, poștă, DNS etc.
 • Depanarea problemelor de conectare la rețea în aplicații de întreprindere, cum ar fi baze de date, RPC etc.
 • Depanarea problemelor de conexiune în aplicații media, cum ar fi VoIP și streaming
 • Folosiți criminalisticile din rețea pentru a urmări și detecta probleme de securitate
Public
 • Ingineri de rețea
 • Tehnicieni de rețea și calculatoare
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Wireshark is a free open source packet analyzer used for troubleshooting network issues. Network packet analysis is a technique used to view, in real time, the raw data sent and received over a network interface. This is useful for troubleshooting network configuration and network application problems. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn advanced techniques for troubleshooting the functionality and performance of a network and its applications. This course is an extension of "Network Troubleshooting with Wireshark", which focuses primarily on common HTTP applications. In this training, we consider protocols and connection mediums such as Wi-Fi, HTTPS, SMTP, enterprise applications and more. By the end of this training, participants will be able to:
 • Isolate and solve network security issues using the Wireshark CLI
 • Troubleshoot applications that use protocols beyond HTTP, including HTTPS, FTP, mail, DNS, etc.
 • Troubleshoot network connection problems in enterprise applications such as databases, RPC, etc.
 • Troubleshoot connection problems in media applications such as VoIP and streaming
 • Use network forensics to trace and detect security issues
Audience
 • Network engineers
 • Network and computer technicians
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Wireshark Cursuri, Seara Wireshark Training, Wireshark Camp, Wireshark Cu instructor, Sfarsit de saptamana Wireshark Training, Seara Wireshark Cursuri, Wireshark Coaching, Wireshark Instructor, Wireshark Trainer, Wireshark Cursuri, Wireshark Clase, Wireshark Pe pagina, Wireshark curs privat, Wireshark one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions