Cursuri Networking

Cursuri Networking

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Cursurile de formare în rețea demonstrează prin discuții interactive și practici de manoperă fundamentele și subiectele avansate ale Networking Instruirea în rețea este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Networking Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at systems administrators who wish to learn how to use Zscaler to secure network connections for applications and cloud services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the architecture security on Zscaler.
 • Understand the value and baseline features of Zscaler advanced configurations.
 • Use Zscaler to secure network connections for applications and cloud services.
21 hours
Programul Certified Kubernetes Administrator (CKA) a fost creat de Fundația Linux și Fundația Cloud Native Computing (CNCF). Kubernetes este acum o platformă de conducere utilizată pentru orchestrarea containerelor. NobleProg furnizează pregătire Docker & Kubernetes începând cu 2015. Cu peste 360 de proiecte de formare finalizate cu succes, am devenit una dintre cele mai cunoscute companii de formare în întreaga lume în domeniul containerizării. Începând cu 2019, ne ajutăm, de asemenea, clienții noștri să-și confirme performanța în mediul K8 prin pregătirea lor și încurajarea de a trece examenele CKA și CKAD. Această instruire condusă de instructor, formare live (online sau on-site) este adresată administratorilor sistemului, Kubernetes Utilizatorul dorește să-și confirme cunoștințele prin trecerea examenului CKA. Pe de altă parte, formarea se concentrează și pe obținerea experienței practice în Kubernetes Administrație, așa că vă recomandăm să participați la ea, chiar dacă nu intenționați să luați examenul CKA. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre certificarea CKA, vă rugăm să vizitați: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
21 hours
Programul Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) a fost dezvoltat de Fundația Linux și Cloud Native Computing Foundation (CNCF), gazda Kubernetes. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să-și confirme abilitățile în proiectarea, construirea, configurarea și expunerea aplicațiilor native cloud pentru Kubernetes. Pe de altă parte, formarea se concentrează și pe obținerea experienței practice în dezvoltarea aplicațiilor, așa că vă recomandăm să participați la aceasta, chiar dacă nu intenționați să luați examenul CKAD. NobleProg furnizează pregătire Docker & Kubernetes începând cu 2015. Cu peste 360 de proiecte de formare finalizate cu succes, am devenit una dintre cele mai cunoscute companii de formare din întreaga lume în domeniul containerizării. Începând cu 2019, ne ajutăm, de asemenea, clienții noștri să-și confirme performanța în mediul K8 prin pregătirea lor și încurajarea de a trece examenele CKA și CKAD. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre CKAD, vă rugăm să vizitați: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Project Calico este o soluție de rețea pentru containere și mașini virtuale. Creat inițial pentru OpenStack pentru a simplifica transmisia de date în rețea, astăzi acceptă Kubernetes , OpenShift , Docker EE, OpenStack , servicii de bare metalice și altele. Calico utilizează rutarea IP în loc de comutare, rețele virtuale, rețele de suprapunere și alte soluții complicate pentru a permite o rețea eficientă și sigură. Această instruire, directă, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), se adresează inginerilor care doresc să Kubernetes clustere Kubernetes folosind o abordare simplificată bazată pe rutare IP. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Calico.
 • Utilizați Calico pentru a crea o soluție de rețea de containere pentru clusterele Kubernetes .
 • Înțelegeți cum diferă Calico de rețelele tradiționale de suprapunere.
 • Înțelegeți cum Calico combină protocoalele de rutare pe internet cu stocurile de date bazate pe consens.
 • Utilizați Calico pentru a oferi o politică de rețea sigură pentru Kubernetes .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Project Calico , accesați: https://www.projectcalico.org/
28 hours
Învățarea cu mașină este o ramură a inteligenței artificiale în care computerele au capacitatea de a învăța fără a fi programate în mod explicit. Învățarea profundă este o subfeme de învățare automată care utilizează metode bazate pe reprezentările și structurile de date de învățare, cum ar fi rețelele neuronale. Python este o limbă de programare de nivel înalt, cunoscută pentru sinteza și citibilitatea codului. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să implementeze modele de învățare profundă pentru telecom folosind Python pe măsură ce trec prin crearea unui model de risc de credit de învățare profundă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele fundamentale ale învățării profunde. Aflați aplicațiile și utilizările învățării profunde în telecom. Utilizați Python, Keras și TensorFlow pentru a crea modele de învățare profundă pentru telecom. Construiți propriul lor model de predicție de învățare profundă a clienților cu ajutorul Python.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Scopul acestui curs este dublu - dobândi cunoștințe solide despre OpenStack arhitectura și dobândi abilități profunde de rezolvare a problemelor. În secțiunea de arhitectură veți învăța cum să proiectați hardware-ul pentru cloudul public și privat, să pregătiți un plan de control de înaltă disponibilitate, să alegeți dimensiunea potrivită a gusturilor și să depășiți în siguranță resursele cloud, printre altele. Obținerea cunoștințelor despre internalele Neutronului (Networking Serviciul) este o altă parte esențială a arhitecturii OpenStack. Apoi participantul va fi introdus în metodele de rezolvare a problemelor în OpenStack cluster, începând de la sfaturi generale, prin rezolvarea problemelor de rețea până la caveaturile serviciilor principale OpenStack. Aproximativ 75% din curs cuprinde ateliere practice în mediul de formare reală OpenStack.
