Cursuri Networking

Cursuri Networking

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Cursurile de formare în rețea demonstrează prin discuții interactive și practici de manoperă fundamentele și subiectele avansate ale Networking Instruirea în rețea este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
A 5 day practical networking course designed to familiarise students with Cisco IOS (version 12). The course details the key commands used to configure and secure Cisco routers and switches, and covers the CCNA syllabus - including wired and wireless LAN access.

Students will inter-connect networks by implementing static routes, distance-vector and link-state based dynamic routing protocols.

The devices will be configured to route traffic across LAN/VLAN//WAN boundaries, by encapsulating datagrams across serial data links using various WAN protocols, such as HDLC, Frame Relay, ISDN and PPP (with CHAP authentication). VLAN encapsulation/tagging will be via IEEE802.1Q/P.

Standard and Extended Access Control Lists will be configured and applied to router interfaces to filter traffic based on IP address and/or traffic type.

Students will configure static and dynamic NAT to route between private and public networks and cover the theory of Virtual Private Networks (VPN's)

Students will copy router configurations and IOS images to/from a TFTP Server. Privileged commands will be used to debug TCP/IP protocols to ensure proper operation of the routers. Students will also perform password recovery operations.

The course is primarily aimed at IP v4 but does give an overview of IP v6 addressing and covers migration from an IP v4 to an IP v6 network. Other protocols and technologies (VPN's / Wireless) may be demonstrated if time permits.

Course can be customised to precise requirements of customer.

Audience:

This course is suitable for anyone looking for a basic understanding of internetworking with Cisco devices and covers the CCNA syllabus.

Course is approximately 50% practical
28 hours
Sinoptic
Acest curs de 4 zile implică un amestec de date bazate pe expoziție (utilizând urmărirea analizorului de protocol, acolo unde este cazul) și experimente practice pentru a testa și verifica funcționarea rețelelor TCP / IP. Aspectele majore ale stivei de protocoale TCP / IP sunt acoperite, inclusiv subnetarea, supernetarea și rularea protocoalelor de rutare dinamică. TCP și UDP vor fi comparate și contrastate, acoperind capabilitățile de fiabilitate și de evitare a congestiei end-to-end ale stivei TCP / IP. Unele protocoale de nivel de aplicație (HTTP, TLS, DNS, DHCP etc) vor fi investigate pe parcursul cursului. Securitatea rețelei sub formă de TLS va fi acoperită atât din punct de vedere teoretic, cât și din punct de vedere practic. Exercițiile practice sunt menite să amplifice teoria și să sporească atât înțelegerea protocoalelor de bază, cât și abilitățile de rezolvare a problemelor delegațiilor.

Public:

Potrivit pentru oricine caută o înțelegere a TCP / IP.

Cursul este de aproximativ 50% practic.
14 hours
Sinoptic
OpenVAS este un cadru open source avansat, care constă în mai multe servicii și instrumente pentru scanarea și gestionarea vulnerabilității rețelei În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze OpenVAS pentru scanarea vulnerabilității rețelei Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați OpenVAS Aflați caracteristicile fundamentale și componentele OpenVAS Configurați și implementați scanări de vulnerabilitate în rețea cu OpenVAS Examinați și interpretați rezultatele scanării OpenVAS Public Inginerii de rețea Administratorii de rețea Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
ProxySQL este un proxy pentru MySQL, Percona server, și MariaDB.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să utilizeze o abordare proxy pentru a asigura disponibilitate ridicată pentru baze de date bazate pe MySQL.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- a instala și configure ProxySQL.
- Enable mii de conexiuni simultane de baze de date peste mai multe servere backend.
- implementați mai multe proxy-uri care acoperă numeroase instanțe de baze de date.
- optimizați performanța unui cluster MySQL, fără a modifica aplicațiile de interogare.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre ProxySQL, vă rugăm să vizitați: https://proxysql.com/
14 hours
Sinoptic
Samba este o suită Open Source / Free Software care oferă servicii de fișiere și imprimare tuturor clienților SMB / CIFS, inclusiv Linux și numeroasele versiuni ale sistemelor de operare Microsoft Windows Public Acest curs este potrivit pentru dezvoltatori și ingineri care lucrează cu instanțe Samba preexistente sau care intenționează să integreze Samba în fluxul lor de lucru Nici două cursuri nu sunt livrate la fel Fiecare curs este adaptat cerințelor dvs specifice .
7 hours
Sinoptic
Shadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Cursul practic de 3 zile acoperă mesajele și fluxurile de apeluri ale Protocolului de inițiere a sesiunii (SIP) și utilizarea acestuia în rețelele de voce. Acest curs este un amestec de teorie și practică (folosind trasee de analizor de protocol, unde este cazul pentru explicații și depanare) cu VoIP practică configurată folosind telefoane IP, softphones, routere Cisco cu voce și SIP IP PBX, de exemplu Trixbox.

