Cursuri Cisco

Cursuri Cisco

Local, instructor-led live Cisco training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals and advanced topics of Cisco networking. Cisco training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Cisco training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop. NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
casapixoCisco ASA/Pix Operation28 oreUn curs practic de 4 zile, instruit de instructor, menit să familiarizeze delegații cu Cisco ASA Firewall CLI și ASDM. Cursul detaliază comenzile cheie utilizate pentru configurarea și securizarea rețelelor utilizând ASA Firewall cu v8 al sistemului de operare și versiunea 6 a ASDM.

Delegatii vor configura ASA folosind portul consola, serverul TFTP, telnet si SSH folosind autentificarea locala si RADIUS. Dispozitivul va fi configurat să utilizeze Syslog și SNMP.

De asemenea, firewall-urile ASA vor fi configurate să utilizeze liste de acces, traducerea adreselor de rețea și VPN utilizând protocoalele IPSec. Cursul va acoperi teoria cheilor publice / private, cheile secrete partajate și utilizarea acestora în formarea site-urilor VPN între ASA Firewalls folosind IKE și IPSec. Elevii vor configura unitățile pentru a crea site-ul VPN VPN, cu acces la distanță, utilizând VPN-ul Cisco Secure VPN și VPN-urile Web. Cursul va acoperi teoria failover și delegații vor configura configurarea failover Active / Standby pe ASA.

Comenzile privilegiate și urme de analizor de protocol vor fi folosite, acolo unde este necesar, pentru a debuga protocoalele și pentru a asigura funcționarea corectă a firewall-ului ASA. Elevii vor efectua de asemenea operațiuni de recuperare a parolei.

Acest curs va implica interfața ASA cu alte echipamente de rețea, cum ar fi routerele și switch-urile, așa cum ar fi de așteptat într-un mediu de rețea.

Public:

Cursul este potrivit pentru oricine este implicat în configurarea firewall-ului ASA și securitatea rețelei

Cursul este de aproximativ 50% practic
sipvoipSIP protocol in VoIP21 oreCursul este alcătuit din două părți complementare - una teoretică și una practică Prima este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filosofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modalitățile prin care acesta este utilizat pentru a implementa servicii de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP Cea de-a doua parte a douăzeci de secunde permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurației componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivel de secvență de mesaje, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor probleme tipice și depanare, inclusiv aspecte privind securitatea și fraudarea telecomunicațiilor Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și softphone-uri și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch) Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la înfășurare ca supliment la training pentru a satisface nevoile urgente actuale ale clienților Instruirea se adresează participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Cisco ASA/Pix Operation - Iasi, Piata UniriiLun, 2018-12-31 09:30N/A / 7000EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-01-01 09:30N/A / 7000EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-01-07 09:30N/A / 7000EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Constanta, Str. Mircea cel BatranLun, 2019-01-14 09:30N/A / 7000EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-02-05 09:30N/A / 7000EUR
Sfarsit de saptamana Cisco Cursuri, Seara Cisco Training, Cisco Camp, Cisco Cu instructor, Sfarsit de saptamana Cisco Training, Seara Cisco Cursuri, Cisco Coaching, Cisco Instructor, Cisco Trainer, Cisco Cursuri, Cisco Clase, Cisco Pe pagina, Cisco curs privat, Cisco one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!