28 hours
Cursul este o formare cuprinzătoare pe OpenStack. Începe cu introducerea sistemului, apoi prin ateliere practice oferă cunoștințe practice cu privire la gestionarea cloudurilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală.
35 hours
Cursul este o pregătire cuprinzătoare pe OpenStack, versiunea extinsă a cursului OpenStack Bootcamp include excerzii suplimentare, rezolvarea problemelor și sarcinile de examinare a eșantionelor. Conținutul extins este înălțat în curent în curent. Aceasta începe cu introducerea la sistem, apoi prin ateliere hands-on oferă cunoștințe practice despre gestionarea cloud-urilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală. După curs, participanții primesc toate materialele și mediul de formare pentru auto-studiu și caracteristici / rezolvarea problemelor.
14 hours
Cursul oferă cunoștințe practice cu privire la OpenStack și securitatea cloud privat. Se începe cu introducerea sistemului, apoi participanții obțin cunoștințe practice cu privire la securitatea în cloud-urile private și securizarea OpenStack a instalării.
21 hours
The course is a profound training on OpenStack networking. It starts with the introduction to OpenStack and its architecture, then clarifies core OpenStack projects as Identity service (Keystone), Image service (Glance), Compute service (Nova), Block storage (Cinder) in order to describe the surroundings of the networks in OpenStack and mainly focus on Networking project (Neutron). Virtual network infrastructure is described and based on the Open Virtual Network project, Open vSwitch and OpenFlow. The goal of the course is to understand basic operations and architecture of OpenStack as well as to familiarize participants with various networking technologies behind OpenStack, extending information about OVN and underlying flows, resources and tools. Customization options The training can be contracted to 2 days, focusing on core aspects relevant for the customer. The training can be also extended regarding administrative, design, networking and/or troubleshooting topics concerning OpenStack deployments. It is possible to describe other underlying SDN solutions like Linux Bridge or OvS.
28 hours
Acest curs de 4 zile implică un amestec de pe bază de expoziție (folosind urme de analizor de protocol unde este cazul) și experimente practice pentru a testa și verifica funcționarea rețelelor TCP / IP. Aspectele majore ale stivei de protocoale TCP / IP sunt acoperite, inclusiv subnetnet, supernetting și rularea protocoalelor de rutare dinamică. TCP și UDP vor fi comparate și contrastate, acoperind capabilitățile de fiabilitate și de evitare a congestiei de la capăt la cap a stivei TCP / IP. Unele protocoale de nivel de aplicație (HTTP, TLS, DNS, DHCP etc) vor fi investigate pe parcursul cursului. Securitatea rețelei sub formă de TLS va fi acoperită atât din punct de vedere teoretic, cât și din punct de vedere practic. Exercițiile practice sunt destinate să sporească teoria și să sporească atât înțelegerea protocoalelor de bază, cât și abilitățile de rezolvare a problemelor delegațiilor. Public: Potrivit pentru oricine caută o înțelegere a TCP / IP. Cursul este de aproximativ 50% practic.
14 hours
Un curs teoretic de 2 zile (cu câteva demonstrații practice) care acoperă fundamentele protocolului Internet v6 - inclusiv adresarea, formatele de protocol, ICMP v6, procesele de descoperire și rutarea IP v6. Public: Planificatori de rețea, designeri și ingineri care necesită o înțelegere a IP v6. Acestea necesită o prezentare globală a IP v6 și a procesului de migrare dintr-un mediu IP v4.