Public:

Planificatori de rețea, proiectanți și ingineri care necesită o înțelegere a SIP.

Cursul este în jur de 40% practic.
21 hours
Sinoptic
Cursul este alcătuit din două părți complementare - una teoretică și una practică Prima este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filosofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modalitățile prin care acesta este utilizat pentru a implementa servicii de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP Cea de-a doua parte a douăzeci de secunde permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurației componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivel de secvență de mesaje, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor probleme tipice și depanare, inclusiv aspecte privind securitatea și fraudarea telecomunicațiilor Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și softphone-uri și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch) Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la înfășurare ca supliment la training pentru a satisface nevoile urgente actuale ale clienților Instruirea se adresează participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP .
14 hours
Sinoptic
Tinc VPN este un daemon de rețea privată virtuală privată peertopeer (VPN), care este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare Tinc VPN utilizează tunelul și criptarea pentru a construi o rețea privată sigură între gazde În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele colaborării cu VPN Tinc Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați, configurați, executați, testați și depanați VPN Tinc pe orice sistem de operare Implementați o VPN Tinc Mesh Utilizați VPN Tinc pentru interconectarea cloud centralizată Public Dezvoltatori Inginerii de rețea Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
Acest curs este o continuare a cursului de bază "Depanarea rețelelor prin utilizarea Wireshark" și vine să ofere participanților capacități avansate de depanare a rețelei Cursul oferă o cunoaștere aprofundată a comportamentului și problemelor rețelei, împreună cu capacitățile de izolare și rezolvare a problemelor de securitate și de aplicații avansate Cursul se bazează pe teorie, exerciții de clasă și laboratoare.
7 hours
Sinoptic
Lacul este un proxy reversibil pentru site-uri dinamice de site-uri dinamice Spre deosebire de Squid, care a fost inițial o cache client, sau Apache și nginx, care sunt servere web, Varnish a fost proiectat ca un accelerator HTTP Lacul este concentrat exclusiv pe HTTP, spre deosebire de alte servere proxy care suportă protocoale FTP, SMTP și alte rețele Lacul este utilizat de Wikipedia, The New York Times, Facebook și Twitter, printre alte site-uri web de mare profil În acest curs, participanții vor învăța despre caracteristicile lui Varnish și despre abordarea caching-ului în timp ce practică configurarea și configurarea unui proxy varnish pe Linux Cursul începe cu o reîmprospătare a principiilor cheie ale rețelei, apoi se înscrie în subiecte de configurare și de configurare și se mută în mod constant spre implementări complexe Până la sfârșitul instruirii participanții vor înțelege când și unde este logic să implementeze Varnish și vor avea practica necesară pentru a-și implementa propriile soluții de proxy varnish Public Tehnicieni de rețea Designerii de rețele Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, dezbatere parțială, practică și implementare greu de manevrat, ocazional pentru a măsura progresul .
35 hours
Sinoptic
VoIP (Voice over Internet Protocol) este o tehnologie care permite utilizatorilor să efectueze apeluri vocale printr-o conexiune la Internet în loc de a utiliza o linie telefonică obișnuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze un sistem VoIP utilizând Cisco CallManager Express Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele fundamentale VoIP Aflați cum să utilizați echipamente VoIP Configurați routerele CISCO pentru VoIP Implementați VoIP și CallManager Express în rețeaua lor Configurați caracteristicile CME pentru SIP, SCCP și telefoane mobile Lucrați cu setările avansate de configurare și caracteristicile CME Public Managerii Administratorii de sistem Programe de dezvoltare de software si suport tehnicieni Inginerii de rețea Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Cursul practic de 3 zile acoperă fundamentele diferitelor protocoale vocale folosite pentru a transporta voce (și video) pe o rețea cu comutare de pachete. Acest curs este un amestec de teorie și practică (folosind Wireshark, unde este cazul pentru explicații și depanare), cu configurarea practică a VoIP prin intermediul telefoanelor IP, softphone-urilor și routerelor Cisco cu voce. Acesta este în primul rând un curs generic "VoIP" - dar utilizează echipamentele Cisco pentru a furniza o coloană vertebrală IP și gateway-uri de voce. De asemenea, putem oferi cursuri de formare vocală specifice Cisco. Cursul acoperă, de asemenea, configurarea apelurilor între rețelele cu comutare de circuite și pachete cu comutare de pachete.