14 hours
Acest curs de 2 zile investighează teoria și tehnologia asociată cu VPN-urile IPSec. VPN-urile sunt configurate utilizând Cisco IOS și firewall-urile ASA folosind interfața web. Lucrările protocoalelor sunt examinate folosind comenzi de depanare și urme de analizor de protocol ale negocierilor relevante. Public: Potrivit planificatorilor de rețea, inginerilor sau oricui interesați de VPN-urile IPSec Cursul este de aproximativ 40% practic
35 hours
Un curs practic de rețea de 5 zile conceput pentru a familiariza studenții cu Cisco iOS (versie 12). Cursul descrie comandele cheie utilizate pentru configurarea și securizarea Cisco routerelor și switch-urilor și acoperă programul CCNA - inclusiv accesul LAN wired și wireless. Elevii vor conecta rețelele prin punerea în aplicare a rutelor statice, a vectorilor la distanță și a protocolelor dinamice de routing bazate pe statul de legătură. Dispozitivele vor fi configurate pentru a roti traficul peste limitele LAN/VLAN/WAN, prin encapsularea diagramelor de date peste link-urile de date serial folosind diferite protocoale WAN, cum ar fi HDLC, Frame Relay, ISDN și PPP (cu autentificarea CHAP). Incapsularea/tagarea VLAN va fi prin IEEE802.1Q/P. Lista de control standard și extinsă Access va fi configurată și aplicată la interfețele routerului pentru a filtra traficul pe baza adresei IP și/sau a tipului de trafic. Elevii vor configura NAT static și dinamic pentru a călători între rețelele private și publice și pentru a acoperi teoria rețelelor private virtuale (VPN's) Elevii vor copia configurațiile routerului și imaginile iOS la / de la un server TFTP. Comandele privilegiate vor fi folosite pentru debugarea protocoalelor TCP/IP pentru a asigura funcționarea corectă a routerelor. Elevii vor efectua, de asemenea, operațiuni de recuperare a parolei. Cursul se concentrează în principal pe IP v4, dar oferă o imagine de ansamblu a adresării IP v6 și acoperă migrația de la o IP v4 la o rețea IP v6. Alte protocoale și tehnologii (VPN's / Wireless) pot fi demonstrate dacă timpul permite. Cursul poate fi adaptat la cerințele precise ale clientului. În audienţă: Acest curs este potrivit pentru oricine caută o înțelegere de bază a muncii pe internet cu Cisco dispozitive și acoperă programul CCNA. Cursul este de aproximativ 50% practic
28 hours
Un curs practic condus de instructor de 4 zile conceput pentru a familiariza delegații cu CLI și ASDM Cisco ASA Firewall. Cursul descrie comenzi cheie utilizate pentru configurarea și securizarea rețelelor folosind ASA Firewall cu v8 al sistemului de operare și versiunea 6 a ASDM. Delegații vor configura ASA folosind portul de console, serverul TFTP, telnetul și SSH folosind autentificarea locală și RADIUS. Dispozitivul va fi configurat pentru a utiliza Syslog și SNMP. Firewall-urile ASA vor fi, de asemenea, configurate pentru a utiliza Access-Listele, Network Address Translation și VPN-urile care utilizează protocoalele IPSec. Cursul va acoperi teoria cheilor publice/private, a cheilor secrete partajate și utilizarea lor în formarea Site-ului pentru site-ul VPN între ASA Firewalls folosind IKE și IPSec. Elevii vor configura unitățile pentru a crea site-ul site-ului VPN's, accesul la distanță VPN's folosind Cisco Secure VPN Client și Web VPN's. Cursul va acoperi teoria eșecului și delegații vor configura eșecul Active/Standby pe ASA. Se vor folosi comenzi privilegiate și urme de analizor de protocoale, dacă este necesar, pentru debugarea protocoalelor și pentru a asigura funcționarea corectă a firewall-ului ASA. Elevii vor efectua, de asemenea, operațiuni de recuperare a parolei. Acest curs va implica interfacerea ASA cu alte echipamente de rețea, cum ar fi routerele și switch-urile, așa cum se așteaptă într-un mediu de rețea. În audienţă: Cursul este potrivit pentru oricine este implicat în configurarea firewall-ului ASA și securitatea rețelei Cursul este de aproximativ 50% practic
14 hours
DNS (sistem de nume de domeniu) este "carte de telefon" de pe Internet, oferind un director de nume de computer și adresele lor IP. BIND este cea mai frecventă implementare Linux de DNS. Când deschideți un site web sau trimiteți și primiți un e-mail, un server DNS undeva este în liniște adresându-vă mesajul la destinatarul său intenționat. în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța caracteristicile critice ale DNS în timp ce desfășoară exerciții în configurarea și configurarea unui server BIND DNS pe Linux. Cursul începe cu un perfecţionare pe principiile de rețea cheie, apoi sapă în hands-on practică cu configurare și configurare. În mod constant, discuția și practicile se îndreaptă către subiecte mai complexe, ar fi securitatea, disponibilitatea, depanarea și depanarea.
format al cursului
 • parte prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică și de punere în aplicare, ocazional quizing pentru a măsura progresul
7 hours
Shadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Acest curs de 4 zile este destinat specialiștilor în managementul Telecom și tehnologiei care
trebuie să mențină serviciile MetroEthernet pe tot globul. Cursul introduce toate
standarde predominante, ghiduri de depanare, opțiuni ale furnizorilor și tehnologii în curs de dezvoltare
Domeniul Metro Ethernet.
35 hours
VoIP (Voice over Internet Protocol) este o tehnologie care face posibilă utilizatorilor să efectueze apeluri vocale printr-o conexiune la Internet în loc de o linie telefonică obișnuită. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze un sistem VoIP folosind Cisco CallManager Express . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți conceptele fundamentale de VoIP
 • Aflați cum puteți utiliza echipamentele VoIP
 • Configurați routerele CISCO pentru VoIP
 • Implementați VoIP și CallManager Express în rețeaua lor
 • Configurați funcțiile CME pentru telefoane SIP, SCCP și soft
 • Lucrați cu setări avansate de configurare și caracteristici ale CME
Public
 • Managerii
 • Administratori de sistem
 • Dezvoltatori de software și sisteme de asistență
 • tehnicieni
 • Ingineri de rețea
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Tinc VPN este un demon de rețea virtuală virtuală (VPN) peer-to-peer, care este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare. Tinc VPN folosește tunelarea și criptarea pentru a construi o rețea privată sigură între gazde. În cadrul acestui antrenament, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele lucrării cu Tinc VPN. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați, configurați, rulați, testați și depanați Tinc VPN pe orice sistem de operare
 • Implementați o VPN Tinc Mesh
 • Utilizați Tinc VPN pentru interconectarea în cloud centralizată
Public
 • Dezvoltatori
 • Ingineri de rețea
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Networking este întreținerea, managementul și proiectarea rețelelor de calculator care susțin serviciile de rețea wireless. Integrarea Python în mediul de rețea permite utilizarea bibliotecilor și a modulelor cheie pentru automatizare rapidă și ușoară. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată inginerilor de rețea care doresc să mențină, să gestioneze și să proiecteze rețele de calculator cu Python. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Optimizați și utilizați Paramiko, Netmiko, Napalm, Telnet și pyntc pentru automatizarea rețelei cu Python. Master în multi-threading și multiprocesare în automatizarea rețelei. Utilizați GNS3 și Python pentru programarea rețelei.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
SAN (Storage Area Network) este o rețea consolidată de stocare a datelor pentru îmbunătățirea accesului la sistemele și dispozitivele de stocare. NAS (Network-Attched Storage) este un dispozitiv de stocare a rețelei pentru stocarea și recuperarea datelor. Împreună cu SAN și NAS, utilizatorii vor putea configura sistemele de stocare, centrele de date și mediile cloud pentru convergența infrastructurii de stocare. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor de rețea care doresc să converge infrastructura de stocare cu SAN și NAS. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Performanța configurărilor de stocare SAN și NAS pe un sistem de stocare. Conectați-vă la sistemele și dispozitivele de stocare de la un client. Comparați soluțiile SAN și NAS pentru depozitare centralizată.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Networking Fundamentale se referă la conceptele fundamentale necesare pentru a înțelege rețeaua, precum și abilitățile practice pentru a implementa rețeaua într-un mediu de laborator. Linux va fi utilizat în acest curs, deoarece oferă instrumentele și caracteristicile necesare pentru stabilirea diferitelor aspecte ale unei rețele. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată oricui dorește să înțeleagă și să implementeze o rețea și diferite tipuri de servere sub Linux. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum funcționează rețeaua Linux. Creați un LAN de eșantion. Înțelegeți diferitele protocoale utilizate pe internet și implementați fiecare sub Linux. Securează o rețea și diferite tipuri de servere, cum ar fi un web server.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Cursul este format din două părți complementare - una teoretică și una practică. Primul este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filozofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modurile în care acesta este utilizat pentru implementarea serviciilor de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP . Cea de-a doua parte de două zile permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurării componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivelul secvenței mesajelor, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor ajută la înțelegerea problemelor tipice și la depanarea problemelor, inclusiv aspectele privind securitatea și telecomunicațiile. Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud. Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și servere softphone și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch). Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări. Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la încheiere ca supliment la training pentru a răspunde nevoilor urgente actuale ale clienților. Instruirea este adresată participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP.