Cursul este de aproximativ 40% practic.
21 hours
Sinoptic
Web și mobile criminalistica se referă la recuperarea probelor de pe web sau un dispozitiv mobil în curs de investigare.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat persoanelor tehnice care doresc să utilizeze instrumente și tehnici de criminaliști digitale pentru a detecta, extrage, decoda, analiza, interpreta și raporta dovezile recuperate de pe un site web sau dispozitiv mobil.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- intelege si aplica diferite tehnici de achizitie criminalistica pentru a inspecta datele web si mobile.
- selectați cele mai eficiente instrumente medico-legale pentru web și date mobile.
- înțelegeți să accesați și decodificați diferite tipuri de structuri de date în serverele web, bazele de date și telefoanele mobile pentru analiză.
- Methodically extrage, reconstruiește și inspectează datele ca potențiale dovezi ale criminalității cibernetice.
- înțelege implicațiile juridice ale analizei criminalistice digitale înconjurătoare.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
35 hours
Sinoptic
wireless și telecomunicații rețea de securitate se referă la practicile efectuate pentru a proteja dispozitivele de comunicare, terminale echipamente, echipamente de rutare, servere și dispozitive wireless și rețele împotriva atacurilor malware.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat persoanelor tehnice care doresc să aplice cele mai potrivite instrumente și tehnici pentru a asigura atât de telecomunicații, precum și rețele fără fir.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
Analiza pachetelor de rețea este o tehnică utilizată pentru a vizualiza, în timp real, datele brute trimise și primite pe o interfață de rețea Acest lucru este util pentru depanarea problemelor de configurare a rețelei și a problemelor de rețea Wireshark este un analizor gratuit de pachete open source folosit pentru depanarea unor astfel de probleme de rețea În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Wireshark pentru depanarea funcționalității unei rețele, precum și performanța aplicațiilor de rețea diferențiate Participanții vor învăța principiile de depanare a rețelei și tehnicile de practică pentru captarea și analizarea traficului de solicitare și răspuns TCP / IP între diferiți clienți și servere Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Analizați funcționalitatea și performanța rețelei în diverse medii în condiții diferite Determinați dacă instanțele diferitelor aplicații server funcționează acceptabil Identificați sursele principale de probleme de performanță a rețelei Identificați și depanați cele mai frecvente cauze ale problemelor de performanță în comunicațiile TCP / IP Public Inginerii de rețea Tehnici de rețea și calculatoare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
ONAP (Open Networking Automation Platform) is an open source platform for orchestrating and automating physical and virtual network elements. ONAP originated from OpenECOMP and Open-Orchestrator (Open-O) and is managed by The Linux Foundation.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use ONAP to automate networking services.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem
- Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions
- Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services
- Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach
- Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices

Audience

- IT engineers
- Network engineers
- Developers

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- This training is based on the latest version of ONAP
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about ONAP, please visit: https://www.onap.org/
21 hours
Sinoptic
Scopul cursului este de a oferi participantului cunoștințe de bază ale analizorului de protocol Wireshark Cursul se concentrează pe înțelegerea profundă a instrumentului, ca bază pentru utilizarea acestuia pentru rezolvarea problemelor de rețea Cursul începe cu filtrele de captare, captare și afișare a pachetelor, caracteristicile statistice și elementele de bază ale sistemului expert Până la sfârșitul cursului, participantul va putea efectua depanarea de bază în rețelele de dimensiuni mici și mijlocii Cursul se bazează pe teorie, exerciții de clasă și laboratoare .
35 hours
Sinoptic
sosirea rețelei wireless 5G mobile a adus cu ea noi provocări de securitate.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să pună în aplicare politici de securitate și tehnologii pentru a securiza rețelele fără fir 5G.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- înțelege arhitectura 5G și provocările pe care le reprezintă pentru testare.
- Selectați și utilizați tehnologia, instrumentele și aplicațiile disponibile pentru dezvoltarea și testarea 5G.
- implementarea practicilor de testare 5G pentru a preveni defecțiunile la oricare dintre diferitele elemente ale unei rețele 5G.
- prezice problemele și de a optimiza performanța de 5G.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
DNS (sistem de nume de domeniu) este "carte de telefon" de pe Internet, oferind un director de nume de computer și adresele lor IP. BIND este cea mai frecventă implementare Linux de DNS. Când deschideți un site web sau trimiteți și primiți un e-mail, un server DNS undeva este în liniște adresându-vă mesajul la destinatarul său intenționat.

în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța caracteristicile critice ale DNS în timp ce desfășoară exerciții în configurarea și configurarea unui server BIND DNS pe Linux. Cursul începe cu un perfecţionare pe principiile de rețea cheie, apoi sapă în hands-on practică cu configurare și configurare. În mod constant, discuția și practicile se îndreaptă către subiecte mai complexe, ar fi securitatea, disponibilitatea, depanarea și depanarea.

format al cursului

- parte prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică și de punere în aplicare, ocazional quizing pentru a măsura progresul
14 hours
Sinoptic
BeyondCorp is an open source Zero Trust security framework that allows employees to work securely from any location without the need for a traditional VPN.

In this instructor-led, live training, participants will learn hands-on how to set up a Zero Security system as they set up and deploy BeyondCorop in a live-lab environment.

By the end of this training, participants will be able to:

- Assess their organization's existing security model.
- Shift access controls from the perimeter to individual devices and users.
- Deploy applications using a user and device-centric authentication and authorization workflow.
- Understand, plan and implement a Zero Trust network within their organization.

Audience

- Network engineers
- Cyber security professionals
- System architects
- IT managers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Project Calico este o soluție de rețea pentru containere, mașini virtuale și fluxuri de lucru native bazate pe gazdă. Acesta susține Kubernetes, OpenShift, Docker EE, OpenStack, și goale de servicii de metal.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să rețeaua de clustere Kubernetes folosind o abordare simplificată de rutare bazate pe IP.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Calico.
- utilizarea Calico pentru a crea o soluție de rețea container pentru clustere Kubernetes.
- înțelege Calico diferă de rețelele de suprapunere tradiționale.
- înțelege Calico combină protocoalele de rutare pe Internet cu magazinele de date bazate pe consens.
- folos Calico la spre provide un sigur rețea politică pentru Kubernetes.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre Project Calico, vă rugăm să vizitați: https://www.projectcalico.org/
28 hours
Sinoptic
Un curs practic de 4 zile, instruit de instructor, menit să familiarizeze delegații cu Cisco ASA Firewall CLI și ASDM. Cursul detaliază comenzile cheie utilizate pentru configurarea și securizarea rețelelor utilizând ASA Firewall cu v8 al sistemului de operare și versiunea 6 a ASDM.

Delegatii vor configura ASA folosind portul consola, serverul TFTP, telnet si SSH folosind autentificarea locala si RADIUS. Dispozitivul va fi configurat să utilizeze Syslog și SNMP.

De asemenea, firewall-urile ASA vor fi configurate să utilizeze liste de acces, traducerea adreselor de rețea și VPN utilizând protocoalele IPSec. Cursul va acoperi teoria cheilor publice / private, cheile secrete partajate și utilizarea acestora în formarea site-urilor VPN între ASA Firewalls folosind IKE și IPSec. Elevii vor configura unitățile pentru a crea site-ul VPN VPN, cu acces la distanță, utilizând VPN-ul Cisco Secure VPN și VPN-urile Web. Cursul va acoperi teoria failover și delegații vor configura configurarea failover Active / Standby pe ASA.

Comenzile privilegiate și urme de analizor de protocol vor fi folosite, acolo unde este necesar, pentru a debuga protocoalele și pentru a asigura funcționarea corectă a firewall-ului ASA. Elevii vor efectua de asemenea operațiuni de recuperare a parolei.

Acest curs va implica interfața ASA cu alte echipamente de rețea, cum ar fi routerele și switch-urile, așa cum ar fi de așteptat într-un mediu de rețea.

Public:

Cursul este potrivit pentru oricine este implicat în configurarea firewall-ului ASA și securitatea rețelei

Cursul este de aproximativ 50% practic
21 hours
Sinoptic
SD-WAN este o abordare definită de software pentru gestionarea unui WAN (Wide Area Network).

Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să utilizeze Cisco SD-WAN produse pentru a configura și să opereze o rețea de software definite.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Instalați și configurați un Cisco SD-WAN.
- Creați politici pentru a controla traficul în rețea.
- Înțelegeți și implementați rutare suprapunere.
- Simplificați gestionarea rețelei utilizate pentru aplicațiile cloud publice.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare curs

- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Deoarece toate aplicațiile se bazează astăzi în mare măsură pe comunicații și rețele, nu există nicio securitate a aplicațiilor fără securitate în rețea Acest curs se concentrează pe securitatea rețelei cu punctul de vedere al securității software-ului și discută despre atacurile de rețea comune și apărarea pe diferite straturi OSI, punând accentul pe problemele stratului de aplicație, abordând subiecte cum ar fi gestionarea sesiunilor sau refuzul de serviciu Deoarece criptografia este un aspect critic al securității rețelei, sunt discutate și cei mai importanți algoritmi criptografici în criptografia simetrică, hashing, criptografia asimetrică și acordul cheie În loc să prezinte un fundal matematic și teoretic independent, aceste elemente sunt discutate dintr-o perspectivă inginerie pur practică, arătând exemple tipice de utilizare și considerații practice legate de utilizarea criptografiei, cum ar fi infrastructurile de chei publice Sunt introduse protocoale de securitate în multe domenii de comunicare securizată, cu o discuție aprofundată cu privire la cele mai răspândite familii de protocol, cum ar fi IPSEC și SSL / TLS În cele din urmă, sunt discutate vulnerabilitățile tipice de criptare - ambele legate de anumiți algoritmi cripto și protocoale criptografice, cum ar fi BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Oracle, Paddle și altele asemănătoare În fiecare caz, aspectele practice și posibilele consecințe sunt descrise pentru fiecare problemă, din nou, fără a intra în detalii matematice profunde Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Aflați despre atacurile de rețea și apărarea la diferite straturi OSI Au o înțelegere practică a criptografiei Înțelegeți protocoalele esențiale de securitate Înțelegeți unele atacuri recente împotriva criptosisteme Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori, Profesioniști .
21 hours
Sinoptic
Cursul de comunicare a datelor prezintă teoria de bază a rețelelor de comunicații de date de operare, pornind de la OSIRM, LAN, WAN, TCP / IP și aplicațiile de rețea de securitate și de bază Cursul oferă studenților cunoștințe generale despre arhitectură, componente hardware, configurarea software-ului și structura rețelelor de comunicații de date.
14 hours
Sinoptic
HAProxy is a fast and lightweight open source load balancer and proxy server.
35 hours
Sinoptic
Public: Administratorii de sistem și administratorii de rețea, precum și oricine este interesat de tehnologiile de securitate în rețea defensive .
14 hours
Sinoptic
Acest curs de 2 zile investighează teoria și tehnologia asociată cu VPN-urile IPSec. VPN-urile sunt configurate folosind router-urile Cisco IOS și firewall-urile ASA utilizând interfața web. Lucrările protocoalelor sunt examinate folosind comenzi de depanare și urme de analizor de protocol ale negocierilor relevante.

Public:

Pot fi potrivite pentru planificatorii de rețea, ingineri sau oricine este interesat de VPN-urile IPSec

Cursul este de aproximativ 40% practic
14 hours
Sinoptic
Un curs teoretic de 2 zile (cu câteva demonstrații practice) care acoperă fundamentele protocolului Internet v6 - inclusiv adresarea, formatele de protocol, ICMP v6, procesele de descoperire și rutarea IP v6.

Public:

Planificatori de rețea, proiectanți și ingineri care necesită o înțelegere a IP v6. Acestea necesită o prezentare globală a IP v6 și a procesului de migrare dintr-un mediu IP v4.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Networking Cursuri, Seara Networking Training, Networking Camp, Networking Cu instructor, Sfarsit de saptamana Networking Training, Seara Networking Cursuri, Networking Coaching, Networking Instructor, Networking Trainer, Networking Cursuri, Networking Clase, Networking Pe pagina, Networking curs privat, Networking one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!