21 hours
SD-WAN este o abordare definită de software pentru gestionarea unei rețele WAN (Wide Area Network). Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către ingineri care doresc să utilizeze produsele Cisco SD-WAN pentru a configura și opera o rețea software definită. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați un Cisco SD-WAN.
 • Creați politici pentru controlul traficului de rețea.
 • Înțelegeți și implementați rutarea de suprapunere.
 • Simplificați gestionarea rețelei utilizate pentru aplicațiile cloud publice.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
În timpul cursului, participanții vor învăța:
 • Ce sunt atacurile de negare a serviciilor, Inundarea, Sniffing, MIM?
 • Cum de a rupe de la rețea la server?
 • Cum să vizionați pachetele în rețea (de asemenea, care rulează pe switch-uri)?
 • Vedeți orice combinație a lumii?
 • Cum se monitorizează rețeaua?
 • Cum se configurează un paravan de protecție?
 • Cum se utilizează conexiunile criptate?
 • Cum de a crea tuneluri?
 • Cum se înregistrează pachetele?
 • Cum să scanați porturile?
 • Cum de a reduce numărul de servicii inutile pe server?
14 hours
Deoarece toate aplicațiile de astăzi se bazează foarte mult pe comunicații și rețele, nu există securitate pentru aplicații fără securitate de rețea. Acest curs se concentrează pe securitatea rețelei cu un punct de vedere al securității software și discută atacuri comune de rețea și apărări pe diferite straturi OSI, cu accent pe problemele stratului de aplicație, abordând subiecte precum gestionarea sesiunilor sau refuzul serviciului. Deoarece criptografia este un aspect critic al securității rețelei, sunt discutați și cei mai importanți algoritmi criptografici în criptografia simetrică, hashing, criptografie asimetrică și acordul cheie. În loc să prezinte un fond matematic și teoretic aprofundat, aceste elemente sunt discutate dintr-o perspectivă doar practică, inginerească, care prezintă exemple de cazuri tipice de utilizare și considerente practice legate de utilizarea criptelor, cum ar fi infrastructurile publice cheie. Sunt introduse protocoale de securitate în multe domenii de comunicare sigură, cu o discuție aprofundată despre cele mai utilizate familii de protocoale precum IPSEC și SSL / TLS. În cele din urmă, sunt discutate vulnerabilitățile tipice cripto - atât legate de anumiți algoritmi cripto și protocoale criptografice, cum ar fi BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Padding oracle, Lucky Thirteen, POODLE și similare, precum și atacul de cronometrare RSA. În fiecare caz, considerentele practice și consecințele potențiale sunt descrise din nou pentru fiecare problemă, fără a intra în detalii matematice profunde. Participanții care participă la acest curs vor
 • Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
 • Aflați mai multe despre atacurile de rețea și apărarea la diferite niveluri OSI
 • Înțelegeți practic criptografia
 • Înțelegeți protocoalele esențiale de securitate
 • Înțelegeți câteva atacuri recente împotriva criptosistemelor
 • Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente legate
 • Obțineți surse și lecturi suplimentare privind practicile de codare sigure
Public Dezvoltatori, profesioniști
14 hours
BeyondCorp este un cadru de securitate open source Zero Trust, care permite angajaților să lucreze în siguranță din orice locație, fără a fi nevoie de un VPN tradițional. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să înființeze un sistem de securitate zero, pe măsură ce înființează și implementează BeyondCorop într-un mediu live-lab. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Evaluează modelul de securitate existent al organizației.
 • Mutați controalele de acces din perimetru către dispozitive și utilizatori individuali.
 • Implementați aplicații folosind un flux de lucru de autentificare și autorizare centrat pe utilizator și dispozitiv.
 • Înțelegeți, planificați și implementați o rețea Zero Trust în cadrul organizației lor.
Public
 • Ingineri de rețea
 • Profesioniști în domeniul securității cibernetice
 • Arhitecți de sistem
 • Managerii IT
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
wireless și telecomunicații rețea de securitate se referă la practicile efectuate pentru a proteja dispozitivele de comunicare, terminale echipamente, echipamente de rutare, servere și dispozitive wireless și rețele împotriva atacurilor malware.   acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat persoanelor tehnice care doresc să aplice cele mai potrivite instrumente și tehnici pentru a asigura atât de telecomunicații, precum și rețele fără fir. format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Networking Cursuri, Seara Networking Training, Networking Camp, Networking Cu instructor, Sfarsit de saptamana Networking Training, Seara Networking Cursuri, Networking Coaching, Networking Instructor, Networking Trainer, Networking Cursuri, Networking Clase, Networking Pe pagina, Networking curs privat, Networking one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions